Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει αντρολόγος???

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι πιο ντροπαλες και δε το δειχνουν οπου κι'οπου.

"

Αλλάξαν οι εποχές φίλε aledjo....

P.S.

Ρε johnydragon φόρα επιτέλους και καμιά καπότα....Θα σου σαπίσει στο τέλος

Δημοσ.

Ρε aledjo σοβαρα μιλας τωρα???

Τι σημαινει ολοι οι γυναικολογοι ειναι αντρες?Φυσικα υπαρχουν και γυναικες, τι ειναι αυτα τα "ολοι ειναι αντρες"??

ΑΠλα πολλες γυναικες ως πιο ευαισθητες αποφευγουν τα πολλα "αιματα" και γιαυτο δεν προτιμουν Ιατρικη, επισης ειναι τα ωραρια που δεν βοηθανε κατα την μητροτητα κτλ.Αρα λιγοτερες γυναικες ιατροι

Απο αυτες που πανε δες ποσες θελουν παιδιατρικη, φυσικοθεραπεια κτλ

Ε, μενουν λιγες γυναικολογοι.Λογικο δεν ειναι?

Δλδ ποσες γυναικες καρδιοχειργους εχεις ακουσει?Μεχρι και στο Λοστ ο νευροχειρουργος αντρας ειναι. Ε, λες να υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι δεν μπορουν οι γυναικες να ειναι χειρουργοι. Ε ρε τι τραβαμε που λεει και ο Γκοντζος

ΥΓ. Γιατι θεωρειτε πως μια γυναικα θα ενιωθε πιο ανετα με γυναικα ιατρο?Οι αντρες θα ενιωθαν πιο ανετα με αντρα ιατρο ή γυναικα εφοσον προκειται για φυσικη εξεταση?Επειδη εχω τυχει και στα 2, με τον αντρα ιατρο στο μπλα μπλα τα ειπα πιο χυμα, λες και ημασταν συνφανταροι αλλα να πω την αληθεια πιο "φυσιολογικα" ενιωσα οταν περασαμε στην φυσικη εξεταση με την γυναικα. Ισως και οι γυναικες να ειναι το ιδιο, επειδη τα λενε ωραια με τις φιλεναδες τους και κανουν μαζι ντους δεν σημαινει οτι νιωθουν πιο ανετα να τους πιανει την μητρα γυναικα

Δημοσ.
Ρε johnydragon φόρα επιτέλους και καμιά καπότα....Θα σου σαπίσει στο τέλος

:shock::shock::shock: Λες??? Δεν το χα σκεφτει να δοκιμάσω!!! :-D:-D:-D

Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί και λειτουργεί normal με προφυλακτικο???

(μην ανοίξουμε άλλο topic για αυτό!!!).

Δημοσ.
ωραια τοτε γιατι υπαρχουν αντρες γυναικολογοι?

για να καθεται ο αντρας να βλεπει το .... της καθε μιας?

και εξαλλου πιο ανετα δε θα ενιωθε μια γυναικα αν ο γυναικολογος της ηταν γυναικα?

γιατι λοιπον και στις 2 περιπτωσεις υπαρχουν μονο αντρες γιατροι?

αλλα ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες, "σιγα μη καθομαι και κοιταω το που.... και το μου... του αλλονου/νης!"

Γιατί για πολλά χρόνια, υπήρχε μια ιδιότυπη μαφία στον ιατρικό κόσμο, που εμπόδιζε τις γυναίκες να πάρουν την ειδικότητα του γυναικολόγου, με το σκεπτικό ότι οι άντρες θα έχαναν την πελατεία. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχουν χαλαρώσει τα πράγματα.

Δημοσ.
:shock::shock::shock: Λες??? Δεν το χα σκεφτει να δοκιμάσω!!! :-D:-D:-D

Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί και λειτουργεί normal με προφυλακτικο???

(μην ανοίξουμε άλλο topic για αυτό!!!).

αν το σκεφτεις ειναι ελαχιστη η "θυσια" μπροστα σε ολα τ'αλλα..

Δημοσ.
Όχι. Για κάποιον λόγο που ούτε εγώ κατανοώ, νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια με άνδρες.

Ξέρουν αυτές. Δεν εμπιστεύονται την ίδια τους τη ράτσα! :P :D

Δημοσ.
Δερματολόγοι.... Σε ανδρολόγους δεν έβγαζε τίποτα σε καμμία περιοχή της Αθήνας. :fear:

Ουρολόγοι, ανδρολόγοι το ίδιο είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ουρολόγο που να μην είναι ανδρολόγος. Γι'αυτό δεν έβγαζε τίποτα, ψάχνεις για ουρολόγους (αν κι εσύ θες δερματολόγο μάλλον-)

Δημοσ.
...Αυτό που είδα όμως έμοιαζε με δερματικό. Άρα πάω σε δερματολόγο???

Δερματολογο-αφροδισιολογο χρειαζεσαι.

Ειχα κανει γραμματειακη υποστηριξη στο στρατο, στο 401 στη δερματολογικη. Ε, λοιπον ουτε κανονισμενο να το ειχαν... οποτε ερχονταν νεοσυλλεκτες ομαδικα, τις εξεταζαν παντα ανδρες. Επεφτε και συρμα μαλλον και πλακωναν γιατροι απο ασχετες ειδικοτητες. Και κλαααμα τα κοριτσακια.... χεχ...

Στους φανταρους ηταν 50-50 αν θα τους εξεταζε γυναικα.

Εγω μετα απο ατυχημα ειχα ενα σκισιμο ψηλα στο μηρο. Τιποτα σοβαρο. Παω νοσοκομειο και περιμενω να τελειωνει το θεμα στα γρηγορα...

Τελικα βρισκομαι ξαπλωμενος ανασκελα σε ενα τραπεζι, γυμνουλης απο τη μεση και κατω

και απο το πουθενα πεταγονται 2 γιατροι και ενα τσουρμο φοιτητριες ιατρικης απο πανω μου... e020kt0.gif

Ναι... ηταν πανεπιστημιακη κλινικη.

Ηταν καπως... παραηταν δηλαδη!

Τωρα που το σκεφτομαι, ειχε την πλακα του.... d015xb0.gif

Δημοσ.
ωραια τοτε γιατι υπαρχουν αντρες γυναικολογοι?

για να καθεται ο αντρας να βλεπει το .... της καθε μιας?

και εξαλλου πιο ανετα δε θα ενιωθε μια γυναικα αν ο γυναικολογος της ηταν γυναικα?

γιατι λοιπον και στις 2 περιπτωσεις υπαρχουν μονο αντρες γιατροι?

αλλα ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες, "σιγα μη καθομαι και κοιταω το που.... και το μου... του αλλονου/νης!"

Γεια σου ΑLENJO με τα ωραια σου...:-D

Δημοσ.
Ξέρουν αυτές. Δεν εμπιστεύονται την ίδια τους τη ράτσα! :P :D

Ομολογουμένως όμως, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σίγουρα τα "μια γυναίκα ξέρει καλύτερα το γυναικείο σώμα" είναι μπούρδες, έχω γνωρίσει γυναίκες που δεν ξέρανε που είναι η ουρήθρα τους, κάτι που ένας άνδρας γνωρίζει από το 2ο γλυφό, αλλά από τη στιγμή που έχεις τελειώσει την ίδια ακαδημαϊκή πορεία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να επιλέξεις άνδρα -ίσα-ίσα θα μπορούσες να πεις πως μια γυναίκα ενδέχεται να το έβλεπε με περισσότερη ευαισθησία. Εγώ δε θα πάθω ποτέ καρκίνο του τραχήλου, δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω πως είναι να φοβάσαι για κάτι τέτοιο. Αντίστοιχα, προτιμώ να κάνω εξέταση προστάτη (μεθυσμένος, δεμένος, ναρκωμένος και με φίμωτρο) με άνδρα γιατρό, θέλω να ξέρω πως με ψάχνει κάποιος που τον τσούζει η ίδια πιθανότητα.

Δημοσ.
[...] προτιμώ να κάνω εξέταση προστάτη (μεθυσμένος, δεμένος, ναρκωμένος και με φίμωτρο) με άνδρα γιατρό, θέλω να ξέρω πως με ψάχνει κάποιος που τον τσούζει η ίδια πιθανότητα.

Και τώρα που το είπες στα 37-38 η πρώτη εξέταση και ετήσια από τα 45... για τον προστάτη μιλάω.

Δημοσ.
Δερματολογο-αφροδισιολογο χρειαζεσαι.

Ειχα κανει γραμματειακη υποστηριξη στο στρατο, στο 401 στη δερματολογικη. Ε, λοιπον ουτε κανονισμενο να το ειχαν... οποτε ερχονταν νεοσυλλεκτες ομαδικα, τις εξεταζαν παντα ανδρες. Επεφτε και συρμα μαλλον και πλακωναν γιατροι απο ασχετες ειδικοτητες. Και κλαααμα τα κοριτσακια.... χεχ...

Στους φανταρους ηταν 50-50 αν θα τους εξεταζε γυναικα.

Εγω μετα απο ατυχημα ειχα ενα σκισιμο ψηλα στο μηρο. Τιποτα σοβαρο. Παω νοσοκομειο και περιμενω να τελειωνει το θεμα στα γρηγορα...

Τελικα βρισκομαι ξαπλωμενος ανασκελα σε ενα τραπεζι, γυμνουλης απο τη μεση και κατω

και απο το πουθενα πεταγονται 2 γιατροι και ενα τσουρμο φοιτητριες ιατρικης απο πανω μου... e020kt0.gif

Ναι... ηταν πανεπιστημιακη κλινικη.

Ηταν καπως... παραηταν δηλαδη!

Τωρα που το σκεφτομαι, ειχε την πλακα του.... d015xb0.gif

Κατι παρομοιο αλλα οχι τοσο extreme μου τυχε σε κανονικο νοσοκομειο πριν κανα 2 μηνες. Πηγα σε ουρολογο-αφροδισιολογο σε κανονικο νοσοκομειο και εκει που μουνα γυμνος απο την μεση και κατω και εξεταζε το πουλι μου σκαει μεσα η καθαριστρια. Σαν να μην τρεχει τιποτα μου λεει: 'μην αγχωνεσε εδω δουλευει' (ναι το καταλαβα ρε μαστορα, αλλα ως καθαρηστρια!!!). Για κανα 2λεπτο εξεταζε ο αλλος το πουλι μου και η καθαριστρια αδειαζε σακουλες και καθαριζε γυρω μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά,χρόνια έχω την εξής απορία.Αν ο ανδρολόγος πχ είναι γυναίκα...και την ώρα που εξετάζει τον "μικρο"

Μανώλη,Γιώργο,Στέλιο...ανάλογα το όνομα του καθενός

:-) και υπάρξει πολύ λογικά "αναστήλωση" τι γίνεται τότε??? :-) χεχεχε,συνεχίζεται κανονικά εξέταση σα να μην τρέχει τίποτα????

(και μη μου πειτε ότι δεν ειναι πιθανό ενδεχόμενο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...