Προς το περιεχόμενο

Firefox: διαγραφή cookies κατα την έξοδο, αλλά όχι όλα;

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στον firefox έχω επιλέξει να σβήνει προσωπικά δεδομένα κατα την έξοδο, όπως ιστορικό, λανθάνουσα μνήμη κτλ, και τα cookies. Το θέμα είναι οτι μερικά cookies τα χρειάζομαι, κυρίως για αυτόματο log in σε site. Γίνεται να το ρυθμίσω κάπως ούτως ώστε να μην σβήνει αυτά τα cookies;

Δημοσ.

Θα σώσεις τα πασ που θές και εκεί που λέει εργαλεία->καθαρισμός προσωπικών δεδομένων δεν θα τσεκάρεις εκει που λέει σβίσιμο αποθηκευμένων κωδικών.τόσο απλό

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό που λες είναι για να θυμάται απλά τους κωδικούς. Δηλαδή να πατάω το πρώτο γράμμα του username και τα υπόλοιπα να τα βγάζει μόνο του. Εγώ θέλω να με κάνει log in αυτόματα. Αν πχ η αρχική μου σελίδα είναι το insomnia, να μην χρειάζεται να κάνω Log in. Να με κάνει μόνο του, και κάτι τέτοιο νομίζω γίνεται με τα cookies.

Δημοσ.

Κατέβασε τo Ccleaner(είναι free)

πάνε επιλογές-----> cookies και μετέφερε στη δεξιά πλευρά αυτά που δεν θες να σβήνονται

Δημοσ.

Παρόλο που έψαχνα κυρίως για κάποιο add-on του firefox, επειδή χρησιμοποιώ Ccleaner δεν με χαλάει καθόλου η ιδέα. Απλά δεν το είχα σκεφτεί. Σας ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...