GIANNIS400 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 κατεβασα 10 τραγουδια mp3 πως μπορω να τα αντιγραψω σε cd kai να τα μετατρεψω γιατι δεν εχω mp3 στο αυτοκινητο αλλα απλο cd player
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Πολλά δωρεάν προγράμματα για να κάνεις αυτό που θέλεις: Burrrn, InfraRecorder, CDBurner XP και άλλα που δε μου έρχονται τώρα...
flik Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Το πρώτο, το πρώτο! Το Burrrn δεν με έχει προδώσει ποτέ. Το CDBurnerXP δοκίμασα μια φορά να γράψω σιντί ήχου, και δεν γράφηκαν καλά. Μπορεί να έκανα εγώ λάθος. Το InfraRecorder δεν υποστηρίζει τον drive μου. Πάντως μπορείς να γράψεις και audio cd, μέσω του ImgBurn, που είναι τοπ για σιντί δεδομένων, δημιουργώντας μέσω του προγράμματος ένα αρχείο .cue, και μετά το καις όπως όλες τις εικόνες. Αλλά δεν το έχω δοκίμάσει. Εσείς;
Thanasis159 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Burrrn και από εμένα! Εξαιρετικό και free!
v-tidus Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 burnatonce. Πολύ μικρό, εύχρηστο, απλό και free. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.