politele Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω αριθμούς κινητών.
mariosCS Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω αριθμούς κινητών. Το ότι είναι παράνομο και ότι δεν γίνετε που σου είπανε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=249721 δε σε ικανοποίησε δηλαδή?
politele Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 ας είναι.δώστε ότι πληροφορίες έχετε και πείτε μου.
gdp77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Θέλεις να βρεις κάποιον αριθμό σε ποιον ανήκει δηλαδή; Εξήγησε τι ακριβώς θέλεις... Υ.Γ. Τι ακριβώς είναι παράνομο;;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μπορει να παρει τις εταιριες κινητων αν ο χρηστης εχει αφησει ανακοινωσιμο το ονομα του.Αν βεβαια ειναι καρτκινητο τρεχα γυρευε !!!! Φυσικα αν υπαρχει σοβαρος λογος με εισαγγελικη παραγγελια.
politele Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 θέλω να βρίσκω αριθμούς μέσω κινητού δηλαδή αν υπάρχει από bluetooth ή από το κομπιούτερ δηλάδη από το ίντερνετ ή από κανένα αρχείο.
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 το μόνο που ξέρω είναι για να βρεις τέτοιους αριθμούς πρέπει να δώσεις όνομα κ επώνυμο αυτού που έχει τον αριθμό για να στο δώσουν...δεν μπορείς να πεις αριθμό κ να σου πουν σε ποιόν ανήκει.κ νομίζω ότι αρ. κινητών μπορείς να βρεις στο 11850 κ σε άλλους τέτοιους παρόμοιους αριθμούς τώρα στο internet δεν ξέρω καθόλου...ελπίζω να βοήθησα έστω κ λίγο....
politele Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 ή θέλω να βρίσκω αριθμούς ή ποιος είναι από τον αριθμό
bj.eirini Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 το ποίος είναι ο αριθμός δεν γίνεται μόνο όπως σ είπαν μ εισαγγελέα.μόνο να δώσεις όνομα κ να σ πουν....κ κάτι μ χαν πεί αλλα δεν ξέρω αν ισχύη ότι πας στην εταιρία δίνεις κάποια στοιχεία κ βλέπεις μετα ποίοι σε πέρνουν στο κινητό σου δίνεις ένα κωδικό κάτι τέτοιο τεσπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.