aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά,χρόνια έχω την εξής απορία.Αν ο ανδρολόγος πχ είναι γυναίκα...και την ώρα που εξετάζει τον "μικρο" Μανώλη,Γιώργο,Στέλιο...ανάλογα το όνομα του καθενός και υπάρξει πολύ λογικά "αναστήλωση" τι γίνεται τότε??? χεχεχε,συνεχίζεται κανονικά εξέταση σα να μην τρέχει τίποτα???? (και μη μου πειτε ότι δεν ειναι πιθανό ενδεχόμενο) τοσους "μεγαλους" που θα εχει δει αυτη, δε θα καταλαβει τιποτα... ισα ισα που θα νιωσει ικανοποιηση οτι κανει καλα τη δουλεια της και ο Λαζαρος αναστηθηκε! εγω εχω μια αλλη απορια με τους αντρες γυναικολογους! με τοσα μ.... που βλεπουν καθε μερα, εχουν ορεξη μετα να πανε σπιτι τους να δουν της γυναικας τους και να γινει ντουρος για παρτυ στο κρεβατι? παντα την ειχα αυτη την απορια.
insomniaK Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 έλεος ρε παιδιά... Άρρωστος είσαι (ή νομίζεις πως είσαι)και πας σε γιατρό, όχι σε στριπτιτζάδικο. Φαντάζομαι πως αν είσαι ο γυναικολόγος της Καγιά, της Κουλιανού και της Τουτουντζή και τις εξετάσεις την ίδια μέρα, τη μία μετά την άλλη τότε ναι κάποια πλην της Αλεξαδράτου (που θα έρθει την επόμενη μέρα ) θα σου φαίνεται ελεεινή... Αλλά μάλλον, η κυρά Μαρία, η κυρία Κούλα και η Κυρά Άννα ετών από 40 και πάνω με 2-3 γέννες η καθεμιά είναι η ρουτίνα του κάθε γυναικολόγου, που όπως και να το κάνουμε είναι το αντικείμενο της εργασίας του και όχι της διασκέδασής του, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή...
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 εγω εχω μια αλλη απορια με τους αντρες γυναικολογους!με τοσα μ.... που βλεπουν καθε μερα, εχουν ορεξη μετα να πανε σπιτι τους να δουν της γυναικας τους και να γινει ντουρος για παρτυ στο κρεβατι? στην αρχή χάνει λίγο τη μαγεία του. μετά θυμάσαι ότι δεν είναι μόνο τα 10 κυβικά εκατοστά εκεί κάτω που σε ερεθίζουν και δε μασάς μια.
Владимир Путин Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις αγαπητέ Lucifer; Τελικά το παληκάρι τι έκανε; (Θα πρότεινα άντρα αφροδισιολόγο πάντως, μόνο και μόνο για να αισθάνεται πιο άνετα).
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Από τη θέση του εξεταστή. Από τη θέση της εξεταζόμενης, όχι ακόμα.
Владимир Путин Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Βέβαια δε θα πρέπει να μπλέκουμε τη συνήθεια ενός επαγγέλματος με τη μια ματιά του πώς γίνεται. Εκτός αν είσαι γυναικολόγος, οπότε sorry κιόλας. Από δημόσια νοσοκομεία λογικά το Συγγρός είναι το καλύτερο για τέτοιες περιπτώσεις έτσι;
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δεν έχω ιδέα, δεν έχω περάσει. Και όχι, δεν είμαι γυναικολόγος και υποθέτω πως ενδέχεται να τρως διαφορετική φρίκη στα 20 χρόνια ενασχόλησης από τα μόλις 4 που έχω φάει εγώ στη μάπα. Οπότε έχεις δίκιο, μιλώντας γι' αυτά που ξέρω, τεστ ΠΑΠ, γυναικολογικές, τοκετοί, για 4 χρόνια δεν σου διαλύουν το σεξουαλικό σύμπαν.
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδια τελικα πήγα εχτες....απο τα 4-5 ονόματα που μου δώσανε στο 11880, επέλεξα ένα στη τύχη και έκλεισα ραντεβού για χτες το απόγευμα... Χτυπάω το κουδούνι και ανοίγει η ίδια η δερματολόγος... Έχω ύψος 1.84 και μου έριχνε ένα κεφάλι παιδια!!!! αδύνατι με ένα 8μετρο πόδι και μακρύ ξανθό μαλλί γύρω το πολύ στα 30.... κοντεψα να πάθω εγκεφαλικό στη πόρτα... αρχισα και μάσαγα κατι λέξεις και μου λέει γελόντας "έλα πέρασε"!!! Εντάξη τι να λέμε τωρα!!! Έτυχε και για καλή μου τύχη να είναι και ιατρός στο Συγγρού που ειδικεύετε σε τέτοια θέματα. Καλά παιδιά στο μυαλό μου μου ήρθανε κάτι σκηνές απο hentai!!! Μιλάμε η ιατρός ήταν τούμπανο και μέσα στα χαμόγελα!! Περιμέναμε αρκετή ώρα για να μπορέσει να αρχίσει η εξέταση.... :lol: Τελικά πάντως ήταν απλός ερεθισμός απο την ένταση λέει, και μου έδωσε μια αλοιφή και εναν ορό με κάτι χαπάκια. Τίποτα το κακό πάντως ΕΥΤΥΧΟΣ!!!
antonisid Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καλά μίλησα εγώ γι "αναστήλωση" πριν δηλαδή!!! Ρε συ JohnnyDragon,την ώρα που τα κατέβαζες,δεν είχες αγωνία για τον τρόπο που θα κοιτάξει ? Το λέω γιατί είχες μπροστά σου και μια γυναικάρα!!
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κοιτα γενικά δεν έχω πρόβλημα όταν πρόκειτε για εξέταση....Ξέρω ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει αρα δεν το σκέφτομαι και πολύ. αλλά αυτή τη φορά είχα πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο!!!! :lol: Δεν φαντάζεσαι τι σου λέω! Στην αρχή έχανα τα λόγια μου!! Τα μάσαγα, τα μπέρδευα.... Μεσα μου παρακάλαγα να γίνει κανένα τσοντέ σκηνικό!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Καλα μιλάμε η γυναικα ήταν για να σε αρρωστένει όχι να σε κάνει καλά!! ειχε βγάλει και όλο το πόδι-αεροδρόμιο έξω και δεν ξεκόλλαγε το μάτι μου! ρόμπα έγινα σου λέω!!! :lol:
bolec Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κάνε post διεύθυνση και ώρες που δέχεται ραντεβού;)
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κάνε post διεύθυνση και ώρες που δέχεται ραντεβού;) με προλαβες!
1980 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 και δεν μου λετε ρε παλικαρια τι θα πατε να τις πειτε ηρθα να μου τον πιασεις λιγο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.