Προς το περιεχόμενο

Στα πόσα συγχρονίζω, αν δεν έχω Internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαβαίνω ότι είναι μάλλον αδύνατον, αλλά υπάρχει τρόπος να μάθω στα πόσα θα συγχρονίζω αν δεν έχω ήδη σύνδεση στο σπίτι μου?

Δημοσ.

Όπως είπες κι εσύ ...

[...] είναι μάλλον αδύνατον[...]
... να σου πει κανείς.

Αν δεν ξέρεις την απόστασή σου από το κέντρο, την ποιότητα των καλωδίων και ούτε έχεις κάποιο γνωστό γείτονα με αντίστοιχη σύνδεση να σε πληροφορήσει τότε είναι εντελώς αδύνατο.

Δημοσ.

σε ποια περιοχη της Λαρισας εισαι και για ποιο παροχο ενδιαφερεσαι; για πες και γω Λαρισα ειμαι αν βρισκεσαι κοντα ισως να ταιριαζουν με τα δικα μου στατιστικα...

Δημοσ.

Πυροβολικά μένω. Πίσω από το Lidl της Φαρσάλων, κοντά στο Βαλαβάνη με τα μπουκάλια. Βασικά έχω κάνει αίτηση στη Forthnet εδώ και τρεις μήνες αλλά θα φάνε άκυρο. Και πολύ περίμενα. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ.

Δημοσ.

Eμενα δηλαδη που εχω line 21 και συμφωνα με τους υπολογισμους του προγραμματας απεχω 1521 Μέτρα και πρεπει να εχω 19.9 mbit γιατι το παραπανω που εχω βαρεσει ειναι 18,2 τι μπορει να φταιει η "παιζει" αυτο?

Δημοσ.

Γιατί αυτός ο υπολογισμός έχει γίνει με κάποιες παραδοχές, π.χ αυτό

Για τους υπολογισμούς έχει χρησιμοποιηθεί η θεωρητική τιμή Cable Loss (db/km): 13.81 db. Δηλαδή 13.81 db εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1 km απόστασης από το DSLAM σας.
.

Το οποίο είναι θεωρητικό. Στην πράξη και στην συγκεκριμένη περίπτωση -οπως διαπίστωσες- υπάρχουν αποκλίσεις.

Και μάλλον η απόκλιση αυτή θα πρέπει να θεωρείται μικρή. Δεν δείχνει κάποια π.χ "κακή ποιότητα" στα καλώδια σου ή κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση σου.

Δημοσ.
Eμενα δηλαδη που εχω line 21 και συμφωνα με τους υπολογισμους του προγραμματας απεχω 1521 Μέτρα και πρεπει να εχω 19.9 mbit γιατι το παραπανω που εχω βαρεσει ειναι 18,2 τι μπορει να φταιει η "παιζει" αυτο?

Διάβασες το κειμενάκι κάτω από το κουτί που συμπλήρωσες το Downstream Attenuation;

Η ταχύτητα που αναφέρει είναι η μέγιστη δυνατή. -10% που είσαι εσύ, είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου.

edit: Με πρόλαβε ο thes1os.

Δημοσ.
Πυροβολικά μένω. Πίσω από το Lidl της Φαρσάλων, κοντά στο Βαλαβάνη με τα μπουκάλια. Βασικά έχω κάνει αίτηση στη Forthnet εδώ και τρεις μήνες αλλά θα φάνε άκυρο. Και πολύ περίμενα. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ.

εγω μενω χαραυγη στο υψος του Βεροπουλου. δεν ημαστε και πολυ μακρια ετσι; :-)

παντως και παλι εγω για hol θα σου ελεγα. συγχρονιζω στα 14340/984 kbit/s +-

Receive direction Send direction

Signal/Noise ratio dB 11 12

Line attenuation dB 29 15

Δημοσ.
εγω μενω χαραυγη στο υψος του Βεροπουλου. δεν ημαστε και πολυ μακρια ετσι; :-)

παντως και παλι εγω για hol θα σου ελεγα. συγχρονιζω στα 14340/984 kbit/s +-

Receive direction Send direction

Signal/Noise ratio dB 11 12

Line attenuation dB 29 15

Έλα ρε φίλε. Πολύ κοντά ήμαστε. Έχουμε κανα χλμ απόσταση. Βασικά δε ξέρουμε προς τα που είναι το dslam για να δούμε αν θα είμαι καλύτερα από σένα ή χειρότερα. Κάτι ακόμα. Αν υποθέσουμε ότι είμαι στα ίδια με σένα, συμφέρει να βάλω 24 ή να πάω για 8?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...