Προς το περιεχόμενο

Ένωση δύο ταινιών AVI σε μία

jimmy156

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά σας! Έχω μια ταινία avi και είναι χωρισμένη cd1 cd2, πώς μπορώ να ενώσω την ταινία σε ένα αρχείο δηλαδή cd1.Thanks!

Δημοσ.

Με το dvd shrink νομίζω μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θέλεις. Αν υπάρχει κάποιο πιο εύκολο πρόγραμμα, διορθώστε με.

Δημοσ.

Αυτό συγκαταλέγεται στα PUO (Prohibited User Operations). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα για μεταφορά του DVD στο σκληρό δίσκο, συνήθως περιλαμβάνουν επιλογές που αφαιρούν τέτοιου είδους περιορισμούς...

Δημοσ.

Αν θέλω να μετατρέψω ένα dvd σε .avi χρησιμοποιώ το AutoGK. Το AutoGK δεν έχει τέτοια επιλογή. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς απευθείας το AutoGK έχοντας ως πηγή απευθείας το δισκάκι DVD; Το AutoGK δεν μπορεί να μετατρέψει CSS-protected DVDs, χωρίς να έχουν μεταφερθεί πρώτα στο σκληρό δίσκο από κάποιο πρόγραμμα DVD decrypting...

Δημοσ.

Ναι. Οσες φορές έχω χρειαστεί να κάνω dvd σε .avi το έχω κάνει με το AutoGK. Για το συγκεκριμένο dvd με το pud δεν το έχω δοκιμάσει γιατί θέλω να βγάλω το pud.

Δημοσ.

Διάβασε τη βοήθεια που περιλαμβάνεται στο AutoGK. Περιέχει ένα παράρτημα για το πώς να σετάρεις σωστά το DVD Decrypter ώστε να συνεργάζεται με το AutoGK. Το DVD Decrypter μπορεί να κάνει αφαίρεση των PUO.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...