Προς το περιεχόμενο

d-link g624t

prestiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το d-link G 624 T και το εγκατεστησα ασυρματα στο σταθερο υπολογιστη και εχω και ενα λαπτοπ που το δουλευω και αυτο αλλα στο λαπτοπ γραφει οτι ειναι μη ασφαλες δυκτιο.στις ρυθμησης του ρουτερ μου εκει που λεει wireless στο σεκιουριτι διπλα εχει 3 επιλογες που λεει none wep wap kai 802.1x σε ποια επιλογη πρεπη να το βαλω

Δημοσ.

το wpa και το wpa2 ειναι πολυ πιο ασφαλη απο το wep το οποιο σπαει παρα πολυ ευκολα.και ειναι wpa οχι wap.δεν ειναι κινητο το ρουτερ.

Δημοσ.

εχω προβληματακι με το router d-link dsl-g624t

εβαλα forthnet2play κ πήρα το παραπανω ασυρματο router με firmware V3.10B01T02.EU-A.20070924

το εγκατεστησα συμφωνα με τισ οδηγιες και συνδεθηκα κανονικα

το προβλημα είναι οτι δεν πιανει ταχυτητες στα torrents και μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με τις θύρες (οταν κανω port-test μου βγαζει παντα error). αν καποιος μπορει να με βοηθησει...

Υ.Γ.: θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου τα λέγατε λιγο πιο αναλυτικα γιατι είμαι και λίγο άσχετη....

Ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδιά εμενα το dlink g624t που έχω δεν έχει το ίδιο μενού με αυτό που δείχνει h foto sto portforwarding.com . . .μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω ρυθμίσεις για το bitlord kai to dc++ ? ??

Δημοσ.

αν καταλαβες πως παιζει το portforward που ειδες για το αλλο μενου θα ειναι ευκολο να κανεις και port forward στο δικο σου.η ιδια λογικη ειναι.ενα port σε μια εσωτερικη ip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...