papahlamidas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ναι είναι αλήθεια αυτή την κακάσχημη και αγύμναστη κοπέλα διάλεξε ο Πούτιν. Οι photos είναι άκρως διαφωτιστικές πιστεύω.
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 αθλήτρια της ενόργανης με βυζιά ? Δεν υπάρχει αυτό ...
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μπορει να εβαλε σιλικονη η μελλουσα κ. Πουτιν. Τους κολλησε ολους ο Σαρκοζυ.... Θα μου πεις κι οι δικοι μας ειχανε ξεκινησει πριν καποια χρονια να παντρευονται γκουχου γκουχου μη λεμε ονοματα
balux13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Νοστιμουλα αλλα η Μπρουνι μακραν καλυτερη. Αν ο Πουτιν δεν ηταν προερδος της Ρωσσιας...θα εκανε ενοργανη στο χερι
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τωρα η Παρλα Μπρουνι δεν ειναι πλεον πιπινι.... Τελος παντων ας την ειχα μια βραδια τη Ρωσσιδα δε θα με χαλαγε καθολου.... Θα την εβαζα να κανει εκεινη την αναποδη σταση!
antreaslam Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ρε συ, είμαστε ΠΟΛΥ μπροστά οι έλληνες!! Όταν ο δικός μας πρωθυπουργός πηδούσε πιπινάκια, εκείνοι ήταν ακόμα στα δέντρα!!!!
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεν ξερω αν ΨΨΨ ο δικος μας πιπινια αλλα ουτε κι η δικη μας ητανε πιπινι....
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Παιδιά δε θέλω να το παίξω ελιτιστής, αγοράκι είμαι και εγώ και άρα δύσκολο να είμαι επιλεκτικός, αλλά αυτή η γκόμενα είναι σα να τσακώθηκε με τεφάλ και να έχασε με flawless victory.
frenzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τσιμπιδάκια για τα φρύδια δεν έχουν στη Ρωσία?
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Στην ΤΙΒΙ που την ειδα χθες φαινοταν νοστιμοτερη.... Οι φωτο που ανεβηκαν καπως τη χαλανε...
antreaslam Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεν ξερω αν ΨΨΨ ο δικος μας πιπινια αλλα ουτε κι η δικη μας ητανε πιπινι.... Ελα τώρα και εσύ....Σκέψου πόσο ήταν αυτός, και πως οτυ φαινόταν μια 40αρα καλοστεκούμενη! Απλά αυτοί οι 2 είναι νεότεροι, γιαυτό κατέβηκαν....target group, άσε που ....οι κοινωνίες εξελίσσονται! Αλλά ο δικός μας ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! ...ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Τσιμπιδάκια για τα φρύδια δεν έχουν στη Ρωσία? μιλάμε για φρύδι επιπέδου Καραμανλή(του θείου)...μλκ παίζει ούτε τα δικά μου να μην είναι τόσο πυκνά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.