Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk

please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος!

μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!!

τοτε πρεπει να βαλεις και το 2ο dvd μεσα και να κανεις browse και να βρεις το dvd. μετα πατας ok και συνεχιζει η εγκατασταση!

Δημοσ.

αγορασα το gta iv το εγκατεστησα κανονικα και μολις το εκκινησα μου ελεγε για κατι activasion code τα οποια μου εδινε,εγω τα εβαζα και μετα μου λεει να το ενεργοποιεισω μονος μου και παλι μου εδωσε ενα κωδικο τον εβαλα και μου λεει πως δεν γινεται.το εκανα εγκατασταση πολλες φορες ολο το ιδιο γινοταν αλλα με διαφορετικους κωδικους.διαβασα στο site του gta iv και ελεγε να δω μηπως φταει ενα port 443,το οποιο δεν ξερω τι ειναι,και μου λενε μαλλον το εμποδιζει το antivirus και πως πρεπει να το ανοιξω αυτο το port αλλα εγω δεν ξερω πως.μηπως φταιει το antivirus?εχω το kaspersky internet security 2011.

Δημοσ.

το εφτιαξα το προβλημα.ηταν ενας κωδικος στο πισω μερος ενος φυλλαδιου που ειχε μεσα.αλλα τωρα μου κολλαει το gta iv αν και το εχω βαλει να παιρχει μονο 261mb απο την καρτα γραφικων.που μου κολλαει γινεται ολο και πιο περιεργο καθως εχω 2.67 επεξεργαστη με turbo γινεται 2.93 που γινεται οταν ανοιγω το gta iv,4gb ram που ''βλεπει'' τα 3.68mb,nvidia geforce gt540m 2gb kai dirext 11.τι φταει???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι αυτό θέλει πολύ δυνατό hardware για να παίξει είναι αρκετά βαρύ και κακογραμμένο...Εδώ κολλάει σε άτομα με καινούριο hardware.

Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις(shadows/view distance) και την ανάλυση και δοκίμασε.

Επεξ/σία από SlackulatoR
Δημοσ.

Το παιχνίδι αυτό θέλει πολύ δυνατό hardware για να παίξει είναι αρκετά βαρύ και κακογραμμένο...Εδώ κολλάει σε άτομα με καινούριο hardware.

Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις(shadows/view distance) και την ανάλυσε και δοκίμασε.

Συν ότι κανένας δεν περνάει το απαραίτητο gta iv patch

Δημοσ.

απο που να κατεβασω τις ρυθμίσεις(shadows/view distance);,και το patch πως θα το βελτιωσει;

και το λαπτοπ μου ουτε μια βδομαδα δεν εχει που το αγορασα.

Δημοσ.

Μπράβο σε αυτόν που το έφτιαξε, πολύ καλό το παραπάνω βίντεο.

Εντυπωσιάστηκα.

Δημοσ.

Παιδιά πριν από λίγο καιρό είχα αγοράσει το GTA IV THE COMPLETE EDITION.Το τερμάτισα όλα μια χαρά αλλά αποφάσισα να κάνω φορματ τον υπολογιστή και έτσι όλα τα saves χαθηκαν.Ετσι αρχισα από την αρχη...Και σήμερα ενώ έπαιζα κανονικά σταμάτησα για μια στιγμή και έβγαλα το dvd.Ε την επόμενη φορά που το έβαλα δεν το διάβαζε ο υπολογιστης...Ελεγξα τα άλλα dvd και έπαιζαν μια χαρά.Πέρνω το dvd του gta το γυρνάω από την ανάποδη και τι είδα?....Στην περιφέρεια του dvd υπήρχε ενα πολύ μικρο(ισα ισα φαινόταν) ξεφλούδισμα-κάψιμο...Προφανώς συνέβη την τελευταια φορα που το ειχα μεσα στον dvd player...Εγγυηση έχω απο αντιπροσωπεια αλλά δεν ξέρω αν κάνουν κάτι στη περιπτωση μου...Οποιαδήποτε προταση ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.

Την εγγύηση του Η/Υ αν λες ξέχνα την,επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία που γράφει πάνω στο case του παιχνιδιού ίσως να σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.

Δεν εννοω του υπολογιστη αλλά του παιχνιδιου.Το πηρα πριν 1 μηνα και μου ελεγε 1 ετος εγγυηση αντιπροσωπειας

EDIT Εκανα reboot με το dvd μέσα και το διάβασε κανονικά...

Δημοσ.

Άντε γεια!

Σορρυ για το double-post.Έβαλα το συγκεκριμένο mod με την εκδοση 1.0.4 και όντως ειναι πολύ καλύτερο τώρα.Ειναι όμως πάρα πολύ φωτεινή η εικόνα όταν έχει ήλιο.Μηπως θέλει κάποια ειδική ρύθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...