poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΗ!!!!Ενώ όπως προανέφερα όλα λειτουργούσαν καλά (εκτός από το p2p), χθες μετά από μια ρύθμιση που έκανα από multimode σε Gdmt στο DSL Modulation, όπως συμβουλεύει η forthnet κώλυσαν τα πάντα, το λαμπάκι internet έγινε κόκκινο και δεν ξεκολλά με τίποτε. Τι το έβγαλα από την πρίζα τι έκανα reset τίποτα, ούτε το παλιό modem δεν παίζει τώρα ένα netgear τελικά πήρα τηλ. Τη forthnet αλλά ούτε ο τεχνικός κατάφερε κάτι, δηλώσαμε βλάβη και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το λαμπάκι του internet θα γινόταν πράσινο, έλα μου ντε που δεν έγινε, ξαναπήρα Τηλ . πριν από λίγο μου είπαν ότι υπάρχει κάπου κάποιο βραχυκύκλωμα, έχω τηλ. Ραντεβού με κάποιο τεχνικό το απόγευμα για να κάνουμε μετρήσεις, άντε να δούμε. Είναι το τρίτο ασύρματο modem που δοκιμάζω και έχω παρόμοιο πρόβλημα, πρώτα με ένα speedtouch 585 ενώ δούλεψε κανονικά κάποια στιγμή έκανα reset δεν θυμάμαι για πιο λόγο και μετά ούτε στην σελίδα με της ρυθμίσεις δεν έμπαινε! Μετά με ένα sagem και αυτό δούλεψε κάποια στιγμή και μετά έφαγε και αυτό κόλημα, μπαίνει στην σελίδα τον ρυθμίσεων αλλά με τίποτα δεν λέει να συνδεθεί στο internet. Τελικά ποιος φταίει ο οτε-forthnet-η 24αρα σύνδεση-τα modem-εγώ???? καλα γιατι να το γυρισεις σε g.dmt?για να πεζεις στα 8?και εφοσον κατεβαζεις κανονικα απο καποιο site και μιας που η forthnet δεν κοβει τα p2p τζαμπα πηρες τηλεφωνο.τεσπα.
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Από σήμερα έχω το Linksys WAG200G με firmware το 1.01.05. Είμαι με ΟΤΕΝΕΤ (Conn-X) στα 2 Mbit. Τι με συμβουλεύετε, να το αναβαθμίσω στην έκδοση 1.01.08 που δίνει η Forthnet ή μήπως αυτή προορίζεται μόνο για όσους έχουν Forthnet; Να πω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα προς το παρόν, ούτε με τυπικά downloads και surfing ούτε με torrents ή με αποσυνδέσεις. Βέβαια το έχω μόλις 6-7 ώρες σε λειτουργία, αλλά δείχνει πολύ σταθερό.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 εγω θα το εβαζα και αμα δεν σου αρεσει το βγαζεις.συνθηθως κανει την γραμμη να κλειδωνει λιγο πιο ψηλα απο οτι πριν και λιγο πιο σταθερα.αν σου κανει το κρατας αν οχι πας linksys και περνας την 1.01.06 που ειναι μια απο τις τελευτεες που δινει η λινκσυς.
accipio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Έβαλα τελικά την έκδοση 1.01.06 και από το πρωί δουλεύει άψογα. Μάλλον θα μείνω μ' αυτή για αρκετό καιρό.
accipio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Την 1.01.06 έβαλα (έκανα διπλό ποστ κατά λάθος).
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δεν ήξερα ότι έχει βγει καινούριο firmware.. Είχα μείνει στο ότι η linksys θα πουληθεί κ.τ.λ. και όταν έψαξα δεν βρήκα τπτ.. Έχω το 1.01.01 ακόμα. Αν κάνω backup τις ρυθμίσεις και περάσω το καινούριο firmware θα διαβάσει τις ρυθμίσεις ε; Γιατί απο οτε μου έχουν πει ότι δεν υποστηρίζουν αυτο το ρουτερ και δεν μου εδιναν οδηγιες... Μην ψαχνομαι για ωρες παλι..
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δεν χριαζεται καν backup.δεν τις χανεις τις ρυθμισεις.division cisco ειναι τωρα που να πουλθηθει δεν ξερω.β.απλα μην το κανεις wireless
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση, βουρ στο upgrade..! Edit: Όλα καλά! Ευχαριστώ για τη βοήθεια, accipio, poulinos
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 απλα οχι ασυρματα διοτι μια στο εκατομιριο ισως κοπει και χαλασει το ρουτερ.
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Έχω απενεργοποιήσει το wifi management ουτως ή άλλως (λεω και εγώ τι εννοεί όχι wireless )
zaxos345 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πριν από ένα μήνα περίπου πέρασα το καινούριο firmware, είχα συνεχείς αποσυνδέσεις, και όλα δούλευαν ρολόι, αυξήθηκe η ταχύτητα download και upload, όλα οκ. Τώρα τελευταία συχνά μου ανάβει κόκκινο το λαμπάκι του internet. Άλλες φορές διορθώνεται μόνο του και άλλες οτυ κάνω reset με το ρεύμα. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Επίσης σήμερα παρατήρησα μείωση δραματική στην ταχύτητα του download ( από 1400 που είχα σε 600 με 800 ). Να σημειώσω ότι έχω περάσει τις ρυθμίσεις που δίνει η forthnet από το cd που μου δώσανε μαζί με το router. Επίσης πώς μπορώ να δω που ΄΄κλειδώνει΄΄ η ταχύτητα? Μπορώ να αποσυνδέω το ασύρματο από κάποιο κουμπί? ή πρέπει να μπαίνω συνέχεια στην σελίδα του? Χρειάζεται να αλλάξω τις ρυθμίσεις σε pppoe kai llc (δεν ξέρω αν τα έγραψα σωστά)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 α.καρτελλα status και dsl connection λεει που κλειδωνει.β.οχι δεν εχει κουμπι μεσα απο το μενου το κλεινεις.γ.ναι pppoe /llc οχι pppoa /vc.αλλαξε το.
geran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι...εχω και εγω το εν λογω router και ενω αναβαν κανονικα ολα τα λαμπακια που πρεπει να αναβουν μετα απο ενα reboot δεν ξανα-αναψε ποτε το λαμπακι του wireless..του εκανα και reset αλλα τιποτα..ξερει κανεις που οφειλεται αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.