Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί ενώ(πλέον) το παιγνίδι τρέχει σα νεράκι,κάποια στιγμή μου πετάει ένα σφάλμα: out of video memory please restart your machine?

ΥΓ: υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα controls όπως εγώ θέλω? γιατί με τα awds δεν μπορώ ναι παίξω!!!

Δημοσ.
υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα controls όπως εγώ θέλω? γιατί με τα awds δεν μπορώ ναι παίξω!!!

Ναι φυσικα υπαρχει τροπος. Καπου στα options του control λεει κατι για map μπες και κανε τις αλλαγες που θες.

Δημοσ.
ρε παιδιά γιατί ενώ(πλέον) το παιγνίδι τρέχει σα νεράκι,κάποια στιγμή μου πετάει ένα σφάλμα: out of video memory please restart your machine?

Αυτο μου το κανει μονο με τα Vista64. :shifty:

Στα XP32 τρεχει απροβληματιστα ανεξαρτητως ωρας. (Εχω κλεισει και 5ωρο multiplayer παντα.)

Και στα 2 τα settings ειναι στα κιτρινα.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! υπαρχει μηπως το καινουριο Patch το 2ο Patch για το GTAiv.

Στο Πηση μου δεν κολαει τοσο το Gta Δινω 35-45 FPS στα δυσκολα γραφικα και MAX 60 { intel core 2 quad (2.4GHz)-O.C.-3.1GHz:shifty: Nvidia Geforce 8800 Gts 512 Ram 2 Gb λειτουργικο Windows vista x32bit Sp1} Απλα καμια φορα επειδη η μνημη ΡΑΜ ειναι γεματη στο φουλ κολαει και με πεταει ! :-( :-(

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! υπαρχει μηπως το καινουριο Patch το 2ο Patch για το GTAiv.

Στο Πηση μου δεν κολαει τοσο το Gta Δινω 35-45 FPS στα δυσκολα γραφικα και MAX 60 { intel core 2 quad (2.4GHz)-O.C.-3.1GHz:shifty: Nvidia Geforce 8800 Gts 512 Ram 2 Gb λειτουργικο Windows vista x32bit Sp1} Απλα καμια φορα επειδη η μνημη ΡΑΜ ειναι γεματη στο φουλ κολαει και με πεταει ! :-( :-(

Σε τι settings παίρνεις τόσα FPS? Το patch μπορείς να το κατεβάσεις μέσω Social Club.

Δημοσ.
παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερουμε save games που βρισκουμε στο ιντερνετ στο δικο μας παιχνιδι?

Φυσικα..Απλα τα αποθηκευεις στο directory:

C:\Users\User's Name(p.x. Giannis)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...