Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία premium account και κατέβασμα από rapidshare

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα-καλημέρα σε όλους.Μόλις γράφτηκα στο rapidshare premium και έχω ακούσει το εξής:

Με premium λογαριασμό ότι μπορώ να κατεβάζω με την μία το αρχείο που θέλω χωρίς να κατεβάζω σιγά-σιγά τα parts...

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς γίνεται αυτό παρακαλώ?

Δημοσ.

Φίλε μου για να γίνει αυτό που λες θα πρέπει να εισάγεις τα links-parts σε κάποιον Download Manager που να υποστηρίζει το Rapidshare.

Δηλαδή να του καταχωρίσεις το UserName και το Password του premium accounts σου και αυτό να κατεβάζει τα parts από μόνο του.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το RapGet που είναι εύκολο στη χρήση του δεν χρειάζεται εγκατάσταση και υποστηρίζει πολλούς Servers εκτός του Rapidshare που δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

Ή αν το έχει φτιάξει έτσι αυτός που το ανέβασε να είναι σε ένα link. Μόνο premium users μπορούν να κατεβάσουν έτσι. 700MB αρχείο ας πούμε σε ένα link.

Δημοσ.

το καλυτερο download manager ειναι το flashget... πολυ ευκολο στη χρηση, και γρηγορα downloads....αξιοποιει στο επακρο την συνδεση σου...

Δημοσ.

+1 και εγω για το flashget , πολυ ευκολο στη χρηση. το ρυθμιζεις μια φορα στην αρχη βαζοντας το username kai to password και μετα πετας τα Link μεσα και κατεβαζεις.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας.μπορει να με βοηθησει καποιος με τα rapidshare αρχεια..απλα βαρεθηκα να κατεβασω 1 -1 τα αρχεια και αποσο μου πε καποιος πρεπει να παω να κανω καταθεση στην τραπεζα πειραιως?πωσ γινεται?πρεπει να κανω εγγραφη πρωτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...