cone Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εκανα update και το social club και το live game for windows (ή κάπως έτσι)και δε λέει να παίξει. Με έχει ζαλίσει στο parental control. Xp έχω. Χαζά έιναι; Δεν καταλαβαίνουν οτι δεν έβαλα καμία ρύθμιση;
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Για κατέβασε το από εδώ http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.html
S.M.Greek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τέσσερις ερωτήσεις. 1) Όταν παίρνεις την μηχανή πως βάζεις κράνος? 2)Όταν βάζω στον φάκελο με τα user fiels τα mp3 μου, πάω στα options του παιχνιδιού πατάω full (ή quick)scan αλλα όταν είμαι στο αμάξι δεν ξέρω πως να τα ακούσω.Πχ στο san andreas είχε κανάλι user tracks εδώ δεν έχει τίποτα τέτοιο... 3)Πως πιάνεις απλούς πολίτες ομήρους?(να πας πχ απο πίσω τους και να τους βάλεις το πιστόλι στο κούτελο) 4)Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό αλλα δεν μπορώ να το παίξω online.Όταν πάω να κάνω connect στο games for windows live μου βγάζει σφάλμα με code: 80154071 Έκανα οτι μπορούσα (τελευταίες εκδόσεις όλα- απενεργοποίηση firewall κτλ αλλα τίποτα)...
Coma_Black Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 1)για να βάλει το κράνος απλά μόλις ανέβεις στην μηχανή άσε τον Niko να κάτσει μην πατάς τίποτα και απο μόνος του θα βάλει.. 2)ο σταθμός για τα τραγούδια σου είναι ο Independence. 3)δεν πρέπει να έχει τέτοια επιλογή.. εγω τουλάχιστον δεν το βρήκα 4)Κάνε νέο email και στην χώρα διάλεξε Αγγλία, Γαλλία η μια πιο δημοφιλή απο την δικιά μας γιατί η ψωροκώσταινα δεν υποστηρίζεται από το Windows Live
S.M.Greek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 1)για να βάλει το κράνος απλά μόλις ανέβεις στην μηχανή άσε τον Niko να κάτσει μην πατάς τίποτα και απο μόνος του θα βάλει.. 2)ο σταθμός για τα τραγούδια σου είναι ο Independence. 3)δεν πρέπει να έχει τέτοια επιλογή.. εγω τουλάχιστον δεν το βρήκα 4)Κάνε νέο email και στην χώρα διάλεξε Αγγλία, Γαλλία η μια πιο δημοφιλή απο την δικιά μας γιατί η ψωροκώσταινα δεν υποστηρίζεται από το Windows Live Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Να κάνω δηλαδή νέο msn λογαριασμό( windows live) και στην χώρα να βάλω αγγλια ή γαλλία πχ?
giorgos147 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ναι greek Νομίζω πρέπει να βάλεις και ηλικία πάνω απο 18
Aragorn Elessar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Απατη σκέτη ειστε ρε Ακομα να βρω πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια στο πληκτρολογιο. Σε ποιο μπαρ-κλαμπ της Liberty City θα γιορτασουν το 2009 να παω τον Nicko βολτα ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Θα σου πρότεινα το bar τις γειτονιάς σου dude
N.I.C Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Απατη σκέτη ειστε ρε Ακομα να βρω πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια στο πληκτρολογιο. Σε ποιο μπαρ-κλαμπ της Liberty City θα γιορτασουν το 2009 να παω τον Nicko βολτα ; Εκεί που λέει key mapping μπόρεις να αλλάξεις τα κουμπιά .. Εγώ λέω για κάνα strip club ρε παιδιά.. πρώτα μάσα και μετά..:lol:
S.M.Greek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά, όταν οδηγάς μηχανή με πιο πλήκτρο κάνει σούζα??
thodoris17 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά είμαι ψιλοάσχετος από pc και δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι καθόλου... μου έφεραν το παιχνίδι σε εξωτερικό σκληρό, έκανα όλες τις μαλακίες με το alcohol και τον εικονικό δίσκο...μου έδωσαν και το crack... και δεν παίζει... μου είπαν πως φταίει ότι έχω κάρτα γραφικών ATI και μου δώσαν ένα fix... το εγκατέστησα και αυτό αλλά και πάλι ανοίγω αυτό το rockstar games social club και παρόλο που κάνω skip login όταν πατάω play μου λέει να κατεβάσω καποίο update... το κατέβασα μπας και πίασει αλλά τίποτα...πατάω play και μου λέει να κάνω log in... εεε τί να κάνω πια;! ειλικρινά κουράστηκα για κάτι που όπως μου λέτε καλύτερα να το πάρω στο ps3...
thodoris17 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πολύ απλά skip log in... Όπως είπα αυτό μου το βγάζει αφού κάνω skip login αλλά και πάλι δεν έχει κάποιο cancel ή κάτι τέτοιο...μόνο οκ. Και τώρα ενώ πριν μου έκλεινε το rockstar games social club αφού πάταγα οκ τώρα μου πετάει ένα μήνυμα για windows parental controls και family safety...κατέβασα από ένα link που δίνει ένας φίλος πιο πριν ένα update αλλά τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα