salliara Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 'νταξει δεν παιζεται το family guy:-D:lol:
Kopelaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Όλα τα λεφτά είναι ρε παιδιά η σειρά. Μακάρι να την αγοράσει κανένα ιδιωτικό κανάλι να το δείχνει ξανά και ξανά
kk1991 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 φοβερη η σειρα ειδα ολους τους κυκλους σε 3 μερες,αντε τωρα να περιμενεις μεχρι να αρχισει η νεα season.... απιθανος ο Barney.......
Kasrith Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) ειδα ολους τους κυκλους σε 3 μερες Και αλλοι καηκαμε, αλλα οχι ετσι Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2010 από Kasrith
seishirosakura Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μη το λες. Όταν το πρωτοείδα, είδα τους 2 πρώτους κύκλους σε μιαμιση νομίζω.
kk1991 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Και αλλοι καηκαμε, αλλα οχι ετσι καλοκαιρι air-contition και ελλειψη internet οποτε................:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 τι πιθανότητες έχουμε για να δούμε σε αυτή τη season τη μάνα?
BadBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπου είχα διαβάσει ότι οι σεναριογράφοι είχαν πει ότι η σειρά θα είναι το πολύ 8 σεζόν.
privateer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η σειρά έχει αρχίσει να κουράζει. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την βλέπω. H συγκριση με τα φιλαράκια είναι απλά LOL
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Κάπου είχα διαβάσει ότι οι σεναριογράφοι είχαν πει ότι η σειρά θα είναι το πολύ 8 σεζόν. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Το κέρατο μου με την κωλοσειρά.
kk1991 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η σειρά έχει αρχίσει να κουράζει. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την βλέπω.H συγκριση με τα φιλαράκια είναι απλά LOL εγω παντως τη θεωρω καλυτερη απο τα φιλαρακια. δε λεω καλη σειρα αλλα λιγγο κουραστικη ο ενας τα εφτιαχνε με τον αλλο η ιδιες ιστοριες επαναλαμβανοντουσαν ολη την ωρα και το χιουμορ λιγο κονσερβοποιημενο.....καλο αλλα οχι και ολος αυτος ο πανικος που επικρατουσε...........ενω το how i met your mother ειναι πιο φρεσκο με καλυτερες ατακες ασε που εχουν στο cast τον neil patric harris:-) απλα τελειος!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα