jeanthira7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλησπέρα-καλημέρα σε όλους.Μόλις γράφτηκα στο rapidshare premium και έχω ακούσει το εξής: Με premium λογαριασμό ότι μπορώ να κατεβάζω με την μία το αρχείο που θέλω χωρίς να κατεβάζω σιγά-σιγά τα parts... Μπορεί κάποιος να μου πει πώς γίνεται αυτό παρακαλώ?
papahlamidas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Φίλε μου για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει να εισάγεις τα links-parts σε κάποιον Download Manager που να υποστηρίζει το Rapidshare. Δηλαδή να του καταχωρίσεις το UserName και το Password του premium accounts σου και αυτό να κατεβάζει τα parts από μόνο του. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το RapGet που είναι εύκολο στη χρήση του δεν χρειάζεται εγκατάσταση και υποστηρίζει πολλούς Servers εκτός του Rapidshare που δουλεύει άψογα.
AlexNet Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μάλλον εννοεί οτι δεν πρέπει να περιμένεις ανάμεσα στα downloads
charoui Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αν κατάλαβα καλά τι θες ακόλουθα τα βήματα: μπες στο rapid> premium zone> login> options> και κανε tick το direct downloads!
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ή αν το έχει φτιάξει έτσι αυτός που το ανέβασε να είναι σε ένα link. Μόνο premium users μπορούν να κατεβάσουν έτσι. 700MB αρχείο ας πούμε σε ένα link.
PETROS13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 μόνο αν το έχει φτιάξει κάποιος... ένας premium user μπορεί να ανεβάσει μέχρι 2 gb αρχείο με to rs manager..
thanasis00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 το καλυτερο download manager ειναι το flashget... πολυ ευκολο στη χρηση, και γρηγορα downloads....αξιοποιει στο επακρο την συνδεση σου...
sozirarak Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 +1 και εγω για το flashget , πολυ ευκολο στη χρηση. το ρυθμιζεις μια φορα στην αρχη βαζοντας το username kai to password και μετα πετας τα Link μεσα και κατεβαζεις.
elleftheria Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 γεια σας.μπορει να με βοηθησει καποιος με τα rapidshare αρχεια..απλα βαρεθηκα να κατεβασω 1 -1 τα αρχεια και αποσο μου πε καποιος πρεπει να παω να κανω καταθεση στην τραπεζα πειραιως?πωσ γινεται?πρεπει να κανω εγγραφη πρωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.