Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο όρος "machinima" περιγράφει videos (ταινίες, shorts, clips) που δημιουργούνται και "γυρίζονται" χρησιμοποιώντας τη μηχανή/μοντέλα/animations κλπ από κάποιο παιχνίδι. Είναι γενικός όρος (πχ περικλείει ακόμα και ένα απλό video recording από παιχνίδι με fan voice-over χωρίς καμιά σκηνοθεσία). Περισσότερο δουλεμένα machinimas έχουν σενάριο, σκηνοθεσία, ίσως δική τους μουσική, μπορεί να εξελίσσονται σε fan made levels, και να χρησιμοποιούν mods στη μηχανή του παιχνιδιού για να πετύχουν καλύτερο/επιθυμητό αποτέλεσμα.

http://www.machinima.com/about

http://en.wikipedia.org/wiki/Machinima

Σχετικό link στο insomnia:

http://www.insomnia.gr/topic/290596-machinimas/

Ένα machinima δεν είναι mod (είναι διαφορετικοί όροι). Μπορεί να στηρίζεται σε mod ή όχι, και αρκετές φορές το mod αυτό έχει δημιουργηθεί μόνο για το video και δεν είναι playable/δεν κυκλοφορεί προς download.

Στο site Machinima.com συγκεντρώνονται διάφορα τέτοια videos. Νομίζω παλιότερα το site ήταν πιο focused σε fan made videos, αλλά πλέον έχουν διευρύνει το πεδίο τους και έχουν βάλει από trailer παιχνιδιών μέχρι και webisodes με live actors που απλά σχετίζονται με videogames (πχ Mortal Kombat: Legacy).

(Προφανώς ένα βίντεο μπορεί να είναι machinima, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και στο site Machinima.com -αν και ο όρος ξεκίνησε από το site).

Ενδιαφερον, σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, δεν ηξερα για το συγκεκριμενο trend. Δηλαδη τι skills χρειαζεται καποιος για να δημιουργησει animations βασιζομενο σε μηχανη παιχνιδιου? Επειδη μου φαινεται περιεργο να μπορουν να κυκλοφορουν fanmade τετοια βιντεο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω το gta iv που μου το εχει δωσει ο θειος μου...

Το προβλημα ειναι οτι εκει που παιζω μεσα σε 5 λεπτα βγαζει γραμμες στην οθονη χαμηλωνο ομως τα γραφικα και δεν μου το κανει αυτο!

Μετα ομως εχω αλλο προβλημα εκει που παιζω αρχιζει η οθονη του υπολογιστη μου να βγαζει την αναλυση του παιχνιδιου και να προσπαθει να ξανασυνχρονιστει στο παιχνιδι-μετα επανεσυνδεεται μονο του :fear: :fear:Δλδ η ανλυση ειναι 1024χ768,εκει που πεζω μου μαυβριζει η οθονη και υστερα ξαναπεζει το παιχνιδι..Εχω αυτο patch απο αυτο εδω το λινκ http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html

Τα γραφικα που εχει ο υπολογιστης μου ειναι ram 2gb,καρτα γραφικων Ati Readon HD4800 Series,επεξεργαστης Intel Core 2 Duo στα 2,4 ghz

Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής σου παίζεις;

Οχι απλως δεν το χω αλλαξει!!!Τα χαρακτηριστικα μου ειναι αυτα που λεω στο θεμα

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο δέν το είδα...

Η κάρτα γραφικών ποιά είναι όμως; γιατί λές 4800series αλλα είναι διάφορες!

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο δέν το είδα...

Η κάρτα γραφικών ποιά είναι όμως; γιατί λές 4800series αλλα είναι διάφορες!

Δεν ξερω ποια ακριβως ειναι!!Παντως ξερω οτι εχει 512 μεγαμπιτε

edit:4800 series μου βγαζει στο pc wizard και στο ati catalyst... Ποια ειναι δεν ξερω... εχει και μια διπλη ψυκτρα με δυο ανεμιστηρες... δεν εχω δει ελλαδα τετοια ψυχτρα σε ΑΤΙ.. μπας και ειναι καμια ιδιοκατασκευη? :rolleyes:

Δημοσ.

Βάλε τους τελευταίους drivers για τη κάρτα σου βγάζοντας με driver sweeper τους παλιούς.

Πάντως να ξέρεις ότι με 2gb ram, 2πύρηνο επεξεργαστή stock και αν έχεις και καμιά 4850 πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σ'αυτό το παιχνίδι..

Δημοσ.

Βάλε τους τελευταίους drivers για τη κάρτα σου βγάζοντας με driver sweeper τους παλιούς.

Πάντως να ξέρεις ότι με 2gb ram, 2πύρηνο επεξεργαστή stock και αν έχεις και καμιά 4850 πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σ'αυτό το παιχνίδι..

Η καρτα γραφικων στο GTA IV πολυ μικρο ρολο παιζει.. εδω ειναι θεμα επεξεργαστη και μονο επεξεργαστη.. Για του λογου το αληθες , με τη προηγουμενη καρτα μου (9500 GT) και την νεα (6850 Sapphire) δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα στα frames..

Δημοσ.

γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk

please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος!

μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!!

Δημοσ.

γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk

please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος!

μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!!

οταν σου βγαλει αυτο τοτε βγαζεις το cd1 και βαζεις το cd2. επειδη ειναι μεγαλο παιχνιδι το installer του αποτελειται απο 2 dvd. βαζεις το ενα, αρχιζει το ινσταλλ και στη μεση περιπου θα σου ζητησει το δευτερο...

Δημοσ.

Όταν σου βγάζει το μήνυμα βάζεις το CD 2 και πατάς ΟΚ...

Μετά θα σου ξαναπεί να βάλεις το CD 1 κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...