FarCry Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 κανεις παρέα μόνο με παχουλούς κυρίους? re παχυλους οχι παχουλους να γραφουμε και σωστα.... ¨εισαι λιγο μικρος για τα γουστα μου'' thanks anyway :-) α ρε κριμα σε γειωσε. short circuit, buffer underrun κλπ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- katerina807 εχω μια απορια. ενω γραφεις γιατι το Post count παραμενει στο 0?
jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 σε εμενα απευθηνεσαι???? Δεν απάντησες πόσο χρονών είσαι?? (Δε σου κάνω καμάκι, μη ψαρώνεις!!)
Houston Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 σε εμενα απευθηνεσαι???? βλέπεις κανέναν άλλον να γουστάρει ώριμους κυρίους
katerina807 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 βλέπεις κανέναν άλλον να γουστάρει ώριμους κυρίους δεν ειπα ποτε οτι γουσταρω ωριμους κυριους αλλα δεν γουσταρω και τεκνακια (20-27) γουσταρω κατι κοντα στην ηλικια μου για να μπορω να συννενοηθω και να καταλαβαινει τι λεω χωρις να εχει αγνωστες λεξεις!!!! οκ? και επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αντιπαραθεσης και περαιτερω συζητησης.
katerina807 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν απάντησες πόσο χρονών είσαι?? (Δε σου κάνω καμάκι, μη ψαρώνεις!!) 35 ειμαι και δεν ψαρωνω πλεον
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Στα 35 κατερινάκι για να συνεννοηθείς σε ελεύθερη συμβίωση θα πρέπει να έχεις απόθεμα σε μπαταρίες ΑΑ
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Στα 35 κατερινάκι για να συνεννοηθείς σε ελεύθερη συμβίωση θα πρέπει να έχεις απόθεμα σε μπαταρίες ΑΑ ...μη πω και ηλιακό πάνελ, που είναι και environmental friendly!!
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 35 ειμαι και δεν ψαρωνω πλεον Ωραία, απλά ήθελα να δω ποιος χάρησε το σκάφος, εσύ ή ο μπαμπας!!! (μη βαράς)
Houston Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Στα 35 κατερινάκι για να συνεννοηθείς σε ελεύθερη συμβίωση θα πρέπει να έχεις απόθεμα σε μπαταρίες ΑΑ ...μη πω και ηλιακό πάνελ, που είναι και environmental friendly!! γιατιιιιιιιιιιιιι?
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 γιατιιιιιιιιιιιιι? ....H νέα γεννιά είναι ζόρικη!!!
DrChaos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μπηκα λιγο αργα στο thread αλλα ελπιζω να τα καταφερω να τσακωθω….βοηθήστε λιγο 1) Στα ελληνικα νοσοκομεια δεν αποτρεπουν οι γιατροι τον θηλασμο …σταματηστε σας παρακαλω να χρησιμοποιειτε την γενικευση «οι γιατροι» με τοση ευκολια…εχετε ιδεα ποσοι ειμαστε???? 2) Ειμαι απολυτα συμφωνος με το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης αλλα φοβάμαι ότι μια επεκταση στους ομοφυλοφίλους θα δωσει λαβη για διεκδίκηση υιοθεσίας 3) Μη δειτε γυναικα σε thread αμεσως να βγαλετε τα καμακια 4) Linux sux (σε περιπτωση που δεν καταφερα να εκνευρισω καποιον με τα παραπανω)
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μπηκα λιγο αργα στο thread αλλα ελπιζω να τα καταφερω να τσακωθω….βοηθήστε λιγο 1) Στα ελληνικα νοσοκομεια δεν αποτρεπουν οι γιατροι τον θηλασμο …σταματηστε σας παρακαλω να χρησιμοποιειτε την γενικευση «οι γιατροι» με τοση ευκολια…εχετε ιδεα ποσοι ειμαστε???? 2) Ειμαι απολυτα συμφωνος με το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης αλλα φοβάμαι ότι μια επεκταση στους ομοφυλοφίλους θα δωσει λαβη για διεκδίκηση υιοθεσίας 3) Μη δειτε γυναικα σε thread αμεσως να βγαλετε τα καμακια 4) Linux sux (σε περιπτωση που δεν καταφερα να εκνευρισω καποιον με τα παραπανω) 1)Συμφωνώ με την άποψη 2)Συμφωνώ πολύ 3)Όταν το προκαλεί!!!! ...θα βγούν.... 4)Καλά το πάς!!!! Αν και στο τέλος θα προσκυνήσεις και εσύ!!!!:p:X Να σε ρωτήσω, αυτή η σειρά με τους γιατρούς , ένας από τους οποίους είναι ο τύπος στην υπογραφή σου πως λέγεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.