Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση windos xp σε fujitsu amilo xi 157

A_panM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος δεν αναγνωριζει τους δισκους..προφανως θα θελει τουσ οδηγους σατα αλλα δεν τουσ βρισκω...

fujitsu amilo xi 1547**

Δημοσ.

Την λύση την είπες μόνος σου....θέλεις τους SATA drivers.

Στο support της Fujitsu κοίταξες??;)

http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ProductID=3455

Επέλεξε Windows - XP και μετά επέλεξε SATA drivers

tsiakare ta sirmata su mporei na fkike pu kanenan disko en k exei allin lisi touto enei

:rolleyes:????

Δημοσ.

1. βρισκεις τους drivers του controller σου

2. κατεβαζεις το nlite

3. περνας τους drivers στο cd των xp με το nlite

4. Bootαρεις με το νεο cd και δοκιμαζεις να το βλέπει

Δημοσ.
1. βρισκεις τους drivers του controller σου

2. κατεβαζεις το nlite

3. περνας τους drivers στο cd των xp με το nlite

4. Bootαρεις με το νεο cd και δοκιμαζεις να το βλέπει

To εκανα αυτο φιλε αλλα παλι το ιδιο κανει...μηπως κανω λα8οσ στο nlite?

Δημοσ.

[offtopic]

prwti fora akouw etsi prama emena se periptrosi pu en mu tous emfanizei paw sto disk management k epilegwtous

1) ο άνθρωπος μιλά για φορητό, όχι σταθερό υπολογιστή

2) Μη γράφεις greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες

3) Πως να πάει στο disk management αφού σου λέει το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση windows (δηλαδή πριν κάνει Install το Windows

4) Εντζαι καταλάβουν ούλλοι κυπριακά δαμέσα ρε ! Καλαμάριζε νάκκον :P[/offtopic]

-----------------------------------

Βασικά μου έκανε πρόβλημα κι εμένα στην εγκατάσταση winXP στο amilo Si1520R, και τελικά το πρόβλημα ήταν στο BIOS, στις ρυθμίσεις του δίσκου, αλλά δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς τι είναι.

Αλλά μου έβγαζε κι εμένα πως δεν αναγνωρίζει κάποιο δίσκο.

Δες στο Bios Κάποια επιλογή σχετικά με το δίσκο. Δυστυχώς δεν έχω το lap μαζί μου για να σου πω ακριβώς που και πως το λένε...

Το πρόβλημα στο κάνει μετά που μπουτάρει το CD και προσπαθεί να αρχίσει το installation ε ?

Δημοσ.
[offtopic]

1) ο άνθρωπος μιλά για φορητό, όχι σταθερό υπολογιστή

2) Μη γράφεις greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες

3) Πως να πάει στο disk management αφού σου λέει το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση windows (δηλαδή πριν κάνει Install το Windows

4) Εντζαι καταλάβουν ούλλοι κυπριακά δαμέσα ρε ! Καλαμάριζε νάκκον :P[/offtopic]

-----------------------------------

Βασικά μου έκανε πρόβλημα κι εμένα στην εγκατάσταση winXP στο amilo Si1520R, και τελικά το πρόβλημα ήταν στο BIOS, στις ρυθμίσεις του δίσκου, αλλά δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς τι είναι.

Αλλά μου έβγαζε κι εμένα πως δεν αναγνωρίζει κάποιο δίσκο.

Δες στο Bios Κάποια επιλογή σχετικά με το δίσκο. Δυστυχώς δεν έχω το lap μαζί μου για να σου πω ακριβώς που και πως το λένε...

Το πρόβλημα στο κάνει μετά που μπουτάρει το CD και προσπαθεί να αρχίσει το installation ε ?

σωστα!εχω ψαξει στο βιοσ αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικα με τους δικσουσ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...