axaxouxas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ..και ξαναρωτώ τα λαχεία , τα τζοκερς , τα λοττος , τα κουπόνια στα δρακουλίνια , ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ; Τι εννοεις φιλε με αυτο ? Κοιτα να δεις αν το παρουμε επιχειρηματικα ολο αυτο ..... δεν ξερω τι κανει το κρατος με τα παιχνιδια του ΟΠΑΠ (ας απαντησει ο adamakos) Στα λαχεια το κρατος βγαζει εναν σκασμο λεφτα Στο Λα'ι'κο Λαχειο μονο βγαζει καθαρα 1-1,5 εκ. ευρω την εβδομαδα !!!!! και αυτο το ποσον διοτι πουλιονται τα ΜΙΣΑ και τα 3/4 του λαχειου συνηθως απο οσα εχουν εκδοθει ......αναλογα με το αν κανει ΤΖΑΚ-ΠΟΤ Πες μου τωρα ΕΣΥ αν θα ρισκαριζες μια επιχειρηση με κερδη 4-6 εκ. ευρω τον μηνα !!!! Για να μην δωσεις τι ? Τις εισπραξεις ? (μερος των εισπραξεων-ΤΥΧΟΝ ΚΕΡΔΗ) Να αυξησεις την ανεργια κι αλλο ? (γιατι αν πληγει η αξιοπιστεια ...ΑΛΛΙΜΟΝΟ...μας τελειωσε) Δεν θα μεινει λαχειοπωλης για λαχειοπωλης να φερνει χρημα στο κρατος Μετα....εχεις δει ποιοι ειναι συνηθως λαχειοπωλες ? (κατι γεροντες και μεσηλικες και αλβανοπακιστανοι) ΟΛΟΙ αυτοι τι θα γινουν ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? Μετα οι πρακτορες ξερεις τι εγγυητικες βαζουν για τα λαχεια ? Ξεκινανε με 50-70 χιλιαρικα οι μικροι και φτανουν τα 1-3 εκ οι μεγαλοι (Νικολα'ι'δης-Κολοκυθας κτλ) και μιλαμε για ζεστα χρηματα που γυρνανε ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ !!!!!!! Και αυτη η αναλυση που σου γραφω αφορα μονο ΛΑ'Ι'ΚΟ και οχι ΕΘΝΙΚΟ - ΚΡΑΤΙΚΟ !!!!!!! Βαλε τωρα το μυαλο σου και σκεψου ........ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ .............
adamakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 τα λεφτα που παιζονται ειναι παρα πολλα δεν τους συμφερει να ρισκαρουν με κομπινες στα αριθμολαχεια του οπαπ (λοττο, τζοκερ κτλ) επιστρεφεται στους παιχτες το 45% των εισπραξεων. 12 % παει στους πρακτορες και 43% μενει σε αυτους βγαλε τα εξοδα που εχουν και δες οτι το κερδος τους ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι το 45% που παει στους παιχτες παει σε ολες τις κατηγοριες νικητων και οχι μονο στην πρωτη. @ axaxouxas: τι δωρακια τους κανεις ρε?
WizeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγώ λαχείο πέρνω 1-2 φορές το χρόνο... και αν ... τώρα έχω πάρει και κληρώνει την Τρίτη... άντε καλή τύχη σε όλους μας...!
Fidelio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Στο Λα'ι'κο Λαχειο μονο βγαζει καθαρα 1-1,5 εκ. ευρω την εβδομαδα !!!!!και αυτο το ποσον διοτι πουλιονται τα ΜΙΣΑ και τα 3/4 του λαχειου συνηθως απο οσα εχουν εκδοθει ......αναλογα με το αν κανει ΤΖΑΚ-ΠΟΤ Πες μου τωρα ΕΣΥ αν θα ρισκαριζες μια επιχειρηση με κερδη 4-6 εκ. ευρω τον μηνα !!!! λολ οκ Αν ήμουνα ΕΓΩ; Manipulating people - Διαχείριση ενός πληθυσμού και έλεγχος ! Το τι θα δώσω , που και πότε θα το δώσω, το ελέγχω ΕΓΩ και 1,5 εκ ευρώ την εβδομάδα είναι τρίχες λεφτά για μια τέτοια .....επιχείρηση. Τώρα όσο για τους ανυποψίαστους πιστωμενους που ελπίζουν σε κάτι , στο λαχείο , στην μοίρα , στο θεό , ε, οκ δεν θα τους δυσαρεστήσω , κάτι θα τους δώσω ...εκτός αυτού πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος, δίνω λοιπον που και που κανα κομματάκι απο την πίτα σε κανα φτώχια να συντηρηθεί το πανηγύρι. Και αν ακομα τους το αποκάλυπτα κάποια στιγμή , πες μου ΕΣΥ τώρα, ΠΟΙΟΣ θα ήθελε να παραιτηθεί απο το όνειρο ; λολ - την άλλη μέρα θα ξανααγόραζαν , θα ξανάπαιζαν κ.ο.κ. ...
axaxouxas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) λολ οκ Αν ήμουνα ΕΓΩ; Manipulating people - Διαχείριση ενός πληθυσμού και έλεγχος ! Το τι θα δώσω , που και πότε θα το δώσω, το ελέγχω ΕΓΩ και 1,5 εκ ευρώ την εβδομάδα είναι τρίχες λεφτά για μια τέτοια .....επιχείρηση. Τώρα όσο για τους ανυποψίαστους πιστωμενους που ελπίζουν σε κάτι , στο λαχείο , στην μοίρα , στο θεό , ε, οκ δεν θα τους δυσαρεστήσω , κάτι θα τους δώσω ...εκτός αυτού πρέπει να συντηρηθεί ο μύθος, δίνω λοιπον που και που κανα κομματάκι απο την πίτα σε κανα φτώχια να συντηρηθεί το πανηγύρι. Και αν ακομα τους το αποκάλυπτα κάποια στιγμή , πες μου ΕΣΥ τώρα, ΠΟΙΟΣ θα ήθελε να παραιτηθεί απο το όνειρο ; λολ - την άλλη μέρα θα ξανααγόραζαν , θα ξανάπαιζαν κ.ο.κ. ... Δηλαδη τωρα μου λες οτι εγω που εχω δωσει 11 πρωτους λαχνους !!!!! (8 στο εθνικο 2 στο λα'ι'κο και 1 στο κρατικο) δεν τους εδωσα ποτε ? και μιλαμε τωρα για πολυ καλα ποσα ...... απο 10.000.000 δρχ μεχρι και 550.000 ευρω !!!!!! ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ..... Οτι και να σου πουμε με τον adamakos εσυ θα το βγαλεις ψεμα .... οποτε αν εχεις τιποτε αποδηξεις παρουσιασε τες αλλιως ΣΤΑΜΑΤΑ να δυσφημεις ....... Αυτα που λες δεν στεκουν γιατι τα οφελη απο τετοιες επιχειρησεις ειναι μεγαλα και ΠΟΛΛΑΠΛΑ Μετα σε καθε κληρωση υπαρχουν επιμελητες - δικηγοροι - συμβολαιογραφοι ακομη και εκπροσωποι του υπουργιου οικονομικων κτλ ακομη και να στηθει μια τετοια κληρωση ολο και κατι θα διαρρευσει και τοτε ........ το μονο που συμφωνουμε απολυτα ειναι αυτο ..... 1,5 εκ ευρώ την εβδομάδα είναι τρίχες λεφτά για μια τέτοια .....επιχείρηση. σε αυτο φταιει η εννοια ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ....που δεν αφηνουν τα καλυτερα παιχνιδια να ανεβουν κατακορυφα γιατι καποιοι μεγαλοπρακτωρες δεν το θελουν αυτο ..... ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ..... -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 04 : 45 : 18----- @ axaxouxas: τι δωρακια τους κανεις ρε? Φετος εχω βρει κατι παιχνιδακια με μπαταριες ηχους και φωτακια μουρλια Οι αλλοδαποι τα πουλανε με 3-4-5 ευρω και εμενα μου εχουν κοστισει απο 0,40 μεχρι 1,5 ευρω Εννοειται οτι τα ''δωρακια'' θα πανε σε οποιους μου παρουν απο 3 κρατικα και πανω ενω η ποιοτητα των δωρων θα ανεβαινει αναλογα με την ποσοτητα των λαχειων .... Δεν θα δωσω δωρακι 0,40 λεπτων σε αυτον που θα μου ψωνισει 100 ευρω λαχεια .... Εδωσα περιπου 350 ευρω για πρωτη φαση σε δωρακια ενω υπολογιζω για αλλα τοσα...... Ειναι το εξτρα ποσοστο παραπανω σε σχεση με αλλους λαχειοπωλες βαση ποσοτητας λαχειων που αγορασα και θα κυκλοφορησω (που λεγαμε) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2008 από axaxouxas Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Fidelio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδη τωρα μου λες οτι εγω που εχω δωσει 11 πρωτους λαχνους !!!!!(8 στο εθνικο 2 στο λα'ι'κο και 1 στο κρατικο) δεν τους εδωσα ποτε ? και μιλαμε τωρα για πολυ καλα ποσα ...... απο 10.000.000 δρχ μεχρι και 550.000 ευρω !!!!!! Οτι και να σου πουμε με τον adamakos εσυ θα το βγαλεις ψεμα .... οποτε αν εχεις τιποτε αποδηξεις παρουσιασε τες αλλιως ΣΤΑΜΑΤΑ να δυσφημεις ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ..... Ησύχασε , υποθετικά μπορεί να είσαι και συ θύμα ενός τέτοιου στησίματος, που την παλεύεις όμως στα χαμηλότερα κλιμάκια, δεν χρειάζεται να ξέρεις δηλαδή πολλά , απεναντίας όσο περισσότερο πιστεύεις τόσο πιο πιστικός θα είσαι στην πώληση.Δεν με ρώτησες τι θα έκανα αν είχα με τέτοια επιχείρηση; Ε, σου απάντησα - Επίσης ακόμα και αν συμφωνούσες οτι τα τυχερά αυτά παιχνίδια , λαχεία , τζοκερς κτλ κτλ είναι ένα κατευθυνόμενο φιάσκο και μου το έλεγες στεγνά, πιστεύεις οτι θα ζημίωνες την δουλειά σου; ΠΟΙΟΣ θα σε πιστέψει ; λολ ποιος θα αρνηθεί την ευκαιρία να κερδίσει το όνειρο; ΚΑΝΕΝΑΣ , οπότε μην φοβάσε ΔΕΝ μπορώ να σε δυσφημήσω και να το ήθελα ... Τέλος , νομίζεις οτι ένας μηχανισμός κλήρωσης με την μαθηματική λογική που ακολουθεί τώρα (πιθανότητες- αγορά κτλ ) , είναι λιγότερο κατακριτέος απο ένα στημένο σόου στο οποίο βγάζουν ακριβώς τους αρθιμούς που θέλουν ξέρω γω; ( μηχανογράφηση , ηλεκτρονικός έλεγχος κτλ κτλ) Συ μου λές πως όχι , η πρώτη περίπτωση έχει την χρησιμοτητά της απο την στιγμή που δεν στιγματίζεται απο μια παράνομη πρακτική - > θρέφει τον κόσμο με ελπίδα να κερδίσει ένα ...λαχείο , νόμιμα και τον συντηρεί εκεί που θέλει! Τελικά η επιχείρηση αυτή ασκεί λειτουργημα ...
axaxouxas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ησύχασε , υποθετικά μπορεί να είσαι και συ θύμα ενός τέτοιου στησίματος, που την παλεύεις όμως στα χαμηλότερα κλιμάκια, δεν χρειάζεται να ξέρεις δηλαδή πολλά , απεναντίας όσο περισσότερο πιστεύεις τόσο πιο πιστικός θα είσαι στην πώληση.Δεν με ρώτησες τι θα έκανα αν είχα με τέτοια επιχείρηση; Ε, σου απάντησα - Επίσης ακόμα και αν συμφωνούσες οτι τα τυχερά αυτά παιχνίδια , λαχεία , τζοκερς κτλ κτλ είναι ένα κατευθυνόμενο φιάσκο και μου το έλεγες στεγνά, πιστεύεις οτι θα ζημίωνες την δουλειά σου; ΠΟΙΟΣ θα σε πιστέψει ; λολ ποιος θα αρνηθεί την ευκαιρία να κερδίσει το όνειρο; ΚΑΝΕΝΑΣ , οπότε μην φοβάσε ΔΕΝ μπορώ να σε δυσφημήσω και να το ήθελα ... Τέλος , νομίζεις οτι ένας μηχανισμός κλήρωσης με την μαθηματική λογική που ακολουθεί τώρα (πιθανότητες- αγορά κτλ ) , είναι λιγότερο κατακριτέος απο ένα στημένο σόου στο οποίο βγάζουν ακριβώς τους αρθιμούς που θέλουν ξέρω γω; ( μηχανογράφηση , ηλεκτρονικός έλεγχος κτλ κτλ) Συ μου λές πως όχι , η πρώτη περίπτωση έχει την χρησιμοτητά της απο την στιγμή που δεν στιγματίζεται απο μια παράνομη πρακτική - > θρέφει τον κόσμο με ελπίδα να κερδίσει ένα ...λαχείο , νόμιμα και τον συντηρεί εκεί που θέλει! Τελικά η επιχείρηση αυτή ασκεί λειτουργημα ... Ενταξει Κι εγω απο την πλευρα μου σου λεω πως συμφωνα με οσα εχω δει και δωσει μεχρι εκει που μπορω να δω σου λεω πως ειναι ολα ενταξει ... Παντως οφειλω να πω οτι βρισκω ενδιαφερουσα την ''ΘΕΩΡΙΑ'' σου αυτη ..... αλλα τιποτε δεν αποδεικνειει και θα υπενθυμησω την φραση ..... ενοχος μεχρις αποδειξεως του εναντιον και βεβαια τιποτε δεν αποκλειεται μεσα σε οσα λες και μπορει κι ολοι εμεις να εμπλεκομαστε σε συνομοσιες αλλα μηπως διαβαζεις πολυ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ? Τεσπα .... Ολα ειναι εφικτα απο τον τροπο που τα παρουσιαζεις αλλα δεν ΑΠΟΔΗΚΝΕΙΟΝΤΑΙ
Fidelio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εϊ! Ο δάσκαλος εχει με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί !
axaxouxas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εϊ! Ο δάσκαλος εχει με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ! Τι εννοεις ?
Pantelis51 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σκέφτομαι(!) να αρχίσω να αγοράζω Λαικό. Όχι πως πρόκειται να κερδίσω τον πρώτο αριθμό αλλά δεν θα με χαλούσε 500αρικο από το πουθενά. Στις κληρώσεις εκεί που λέει "Τα παραπάνω κέρδη αντιστοιχούν σε ακέραια γραμμάτια των 10,00 ευρώ" τι εννοούν; Και όσο αφορά τα μικροποσά πχ. των 40 και 20 ευρώ που κερδίζεις αν τα 2 ή 1 τελευταίο ψηφίο είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός, θα πρέπει να έχεις αγοράσει και τα 10 λαχεία;
adamakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σκέφτομαι(!) να αρχίσω να αγοράζω Λαικό. Όχι πως πρόκειται να κερδίσω τον πρώτο αριθμό αλλά δεν θα με χαλούσε 500αρικο από το πουθενά. Στις κληρώσεις εκεί που λέει "Τα παραπάνω κέρδη αντιστοιχούν σε ακέραια γραμμάτια των 10,00 ευρώ" τι εννοούν; Και όσο αφορά τα μικροποσά πχ. των 40 και 20 ευρώ που κερδίζεις αν τα 2 ή 1 τελευταίο ψηφίο είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός, θα πρέπει να έχεις αγοράσει και τα 10 λαχεία; χωρις να θελω να σε απογοητευσω το 500αρικο δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση. ακεραιο γραμματιο στο λαικο ειναι ολοκληρη η πενταδα δεν ειναι δεκα λαχεια ειναι 5 και ναι πρεπει να εχεις αγορασει και τα 5
Pantelis51 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Έλα, άσε με να ονειρεύομαι... Και πόσο έχει το λαχείο; 3 ευρώ;
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Οποιος περιμενει να πλουτισει απο τα λαχεια ειναι αξιος της μοιρας του Αλλα θα μου πεις οπως ηρθαν τα πραγματα .............
adamakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 εγω να σε αφησω να ονειρευτεις οσο θες, αλλα αν ηταν τοσο ευκολο να βγαλεις το 500αρικο γιατι να δουλεψεις? οι πιθανοτητες στο τζογο ειναι παντα εναντιον σου τωρα αν εισαι τυχερος και τα αρπαξεις μαγκια σου
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γνωστός μου πριν κάποια χρόνια κέρδισε στο λότο 20 εκατομμύρια δραχμές. Το ''κόλπο'' του; Έπαιζε τους ίδιους αριθμούς συνέχεια...νομίζω κάτι τέτοιο ''κάπως'' αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσεις. Γκετ ριτς ορ νταϊ τραϊνγκ μαδαφακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα