lnoldori Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδιά αν καi προσπαθώ εδώ και δυο μέρες δεν έχω καταφέρει με κανέναν τρόπο να παίρνω ένα text σε ελληνικά από τον browser να το αποθηκεύω με κάποια μορφή στην mysql και μετά μέσω κάποιου servlet να παίρνω πίσω αυτό το κείμενο να φτιάχνω ένα xml tree και να το μορφοποιώ με κάποιο xsl για να πάρω την τελική σελίδα. Tο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ με κάνένα τρόπο να περάσω τα δεδομένα με μορφή τέτοια ώστε τελικά να πάρω ελληνικά πάλι πίσω. Για παράδειγμα...Έχω την λέξη Αέρας...Κάνω post αυτην και φτάνει σε ένα servlet που την αποθηκεύει με την μορφή αερα στην mysql.Όταν λοιπόν την παίρνω πίσω από την mysql φτιάχνω μαζί με άλλα δεδομένα που μου έρχονται ένα xml tree και με τις παρακάτω γραμμές φτιάχνω ένα String το οποίο το στέλνω στο servlet μαζί με το xsl αρχείο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει για να το μετασχηματίσει... > StringWriter strWriter = null; ΧMLSerializer probeMsgSerializer = null; OutputFormat outFormat = null; String XmlStr = null; probeMsgSerializer = new XMLSerializer(); probeMsgSerializer.setEncoding(SFWebGateXMLConfig.XML_ENCODING); strWriter = new StringWriter(); outFormat = new OutputFormat("HTML","UTF-8",true); // Setup format settings // outFormat.setEncoding(SFWebGateXMLConfig.XML_ENCODING); outFormat.setVersion(SFWebGateXMLConfig.XML_VERSION); outFormat.setIndenting(true); // outFormat.setMethod(Method.TEXT); outFormat.setIndent(4); // Define a Writer probeMsgSerializer.setOutputCharStream(strWriter); // Apply the format settings probeMsgSerializer.setOutputFormat(outFormat); // Serialize XML Document probeMsgSerializer.serialize(Doc); XmlStr = strWriter.toString(); strWriter.close(); Το πρόβλημα είναι ότι ο μετασχηματισμός έχει ως αποτέσμα ότι & υπάρχει μέσα στο δέντρο να γίνει & πράγμα που σημαίνει ότι η τελική σελίδα που θα πάρω αντί να περιέχει την λέξη αέρας περιέχει αερα και αυτό διότι μάλλον γίνεται μετατροπή του & σε & πάλι.. Όποια βοήθεια πρόταση καλοδεχούμενη Σημείωση ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω php...
lnoldori Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν,το πρόβλημα λύθηκε και τώρα το μόνο που θα ήθελα είναι αν κάποιος ξέρει να μου πει πως μπορώ να εισάγω χαρακτήρες όπως " ' \ στην mysql από java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.