Προς το περιεχόμενο

σειρά Aspire Gemstone Blue

papil2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

πηγα και ειδα στο πλαισιο τα καινουργια aspire.μου φανηκαν ομορφα και αρκετα πλουσια σε χαρακτηριστικα.επισησ η οθονη τουσ εχει φοβερη αναλυση.1 ετοσ εγγυησησ ομωσ. καμια γνωμη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φοβερή ανάλυση? Ναι όντως φοβερά δύσχρηστη θα έλεγα! :-P

Για να βλέπεις ταινίες blue-ray πρέπει να ναι υπέροχοι, αλλά ειδικά στα 16"άρια σου φαίνεται πολύ κοντή η οθόνη. Όσο και να συνηθίζεται, είναι γεγονός ότι σε χρήση internet πχ θα αναγκάζεσαι να ανεβοκατεβαίνεις συνέχεια σκρολαροντας.

Go see for yourself!

Δημοσ.

Ειναι τοσο χαλια 32 pixels λιγοτερα?

(15 - 1280χ800)

(16 - 1366χ768)

Παντως οπως εγραψα και σε αλλο post μου εχει κανει εντυπωση η θερμικη συμεριφορα(ειναι πολυ κρυα απο πανω για acer!).

Δημοσ.

δουλευω εδω και δυο βδομαδες με το μικρο φορητο της σειρας και οτι χρηση του εχω κανει με εχει βγλει ασπροπροσωπο....εχει προσε3ει πολυ την νεα της εμπορικη σειρα η εταιρια....αδιαμφησβητιητα αυτα που προσφερει ειναι ειναι τελεια για την τιμη της....προσευχομαι να μην μου βγει προβλημα αλλα φαινεται ε3αιρετικα α3ιοπιστο και σταθερο το μηχανημα.επισησ μια παρατηρηση οτι εχουν χρησιμοποιηθει πολλα παρτσ της τραβελμειτ δηλαδη της επαγγελματικης σειρασ της εταιριασ....α3ιζει πιστευω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...