Tzimmys Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 καταλαβαίνω ότι είναι μάλλον αδύνατον, αλλά υπάρχει τρόπος να μάθω στα πόσα θα συγχρονίζω αν δεν έχω ήδη σύνδεση στο σπίτι μου?
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Όπως είπες κι εσύ ... [...] είναι μάλλον αδύνατον[...]... να σου πει κανείς. Αν δεν ξέρεις την απόστασή σου από το κέντρο, την ποιότητα των καλωδίων και ούτε έχεις κάποιο γνωστό γείτονα με αντίστοιχη σύνδεση να σε πληροφορήσει τότε είναι εντελώς αδύνατο.
dimitris2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 σε ποια περιοχη της Λαρισας εισαι και για ποιο παροχο ενδιαφερεσαι; για πες και γω Λαρισα ειμαι αν βρισκεσαι κοντα ισως να ταιριαζουν με τα δικα μου στατιστικα...
Tzimmys Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Πυροβολικά μένω. Πίσω από το Lidl της Φαρσάλων, κοντά στο Βαλαβάνη με τα μπουκάλια. Βασικά έχω κάνει αίτηση στη Forthnet εδώ και τρεις μήνες αλλά θα φάνε άκυρο. Και πολύ περίμενα. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ.
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 αν εχεις ηδη adsl δεν ειναι ακατορθωτο... http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php
Sadamiraq Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Eμενα δηλαδη που εχω line 21 και συμφωνα με τους υπολογισμους του προγραμματας απεχω 1521 Μέτρα και πρεπει να εχω 19.9 mbit γιατι το παραπανω που εχω βαρεσει ειναι 18,2 τι μπορει να φταιει η "παιζει" αυτο?
thes1os Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Γιατί αυτός ο υπολογισμός έχει γίνει με κάποιες παραδοχές, π.χ αυτό Για τους υπολογισμούς έχει χρησιμοποιηθεί η θεωρητική τιμή Cable Loss (db/km): 13.81 db. Δηλαδή 13.81 db εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1 km απόστασης από το DSLAM σας.. Το οποίο είναι θεωρητικό. Στην πράξη και στην συγκεκριμένη περίπτωση -οπως διαπίστωσες- υπάρχουν αποκλίσεις. Και μάλλον η απόκλιση αυτή θα πρέπει να θεωρείται μικρή. Δεν δείχνει κάποια π.χ "κακή ποιότητα" στα καλώδια σου ή κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση σου.
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Eμενα δηλαδη που εχω line 21 και συμφωνα με τους υπολογισμους του προγραμματας απεχω 1521 Μέτρα και πρεπει να εχω 19.9 mbit γιατι το παραπανω που εχω βαρεσει ειναι 18,2 τι μπορει να φταιει η "παιζει" αυτο? Διάβασες το κειμενάκι κάτω από το κουτί που συμπλήρωσες το Downstream Attenuation; Η ταχύτητα που αναφέρει είναι η μέγιστη δυνατή. -10% που είσαι εσύ, είναι απόλυτα φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου. edit: Με πρόλαβε ο thes1os.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πυροβολικά μένω. Πίσω από το Lidl της Φαρσάλων, κοντά στο Βαλαβάνη με τα μπουκάλια. Βασικά έχω κάνει αίτηση στη Forthnet εδώ και τρεις μήνες αλλά θα φάνε άκυρο. Και πολύ περίμενα. Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ. εγω μενω χαραυγη στο υψος του Βεροπουλου. δεν ημαστε και πολυ μακρια ετσι; παντως και παλι εγω για hol θα σου ελεγα. συγχρονιζω στα 14340/984 kbit/s +- Receive direction Send direction Signal/Noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 29 15
dimitris2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 αναλογα με το ρουτερ σου. εγω εχω το fritzbox και το γραφει στο "dsl information". κατι παρομοιο θα εχει και σε σενα
1000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ναι αλλά που το βρίσκω το dsl information; Στο pc; BaudTec έχω.
Tzimmys Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εγω μενω χαραυγη στο υψος του Βεροπουλου. δεν ημαστε και πολυ μακρια ετσι; παντως και παλι εγω για hol θα σου ελεγα. συγχρονιζω στα 14340/984 kbit/s +- Receive direction Send direction Signal/Noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 29 15 Έλα ρε φίλε. Πολύ κοντά ήμαστε. Έχουμε κανα χλμ απόσταση. Βασικά δε ξέρουμε προς τα που είναι το dslam για να δούμε αν θα είμαι καλύτερα από σένα ή χειρότερα. Κάτι ακόμα. Αν υποθέσουμε ότι είμαι στα ίδια με σένα, συμφέρει να βάλω 24 ή να πάω για 8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.