chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αφού ξεπέρασα το πρόβλημα που είχα με το crash όταν φόρτωνε το game είπα να ασχοληθώ λίγο σοβαρά με το game αλλά νομίζω δεν με θέλει με τπτ. Τώρα έχω ένα πρόβλημα με την κάμερα. Η κάμερα μένει κολημένη πίσω από το αμμάξι στο προφυλακτήρα και με το mouse δεν γίνετε να την σταθεροποιήσεις με τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να την ρυθμίσω μέσω keyboard? Είδα μερικές απαντήσεις να λένε να πατήσεις το select στο gamepad αλλά έχω ένα της logitech και δεν υπαρχει τέτοιο κουμπι. edit: Mε λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι πρόβλημα που έφερε το patch!! Δείτε εδώ http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/show_msgs.php?topic_id=m-1-47091009&pid=952150
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι και σε εμένα το έκανε μετά το patch. Ξύλωσα τα gamepad και παίζω mouse+keyboard.
Sinto Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 άκουσα ότι βγήκε και δεύτερο patch:-) μήπως ξέρει κανείς από που μπορούμε να το κατεβάσουμε:rolleyes:
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βλέπω να έχει βγει και άλλο patch. Τελικά αφαίρεσα το gamepad και έπαιξα λίγο με το mouse/keyboard αλλά αυτό το game δεν βολεύει να το παίξεις έτσι με τίποτα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο patch μήπως διορθώσουν το πρόβλημα. Πάντως σε μένα τρέχει μια χαρά χωρίς να έχω πτώση στα frame και αυτό μάλλον της 8500 cpu γιατί η κάρτα είναι αρκετά παλιά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βλέπω να έχει βγει και άλλο patch. Τελικά αφαίρεσα το gamepad και έπαιξα λίγο με το mouse/keyboard αλλά αυτό το game δεν βολεύει να το παίξεις έτσι με τίποτα. Έχοντας τερματίσει το στόρυ και παίζοντας αρκετά online, θα διαφωνήσω. Βέβαια όταν ξεκινάς με mouse/keyboard, δεν έχεις και πολλές επιλογές.
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Mάλλον θέμα συνήθειας θα είναι. Αυτο που με ενοχλεί περισσότερο είναι η κάμερα που δεν μπορεί να σε ακολουθεί εύκολα η που αρκετές φορές δείχνει αλλου για αλλού και πρέπει να την διορθώνεις με το mouse κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.
vasi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 GTA IV SIMPLE NATIVE TRAINER πηγη:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=387974 δουλεύει τέλεια!!!! http://rapidshare.com/files/177539458/snt_by_dualcore.zip
dhmak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τί είναι αυτό το trainer, πώς χρησιμοποιείται και πού οφελεί ;;
Coma_Black Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 βρήκα mini cooper στο GTA!!! οκ πλάκα κάνω απλα βαριέμαι και δεν λέτε κάτι σημαντικό.. Αντε πείτε για τίποτα περίεργο που βρήκατε .
panagiotis3600 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια σας ξεχασα λιγο καιρο επιδι δεν ειχα ιντερνετ αλλα εχω λιωσει ,και στο ΓΤΑ ΙΒ δν κολαω καθολου εχω CPU intel core quad 2.4 ,Nvidia 8800 GTS 512 MB,ram 2GB και δινω 25-32 fps!!!! καμια φορα εχει Frame drop!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΓΑΜΑΤΟΟ ΤΟ game αλλα λιγα Cheat εχει!
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Και εγω θελω να το βαλω αλλα θα περιμενω γιατι πρεπει να λυθουν ακομα καποια προβληματακια....
Coma_Black Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν όποιος παίζει κανονικά το παιχνίδι ας βάλει τα κάρα του.. Τα δικά μου..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Coma_Black ωραίο το mini σου!
Kasrith Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάντως βολεύομαι αρκετά με mouse+keyboard... Ίσως επειδή είχα συνηθίσει στα προηγούμενα GTA, δε ξέρω... Συμφωνώ όμως ότι είναι εκνευριστική η φάση με την μη-σταθερή κάμερα. Αν και σ'εμένα δεν κάνει τρελά πράγματα, όπως διαβάζω απο άλλους. Γενικά, τρέχει πολύ καλά το game. Είχα όμως μια απορία... Έχει κανα μαγαζάκι όπως το San An που 'πείραζες/βελτίωνες' τα κάρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα