alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιος τροπος για να γκρεμιζονται τα κρηρια οταν τα βαραω? όχι... μόνο τα αμάξια, λάμπες, κάδοι, κρούνοι και λοιπές δημοκρατικές ομάδες...
koularasss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιο mod που να το επιτρεπει?
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει καποιο mod που να το επιτρεπει? δεν το ξέρω 100% αλλά το κόβω απίθανο να υπάρχει
valadwnis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούριος στο ιστότοπο σας... Θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν μπορει να με βοηθήσει κανείς σας...Έχω το GTA IV και θέλω να το έχω τερματισμένο ... βρήκα κάποια αρχεία άλλα το θέμα είναι ότι δέν μπορώ να βρώ τον φάκελο save games επειδή δέν είμαι και τζιμάνι όσο ποιο απλά και κατανοητά μπορείται να μου τα εξηγήσεται εσείς τα τζίνια των pc....και άν έχεται να προτείνεται απο που να τα κατεβάσω τα savegames! ευχαριστώ εκ των προτέρων
evoracing Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα... θέλω να κάνω μια ερώτηση... μετά από πια πιστά ανοίγει η τρίτη πόλη??? είμαι σε αυτήν με το φορτηγό που πρέπει να το πάρω από ένα λιμάνι και να το πάω σε ένα γκαράζ...
katerinaki888 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορώ να κρατήσω τα saves και να πάω σε άλλον υπολογιστή να τα περάσω;Υπάρχει κάποια διαδικασία ;
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μια αποστολη θα σε παει εκει. Ότι θα με πάει αποστολή το ξέρω...ποια είναι το θέμα...
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερεται που μπορω να βρω το infernus???
koularasss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα μου το εδωσε σε μια αποστολη ενας γκει.
katerinaki888 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 απο οσο ξερω οχι. Ότι δεν μπορώ να πάρω τα saves σε άλλο pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα