Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop χωρις το CD των Vista

captain556

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Αγορασα πριν κατι μερες απο το eshop το HP pavilion 6760.

Αλλα οταν ανοικσα το κουτι ,δενβρηκα κανενα cd μεσα.

Ουτε το cd των vista αλλα ουτε τα drivers.

Λετε να τα ξεχασανε ?

Να τους παρω τηλ. και ποιον ? Το eshop ή την HP ?

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλε . Κοίτα είμαι 90% σίγουρος οτι δέν το δίνουν΄Πηγαινε στον υπολογιστή μου και εκεί που έχει τους σκληρούς λογικά πρέπει να χει κατι παρόμοιο με το vista drivers.Απο εκεί εσύ τα αρχεία τα πέρνεις τα γράφεις σε ένα dvd και το χεις το dvd με τα windows!αυτά!

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να έχει κάπου ένα πρόγραμμα ώστε να φτιάξεις μόνος σου τα cd. Κάτι σαν recovery tools ή recovery partition.

Δημοσ.
Καλησπέρα φιλε . Κοίτα είμαι 90% σίγουρος οτι δέν το δίνουν΄Πηγαινε στον υπολογιστή μου και εκεί που έχει τους σκληρούς λογικά πρέπει να χει κατι παρόμοιο με το vista drivers.Απο εκεί εσύ τα αρχεία τα πέρνεις τα γράφεις σε ένα dvd και το χεις το dvd με τα windows!αυτά!

Κατι εχει ναι, εχει εναν σκληρο 9 GB και γραφει HP_RECOVERY (D:)

Μεσα εχει μονο ενα αρχειο που γραφει recovery ,

παταω πανω και μου λεει ''αυτος ο φακελος ειναι κενος''

Πως θα τα γραψω σε dvd ?

Δημοσ.

Τις οδηγίες χρήσης τις διάβασες;;;; Αποκλείεται να μην έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα φτιάξεις το dvd.

Δημοσ.
Στο μενού έναρξη υπάρχει ένα πρόγραμμα, το Recovery Manager.Με αυτό θα φτιάξεις τα recovery disks (2 DVD)

Να 'σαι καλα φιλε μου...

Το βρήκα.

Δημοσ.

Μόνο η τοσίμπα, ντέλ, LG, δίνουν τα δισκάκια αναάκτησης στους πελάτες τους και αυτό ειναι πέρα για πέρα επιβεβαιωμένο..

Δημοσ.
Μόνο η τοσίμπα, ντέλ, LG, δίνουν τα δισκάκια αναάκτησης στους πελάτες τους και αυτό ειναι πέρα για πέρα επιβεβαιωμένο..

Σημερα πηρα εναν Fujitsu απο αγγελια απο εδω αγορασμενο 1/4/08 που εχει και dvd με λειτουργικο και cd με drivers.

Επισης τα Turbo X εχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...