A_panM Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος δεν αναγνωριζει τους δισκους..προφανως θα θελει τουσ οδηγους σατα αλλα δεν τουσ βρισκω... fujitsu amilo xi 1547**
A_panM Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 τι ενοεις φιλε μου??οι δισκοι δεν φαινονται οταν κανω εγκατασταση windows xp...
alex2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Την λύση την είπες μόνος σου....θέλεις τους SATA drivers. Στο support της Fujitsu κοίταξες?? http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ProductID=3455 Επέλεξε Windows - XP και μετά επέλεξε SATA drivers tsiakare ta sirmata su mporei na fkike pu kanenan disko en k exei allin lisi touto enei ????
dimitris74 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 1. βρισκεις τους drivers του controller σου 2. κατεβαζεις το nlite 3. περνας τους drivers στο cd των xp με το nlite 4. Bootαρεις με το νεο cd και δοκιμαζεις να το βλέπει
A_panM Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 1. βρισκεις τους drivers του controller σου2. κατεβαζεις το nlite 3. περνας τους drivers στο cd των xp με το nlite 4. Bootαρεις με το νεο cd και δοκιμαζεις να το βλέπει To εκανα αυτο φιλε αλλα παλι το ιδιο κανει...μηπως κανω λα8οσ στο nlite?
mariosCS Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 [offtopic] prwti fora akouw etsi prama emena se periptrosi pu en mu tous emfanizei paw sto disk management k epilegwtous 1) ο άνθρωπος μιλά για φορητό, όχι σταθερό υπολογιστή 2) Μη γράφεις greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες 3) Πως να πάει στο disk management αφού σου λέει το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση windows (δηλαδή πριν κάνει Install το Windows 4) Εντζαι καταλάβουν ούλλοι κυπριακά δαμέσα ρε ! Καλαμάριζε νάκκον [/offtopic] ----------------------------------- Βασικά μου έκανε πρόβλημα κι εμένα στην εγκατάσταση winXP στο amilo Si1520R, και τελικά το πρόβλημα ήταν στο BIOS, στις ρυθμίσεις του δίσκου, αλλά δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς τι είναι. Αλλά μου έβγαζε κι εμένα πως δεν αναγνωρίζει κάποιο δίσκο. Δες στο Bios Κάποια επιλογή σχετικά με το δίσκο. Δυστυχώς δεν έχω το lap μαζί μου για να σου πω ακριβώς που και πως το λένε... Το πρόβλημα στο κάνει μετά που μπουτάρει το CD και προσπαθεί να αρχίσει το installation ε ?
A_panM Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 [offtopic] 1) ο άνθρωπος μιλά για φορητό, όχι σταθερό υπολογιστή 2) Μη γράφεις greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες 3) Πως να πάει στο disk management αφού σου λέει το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση windows (δηλαδή πριν κάνει Install το Windows 4) Εντζαι καταλάβουν ούλλοι κυπριακά δαμέσα ρε ! Καλαμάριζε νάκκον [/offtopic] ----------------------------------- Βασικά μου έκανε πρόβλημα κι εμένα στην εγκατάσταση winXP στο amilo Si1520R, και τελικά το πρόβλημα ήταν στο BIOS, στις ρυθμίσεις του δίσκου, αλλά δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς τι είναι. Αλλά μου έβγαζε κι εμένα πως δεν αναγνωρίζει κάποιο δίσκο. Δες στο Bios Κάποια επιλογή σχετικά με το δίσκο. Δυστυχώς δεν έχω το lap μαζί μου για να σου πω ακριβώς που και πως το λένε... Το πρόβλημα στο κάνει μετά που μπουτάρει το CD και προσπαθεί να αρχίσει το installation ε ? σωστα!εχω ψαξει στο βιοσ αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικα με τους δικσουσ...
mariosCS Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Για δες εδώ να δούμε μπας και βρεθεί η λύση: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=145059
A_panM Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Για δες εδώ να δούμε μπας και βρεθεί η λύση: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=145059 Στο bios ομως σε μενα δεν εχει καμια τετοια επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.