freedubus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε πές μας τίποτα. Ας πούμε, αληθεύει οτι, για να κερδίσεις, πρέπει να μείνεις 9 φεγγάρια άλουστος και όταν θα πάς να πάρεις το λαχείο πρέπει να χαιδέψεις τα λιγδωμένα μαλλιά σου και με αυτό το λαδωμένο χέρι θα πρέπει να δώσεις το λιγδιάρικο χαρτονόμισμα στο λαχειοπώλη. Ο οποίος, (για να πιάσει η ιεροτελεστία) θα πρέπει να το περάσει πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί μάγουλο και μετά να το βάλει στην κωλότσεπη.
Praetorianos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 για πες λοιπον, το καθε λαχειο ποσους αριθμους εχει πανω; φανταζομαι ειναι τελειως τυχαιοι οπως και οι αριθμοι που κληρωνονται. αν κανω λαθος διορθωσε με Φαντάζεσαι λάθος λοιπόν, αν κληρώνονταν έτσι οι πιθανότητες δεν θα ήταν 1 στο δισεκατομμύριο αλλά 1 στο απίθανο. Οπότε next time, think --->be sure--->write όχι το ανάποδο.
axaxouxas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 και δεν μου δινεις τα 2240 ευρω στο χερι που ειναι ποιο σιγουρα; για πες λοιπον, το καθε λαχειο ποσους αριθμους εχει πανω; φανταζομαι ειναι τελειως τυχαιοι οπως και οι αριθμοι που κληρωνονται. αν κανω λαθος διορθωσε με Οι αριθμοι που εκδιδονται απο το Εθνικο Τυπογραφειο ειναι συγκεκριμενοι για το καθε λαχειο .... Μην ξεχναμε οτι εδω εχει να κανει με το υπουργειο ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Λοιπον εχουμε και λεμε .... ΛΑ'Ι'ΚΟ απο το 00001 μεχρι το 80000 επι 10 σειρες = 1 προς 800.000 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ με κληρωση σειρας και αν θες και με κληρωση (προσθετης χρηματοδοτησης μεγαλου λαχνου) επι 100 = 1 προς 80.000.000 (αυτο δεν εχει δοθει ποτε) και απορω γιατι δεν το καταργουν ΕΘΝΙΚΟ απο το 000001 μεχρι το 200000 αναλογα την κυκλοφορια μπορει να φτασει μεχρι 215000 που προσωπικα δεν εχω δει να κυκλοφορει αρα και δεν κληρωνεται αρα ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 1 προς 215000 αρχικα ενω οταν φτασει στο τελος αφαιρεις το 33% αρα ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 1 προς 144050 !!! ΚΡΑΤΙΚΟ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ) Εκδιδονται 100.000 νουμερα επι 105 σειρες νομιζω ηταν το 2007 αρα 1 προς 10.500.000 με τιμη 5 ευρω ενω φετος που θα ακριβηνει και θα παει 8 ευρω το λαχειο εκτιμαται οτι θα εκδοθουν περιπου 80 + - 5 σειρες αρα 1 προς 8 με 8.500.000 ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΣΥ ? (και μας κανεις δυσφημηση) :-D:-D:devil::devil: Πλακα κανω μην παρεξηγιεσαι ...
axaxouxas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε πές μας τίποτα. Ας πούμε, αληθεύει οτι, για να κερδίσεις, πρέπει να μείνεις 9 φεγγάρια άλουστος και όταν θα πάς να πάρεις το λαχείο πρέπει να χαιδέψεις τα λιγδωμένα μαλλιά σου και με αυτό το λαδωμένο χέρι θα πρέπει να δώσεις το λιγδιάρικο χαρτονόμισμα στο λαχειοπώλη. Ο οποίος, (για να πιάσει η ιεροτελεστία) θα πρέπει να το περάσει πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί μάγουλο και μετά να το βάλει στην κωλότσεπη. Το πηγες πολυ μακρια .... πλακα εχει :lol: Λοιπον εχω εναν φιλο που δεν θελει να του μιλας οταν διαλεγει (ουτε λεξη) αν του πεις εστω (ενα γεια σου) ριχνει γαμωσταυριδια πληρωνει και κανει κανα δυο μηνες να ερθει ξανα :lol: Αλλος αφου δει το παλιο πριν παρει το καινουργιο βγαζει ενα κομπιουτερακι και γραφει το νουμερο του παλιου , τον αριθμο της κληρωσης και τα πολλαπλασιαζει με την ημερομηνια της κληρωσης του νεου λαχειου και μετα δεν ξερω τι κανει και διαλεγει (θα μου πει οταν κερδισει μου λεει):lol: Και αλλα πολλα
konnak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Πλακα κανω μην παρεξηγιεσαι ... Όχι, όχι, να παρεξηγηθεί...
axaxouxas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα αυτο το θρεντ εγινε για να λυθουν οι οποιες αποριες εχουν ΟΛΟΙ γυρω απο τα λαχεια Δεν εγινε για να υπαρξουν αντιπαραθεσεις και τσακωμοι .... Ολες οι απορειες θα λυθουν σε λογικα πλαισια και θα δοθουν πολλες απαντησεις σε οτι αφορα τον τροπο παιχνιδιου των λαχειων .... Οταν βρω λιγο χρονο θα ετοιμασω μερικους τροπους χωρις να εγγυηθω την επιτυχια (κατι τετοιο θα ηταν ανεντιμο απο μερους μου και ΠΑΡΑΝΟΜΟ)
Krokodilos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 στο κινο σαφως και υπαρχει ρυθμιση για να επιστρεφει ενα ποσοστο. αν δεν υπηρχε οι παιχτες θα εκλαιγαν με μαυρο δακρυ και θα εξηγησω το γιατι. αν παιξεις μια στηλη τζοκερ εχεις περιπου 1 στα 24.000.000 να πιασεις 5+1 αν παιξεις 5 νουμερα στο κινο εχεις τις ιδιες πιθανοτητες με το τζοκερ για να τα πιασεις με τη μονη διαφορα οτι θα παρεις 200 ευρω. αν παιξεις 12 νουμερα οι πιθανοτητες που εχεις ειναι 1 στα 60.000.000.000.000 οποτε καταλαβαινεις τι γινεται Με αναγκασες να κατσω να φτιαξω το πρωτο μου BLOG για να διορθωσω ολη αυτη την παραπληροφορηση που διαβασα εδω σε αυτο το ποστ. •1ον βρισκω τελειως παραλογο να υπαρχει ρυθμιση στο ΚΙΝΟ ωστε να επιστρεφει ενα ποσοστο. Σε αυτη την περιπτωση το παιχνιδι θα ηταν 100% στημενο. •2ον η επιστροφη ενος ποσου στον ΟΠΑΠ προερχεται απο την ιδια την φυση του παιχνιδιου συμφωνα με αυτα που μας λενε τα μαθηματικα. Η γκανιοτα δηλαδη! Και οπως την υπολογισα ειναι 31.23%. Αυτο σημαινει πως σε καθε κληρωση το 31.23% των χρηματων που παιχτηκαν πανε στον ΟΠΑΠ. Αυτο θεωρητικα αν οι παικτες παιζουν σχεδον ομοιομορφα στις διαφορες κατηγοριες. •3ον Αν παιξεις 12 νουμερα οι πιθανοτητες που εχεις ΔΕΝ ειναι σε καμια των περιπτωσεων 1 στα 60 000 000 000 000. Αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερη: περιπου 1 στα 478 261 833 Τα γραφω αναλυτικα ολα αυτα στο BLOG: ΚΙΝΟ. Γκανιοτα, πιθανοτητες, κλπ.... αν θες να εχεις και μια ιδεα για το ποσοστο επιστροφης να σου πω οτι στο δικο μου πρακτορειο για τους πρωτους 8 μηνες του 2008 η επιστροφη αγγιζε το 65%. Δηλαδη γκανιοτα 35 %. Ακομα μεγαλυτερη απο την θεωρητικη 31.23 % Αυτο πρεπει να σημαινει οτι υπαρχουν παικτες που παιζουν αρκετα εναν αριθμο μόνο, στην κατηγορια 1 δηλαδη οπου η γκανιοτα ειναι 37.5 % (θυμιζω οτι οσο πιο μεγαλη η γκανιοτα τοσο πιο ασυμφορο για τους παικτες).
adamakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 •2ον η επιστροφη ενος ποσου στον ΟΠΑΠ προερχεται απο την ιδια την φυση του παιχνιδιου συμφωνα με αυτα που μας λενε τα μαθηματικα. Η γκανιοτα δηλαδη! Και οπως την υπολογισα ειναι 31.23%. Αυτο σημαινει πως σε καθε κληρωση το 31.23% των χρηματων που παιχτηκαν πανε στον ΟΠΑΠ. Αυτο θεωρητικα αν οι παικτες παιζουν σχεδον ομοιομορφα στις διαφορες κατηγοριες. •3ον Αν παιξεις 12 νουμερα οι πιθανοτητες που εχεις ΔΕΝ ειναι σε καμια των περιπτωσεων 1 στα 60 000 000 000 000. Αλλα ειναι πολυ μεγαλυτερη: περιπου 1 στα 478 261 833 για πες μου λιγο πως υπολογισες το 31,23 % ??? απο τον οπαπ ειχανε πει οτι η επιστροφη θα ειναι 70% εγω εγραψα για τα 12 νουμερα οτι οι πιθανοτητες ειναι 1 στα 60 τρισεκατομμυρια ενω εσυ εγραψες οτι ειναι μια στα 480 εκατομμυρια περιπου εσυ αυτο πως το εβγαλες? εγω θα σου πω πως το εβγαλα στο προγραμμα της artemis που εχω για το κινο αν πας στην επιλογη γεννητρια δελτιων και δωσεις και τα 80 νουμερα θα σου πει οτι οι στηλες ειναι περιπου οσες εγραψα αρα οταν παιζεις ενα δελτιο οι πιθανοτητες ειναι οσες εγραψα αν εγω ημουνα η αφορμη να γραψεις ολη αυτη την αναλυση για το κινο τοτε μπραβο μου
Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 για πες μου λιγο πως υπολογισες το 31,23 % ??? εγω εγραψα για τα 12 νουμερα οτι οι πιθανοτητες ειναι 1 στα 60 τρισεκατομμυρια ενω εσυ εγραψες οτι ειναι μια στα 480 εκατομμυρια περιπου εσυ αυτο πως το εβγαλες? Τα εξηγω αναλυτικα στο blog, ΕΔΩ. Μην γραφω τα ιδια εδω.... για πες μου λιγο πως υπολογισες το 31,23 % ???απο τον οπαπ ειχανε πει οτι η επιστροφη θα ειναι 70% Δηλαδη γκανιοτα 30%. Εγω υπολογισα την ακριβη γκανιοτα. Απλα ο ΟΠΑΠ δηλωσε 1.23% λιγοτερο, στρογγυλοποιωντας το στο πιο ομορφο 30% αντι για 31.23%. εγω θα σου πω πως το εβγαλα στο προγραμμα της artemis που εχω για το κινο αν πας στην επιλογη γεννητρια δελτιων και δωσεις και τα 80 νουμερα θα σου πει οτι οι στηλες ειναι περιπου οσες εγραψα αρα οταν παιζεις ενα δελτιο οι πιθανοτητες ειναι οσες εγραψα Τελειως λαθος λογικη. Ετσι δεν βγαζεις τις πιθανοτητες. Ετσι βγαζεις ποσες διαφορετικες στηλες 12 αριθμων μπορει να παιξει καποιος απο 80 νουμερα. Και πραγματι το νουμερο ειναι 80!/(60!20!) = 60 246 643 120 300, δηλαδη περιπου 60 τρισεκατομμυρια. Απλα σκεψου(για να δεις οτι κατι δεν παει καλα με τη μεθοδο σου) οτι σε αυτον τον υπολογισμο δεν συμπεριλαμβανεις καθολου το ποσοι αριθμοι κληρωνονται. Δηλαδη αν κληρωνονταν 70 αριθμοι τοτε παλι η πιθανοτητα θα ηταν μια στα 60 τρισεκατομμυρια? Επισης αν θελεις να σου εξηγησω πιο αναλυτικα απο οτι εχω στο blog και με 2 διαφορετικους τροπους σκεψης πως να βρισκεις τετοιες πιθανοτητες.....
axaxouxas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Απο χθες κυκλοφορησε το ΚΡΑΤΙΚΟ λαχειο (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ) Στα 8 ευρω φετος η τιμη του με αναβαθμησμενα κερδη και πιθανοτητες 70 σειρρες η αρχικη φαση που πιθανολογηται να φτασει τις 80 Αρα 1 προς 7-8.000.000 οι πιθανοτητες για 15.000.000 ΕΥΡΩ !!!!! (στην πενταδα) Αναλυτικα τα κερδη πενταδας ..... 1 Χ 7.000.000 ΕΥΡΩ 4 Χ 2.000.000 ΕΥΡΩ Συνολο 15.000.000 ευρω !!!!!
adamakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 την πιο καταλληλη εποχη εγινε η αυξηση εχουν να τους μεινουν λαχεια φετος (εννοω στη διευθυνση κρατικων λαχειων γιατι αν μεινουν σε μας καηκαμε....)
axaxouxas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 την πιο καταλληλη εποχη εγινε η αυξηση εχουν να τους μεινουν λαχεια φετος (εννοω στη διευθυνση κρατικων λαχειων γιατι αν μεινουν σε μας καηκαμε....) Δυστυχως φιλε μου αν μεινουν σε καποιους ..... αυτοι οι ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' θα ειμαστε εμεις !!!!! Η διευθυνση κρατικων λαχειων τα εχει δωσει ΟΛΑ ηδη ( τις 70 πρωτες σειρες) Δυστυχως φιλε μου εχεις δικιο βρηκαν την εποχη κι επεται και το ΛΑ'Ι'ΚΟ στα 15 ευρω ...... Εμεις οι λαχειοπωλες τι να πουμε που ξαφνικα επρεπε να αυξησουμε τα κεφαλαια μας κατα 60 % ? Παντως απο χτες μεχρι σημερα εδωσα μονο ΕΝΑ !!!!!!! (ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ) Κι ομως μερικοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ χαρηκαν και ειπαν πως θα παει πολυ καλα αναλογικα με τις εισπραξεις ..... βεβαια ειναι και ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ αλλα περισσυ δεν νομιζω να εδωσα ΜΟΝΟ ενα ............
adamakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αδερφε εγω θα ειμαι πολυ προσεχτικος φετος παντως για να σου πω και την αμαρτια μου δεν ειμαι αισιοδοξος για τις πωλησεις ο κοσμος δεν αγοραζει χρησιμα πραγματα πλεον, λαχεια θα παρει, και μαλιστα με 8 ευρω το ενα?
axaxouxas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αδερφε εγω θα ειμαι πολυ προσεχτικος φετος παντως για να σου πω και την αμαρτια μου δεν ειμαι αισιοδοξος για τις πωλησεις ο κοσμος δεν αγοραζει χρησιμα πραγματα πλεον, λαχεια θα παρει, και μαλιστα με 8 ευρω το ενα? Μην το λες αυτο ...... και εξηγουμαι .... 1ον . Θα φυγουν οι ψιλικατζηδες και σαβουρηδες (λαχειοπωλες) Ποιος θα εχει ολες τις σειρες και νουμερα και με τι λεφτα θα τα παρει ; 2ον . Τα πρακτωρεια θα κοψουν αρκετες πιστωσεις (ηδη εχουν κοπει αρκετοι λαχειοπωλες (οι σαβουροψιλικατζηδες που λεγαμε) ελεω κρισης) 3ον . Το κρατικο ειναι λαχειο ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (αρα θα το παρουν οσο και να παει 15.000.000 ευρω ειναι υσχυρο δελεαρ) μην ξεχνας οτι ηταν να το πανε 10 ευρω το κομματι ...... .........εκτιμω οτι σε 2 χρονια εκει θα παει 4ον . Ειναι και νωρις ακομη ..... (βασικα η δουλεια ξεκιναει απο τις 10/12 και .... μετα τις 10 τελευταιες μερες αρχιζει το ΠΑΡΤΥ με ουζα) Εσυ εκει που εισαι εχεις πολλους λαχειοπωλες τριγυρω ? αν οχι τοτε μην το φοβηθεις καθολου απλα αν περισυ πηρες 1000 φετος παρε 800 και θα εισαι πολυ κερδισμενος Εγω ειμαι αναμεσα σε 30-50 ατομα και κραταω γερα .... ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΑ Εγω παντως απο Δευτερα αρχιζω και τα δωρακια σε οσους μου αγορασουν απο 3 κρατικα και πανω .....ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ να με μαθαινουν και αν μπορουν αλλοι (ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ ας ακολουθησουν .......) Μολις τελειωσει το Εθνικο ξεκινα την φαση που σου ειπα ..... απλα μονο μην ξανυχτεις .... και αν θελησεις καμια βοηθεια (2-3 δεκαδες) εδω ειμαι θα βρουμε τροπους .... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2008 από axaxouxas
Fidelio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ..και ξαναρωτώ τα λαχεία , τα τζοκερς , τα λοττος , τα κουπόνια στα δρακουλίνια , ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα