Προς το περιεχόμενο

HP ή Dell??

ipatiagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των παρακατω δυο μοντελων...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1091190

και

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=142372

εχουν παρομοια χαρακτηριστικα και παρομοια τιμη.Ειχα στα υποψιν μου και acer αλλα πηγα στο πλαισιο τους ειδα απο κοντα και απογοητευτηκα.Εχει κανεις εμπειρια απο dell?πως ειναι απο design και service?

Δημοσ.

To Dell από απόποψη χαρακτηριστικώ είναι 2 κλάσεις πάνω από το ΗΡ, οπότε αν συνυπολογίσεις και τα 2 χρόνια service on site τότε δεν τίθεται θέμα για το ποιο να πάρεις.

Η Dell είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής υπολογιστών παγκοσμίως μετά την ΗΡ. Αξιόλογα μηχανήματα και κορυφαίο σέρβις στην Ευρώπη. Αγοράζεις αφοβα.

Δημοσ.

Ομορφα!Τοτε αξιζει να κανω λιγακι υπομονη μεχρι να τα φερει το multirama για να δω το συγκεκριμενο μοντελο και live!Υπαρχει περιπτωση μεσα στην αλλη εβδομαδα να το εχουν στην εκθεση τους!Χωρια που πηρα τηλεφωνο σημερα στη dell και μου ειπαν πως δε γινεται να παραγγειλω τηλεφωνικως και μπορω μονο μεσω καποιου εξουσιοδοτημενου συνεργατη τους!ετσι γινεται γενικα?

Δημοσ.

Παντως εχω ακουσει αρκετα θετικα για dell...ελπιζω η επιλογη μου να ειναι καλη!το μονο που περιμενω ειναι να δω το laptop live!μια φορα εχω παρει laptop χωρις να το εχω δει και το εχω μετανιωσει!ηταν και compaq που υποτιθεται πως εχουν καλο design!παντως αν εχετε κανενα αρνητικο σχολιο για dell περιμενω να το ακουσω....

Δημοσ.

Πολύ ποιοτική η dell αλλά το πληρώνεις το άτιμο το μηχάνημα καλά.

Για εντός Ελλάδας, ίσως να επέλεγα Dell αλλά αν είχα ευρύτερη επιλογή, τότε turbox λόγω υποστ´ηριξης

Δημοσ.
Πολύ ποιοτική η dell αλλά το πληρώνεις το άτιμο το μηχάνημα καλά.

Για εντός Ελλάδας, ίσως να επέλεγα Dell αλλά αν είχα ευρύτερη επιλογή, τότε turbox λόγω υποστ´ηριξης

Δεν νομίζω ότι η υποστήριξη του Πλαισίου έχει καμία σχέση με της Dell.

Εγώ παιδιά πάντως πήρα τον XPS1530 την Πέμπτη ....μου χάλασε την Κυριακή,και θα έρθει τεχνικός στο σπίτι μου την Τετάρτη....και δεν είμαι στην Ελλάδα.;)

Οπότε,παρόλο που το μηχάνημα βγήκε ελαττωματικό,η εξυπηρέτηση φαίνεται άμεση....τώρα το αποτέλεσμα θα το ξέρω σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το Dell XPS 1530, ξέρει κανέις τα χαρακτηριστικά του; Στο site της Multirama δεν εμφανίζονται,(ίσως δεν είναι διαθέσιμο ακόμη!). Θέλω να ξέρω αν διαθέτει HDMI όπως πχ τα περισσότερα Hp και πως είναι από αυτονομία μπαταρίας; Στο US site της Dell δεν είδα κάτι για HDMI. Πάντως το μοντέλο με 17" οθόνη εχει.

Δημοσ.
Παιδιά επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το Dell XPS 1530, ξέρει κανέις τα χαρακτηριστικά του; Στο site της Multirama δεν εμφανίζονται,(ίσως δεν είναι διαθέσιμο ακόμη!). Θέλω να ξέρω αν διαθέτει HDMI όπως πχ τα περισσότερα Hp και πως είναι από αυτονομία μπαταρίας; Στο US site της Dell δεν είδα κάτι για HDMI. Πάντως το μοντέλο με 17" οθόνη εχει.

Πήγαινε εδώ.

Δημοσ.

Επειδή αναφερθήκαμε στην εξυπηρέτηση της Dell σε αυτό το thread σας δίνω το link για ένα post μου σε άλλο thread σχετικά με την εμπειρία μου από την τεχνική υποστήριξη.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2115492#post2115492

Όλα τα καλά λόγια που είπα για την Dell τα παίρνω πίσω.

Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...