Προς το περιεχόμενο

The Skulls recruiting!!!

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης φιλαράκι...καλο πάσχα σε όλους!!! :=)

έρχομαι και εγω μάγκες

Με το καλο...σε περιμένουμε φιλε outlaw star! :-)

Επειδή guys atm φτιάχνω μονος μου το website και είμαι λίγο noob στο θέμα(οποτε θα πάρει λίγο χρόνο) καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσο steam friends...το team είναι public οποτε απλά κάντε join και μιλάμε από εκεί προς το παρόν ;)

Δημοσ.

Ok guys το site είναι ανοικτό μονο για applications atm...follow το link και συμπληρώστε μια, υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες, εάν έχετε κάποια ερώτηση απλά επικοινωνήστε μαζί μου. :-)

The Skulls

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το website και server είναι πανέτοιμα....το recruitment θα μείνει ανοιχτό για κάποιο καιρό...οποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα η δεν καταλαβαίνει κάτι που το site είναι στα αγγλικά η για οτιδήποτε άλλη απορία ας επικοινωνήσει μαζί μου...άλλωστε το 80+% τον μέλλον είναι Έλληνες απλά θέλουμε να είμαστε ανοικτοί στο ευρύτερο κοινό...

Δημοσ.

Φίλε {TDi}Dj2k..infc, μέχρι πόσο καιρό έχουμε δικαίωμα να δηλώσουμε συμμετοχή?Γιατί έρχεται εξεταστική και έχω πήξει, αλλά από την άλλη δε θέλω να σας στήσω.

Δημοσ.

Αλήθεια δεν ξέρω...αυτό που θα σου πρότεινα είναι το εξής...γράψου στο site και κανε μια αίτηση η οποια δεν θέλει πάνω από 2 λεπτά ...έτσι και αλλιώς η αίτηση για να γίνεις μέλος παίρνει κάποιο χρόνο οποτε είναι ότι πρέπει τώρα που έχεις διάβασμα... ;)

Θα σου εξηγήσω παραιτέρω στο site or pm με.

p.s.Μην σε ανησυχεί το άμα δεν είσαι συνεχεια active...είναι λογικό όλοι έχουμε δουλειές, σχολειό κτλ...και ο αδελφός μου στην ίδια φάση με σένα είναι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...