Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια...να κάνω μια ερώτηση? ποια ειναι η τελευταια αποστολη του παιχνιδιου....γιατι εκανα και εκεινη που σκωτονεις η αφηνεις ελευθερο αυτον που σε προδωσε...και μετα?

Δημοσ.

Θα βρεις πληροφοριες για ολες τις αποστολες εδω http://www.gta4.net/missions/ .

Δες το ονομα αυτης που αναφερεις απο το save σου και κοιτα τι επεται.

Απλα να θυμασαι οτι το παιχνιδι εχει 2 εναλλακτικα τελη οποτε κανε ενα κανονικο save (oχι απλα autosave δλδ) πριν το τελευταιο διλημα που πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε δυο αποστολες, οποτε να τερματισεις την μια και μετα load το προηγουμενο save, για να παιξεις και την αλλη. :-)

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε

Αν λες εκει που σου φερνουν εναν με χειροπεδες την επαιξα και δεν ηξερα οτι γινεται αυτο

Υ.Γ: κατάλαβα τι λες

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 12 : 17 : 50-----

Φίλε εσυ λογικά το έχεις τερματίσει το παιχνιδι. Στο site που μου ειπες μετα την αποστολη τη that special someone λεει :

Pegorino calls to say "the shit has gone down." He needs to see you at the club in Tudor.Εμένα δεν έγινε αυτο...και δεν μου εχει βγαλει το J στο χάρτη....τι να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδια εχει κανένας κάποιο save πριν η μετά την αποστολή That special someone???

Η κάπου που να μπορώ να το βρώ το save??

Για τσέκαρε εδώ.

EDIT: Ρε παιδιά τα "achievements" μπορείς να τα δεις/κάνεις στην έκδοση του θείου?

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.

padeli sorry φιλε, δεν θυμαμαι τι επρεπε να γινει εκει ... εμενα κανονικα την ειχε βγαλει την αποστολη και δυστυχως δεν εχω φυλαξει καποιο save πριν τον τερματισμο ... :/

Δημοσ.

Εκανα format προχθες κσι προσπαθω σημερα να βαλω το παιχνιδι αλλα δεν μπορει να κανει install!!system is incompitable with %p!!κατι τετοιο μου γραφει!! ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

ο δισκος που θελω να το βαλω ειναι καινουργιος! στον παλιο επαιζε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!!το game ειναι απο θειο..

Δημοσ.
Εκανα format προχθες κσι προσπαθω σημερα να βαλω το παιχνιδι αλλα δεν μπορει να κανει install!!system is incompitable with %p!!κατι τετοιο μου γραφει!! ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

ο δισκος που θελω να το βαλω ειναι καινουργιος! στον παλιο επαιζε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!!το game ειναι απο θειο..

εγκατεστησε τους drivers καρτας γραφηκων και motherboard και κανε τα τελευταια updates αν παλι δεν πιανει...

Δημοσ.
εγκατεστησε τους drivers καρτας γραφηκων και motherboard και κανε τα τελευταια updates αν παλι δεν πιανει...

Τελικα δεν ειχα περασει το service pack 1 των vista γ αυτο δεν εμπαινε!!τωρα εχω αλλο προβλημα!πως θα μεταφερω τα save μου?εκανα αντιγραφη στο φακελο αλλα μεσα στο παιχνιδι μου λεει load failed check your hard drive!!τι παιζει εδω?????

Δημοσ.

Ξέρετε αν τα achievements γίνονται στην έκδοση του θείου? Μόλις έκανα το Gobble Gobble(Score 3 strikes in a row, a turkey, in 10-pin bowling) κ δεν έγινε τπτ. Έχει κάνει κάποιος κανένα σε έκδοση απο το θείο?

Δημοσ.

Καλά ρε, όλοι από τους θείους σας τα έχετε? Αν θέλατε τόσο πολύ το παιχνίδι, χάθηκε ο κόσμος να κόψετε μερικές εξόδους για 1-2 βδομάδες να το πάρετε? Το κόβω γιατί δεν είμαι το Ηθών...

Δημοσ.
Καλά ρε, όλοι από τους θείους σας τα έχετε? Αν θέλατε τόσο πολύ το παιχνίδι, χάθηκε ο κόσμος να κόψετε μερικές εξόδους για 1-2 βδομάδες να το πάρετε? Το κόβω γιατί δεν είμαι το Ηθών...

Καλά κάνεις κ το λες! Αν το παιχνίδι ήταν καλύτερα optimized για pc θα το είχα αγοράσει ήδη! Αλλά με αυτά που κάνει η R* με τα μούφα patch το σκέφτομαι! Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

Δημοσ.

Σίγουρα, το παιχνίδι έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει τα λεφτά του. Γι' αυτό και δεν το αγόρασα ακόμη και περιμένω ή να βγεί patch της προκοπής ή να πέσει η τιμή στα 20-25... :)

Δημοσ.
Σίγουρα, το παιχνίδι έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει τα λεφτά του. Γι' αυτό και δεν το αγόρασα ακόμη και περιμένω ή να βγεί patch της προκοπής ή να πέσει η τιμή στα 20-25... :)

Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου :P

Θες σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία για τα achievements μιας κ έχουμε την ίδια έκδοση? :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...