oasisAthens Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας. Εδώ και 2 μέρες συμβαίνει το εξής περίεργο : Ενώ το NOD32 ξεκινάει κανονικά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μετά από κάποια δευτερόλεπτα και όταν περάσω τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιό του στο tray τότε αυτό εξαφανίζεται. Εάν το επανεκκινήσω από χειροκίνητα όλα καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορεί να φταίει μήπως ξέρει κανείς ;
Mystrider Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Είχα κ γώ κάτι τέτοια περίεργα σε άλλα προγράμματα με το system tray, όταν εξαφανίζεται κάνε ενα ald+Ctrl+del κ δές αν η εφαρμογή τρέχει απο πίσω κ απλα σου χάνει το εικονίδιο απο κάτω, τι Windows έχεις, αν έχεις π.χ βάλει κάνα interface add on για Vista interface σε XP είναι νομίζω πιθανό να σου κάνει τέτοια.
oasisAthens Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ναι όντως έχω βάλει κάποιο interface αλλά αυτό το έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό (από την πρώτη στιγμή για την ακρίβεια) ταυτόχρονα με το NOD και δεν είχα πρόβλημα μέχρι πριν από 2 μέρες....Νομίχω ότι τα processes συνεχίζονται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.