Προς το περιεχόμενο

Psp help

babisbam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας.πηρα ενα παιχνιδι για το psp "crash of the titans'',το εβαλα και μου λεει οτι θελει Update .λλει οτι ειναι version 2.81 kai πρεπει να του κανω update την version 3.51....πως γινεται αυτο????

(εχω καλωδιο usb για να το συνδεω με το pc)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καλωδιο.Κατευθειαν απο το umd δισκακι γινεται.Την ωρα που εχεις μεσα το παιχνιδι στο psp πας game και ψαχνεις την επιλογη update.

Δημοσ.

παταω εκει και μου λεει update cannot be started,buttery level is low,αλλα κοιταξα την μπαταρια και ειναι 50% πρεπει να ειναι γεματη?

Δημοσ.
παταω εκει και μου λεει update cannot be started,buttery level is low,αλλα κοιταξα την μπαταρια και ειναι 50% πρεπει να ειναι γεματη?

Πάνω απο 75%

Δημοσ.
βασικά πριν κάνεις το update διάβασε λίγο για custom firmware

Σωστός... Και καλό είναι να το κάνεις τώρα που είσαι στην 2.80. Στην 3.51 τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σένα...

Δημοσ.
Σωστός... Και καλό είναι να το κάνεις τώρα που είσαι στην 2.80. Στην 3.51 τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σένα...

+1 τώρα που είναι νωρίς....:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας.πηρα ενα παιχνιδι για το psp "crash of the titans'',το εβαλα και μου λεει οτι θελει Update .λλει οτι ειναι version 2.81 kai πρεπει να του κανω update την version 3.51....πως γινεται αυτο????

(εχω καλωδιο usb για να το συνδεω με το pc)

Απλά http://www.pspgr.uni.cc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...