koronet Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Έχω τη δυνατότητα να μπαίνω στο internet με τη σύνδεση του γείτονα, που ανήκει σε πάροχο με triple play (με TV). Μπορώ να δώ μέσω αυτής της σύνδεσης TV στο PC μου;
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μπα δεν γινεται. Αρε και να σε παρει χαμπαρι ο γειτονας
random Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 έναν που μπήκε προχτές στο δικό μου ασύρματο, του έστειλα ενα trojan, τον καθάρισα σαν αυγό. Εχασε 350Gb τσόντες σε λίγα δευτερόλεπτα, και ακόμα προσπαθεί να εγκαταστήσει win έχει μια θέα εδώ, Άνω Γλυφάδα... μαγεία
daxakas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 NAI ναι ναι ναι Πως γίνεται??? Βλεπω την συνδεση μου να σερνεται και δεν μπορω να καταλαβω γιατι! Εχω κατεβασει και το mac adress changer αλλα το φοβαμαι!!!
disqualified Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πως γίνεται??? Βλεπω την συνδεση μου να σερνεται και δεν μπορω να καταλαβω γιατι! Εχω κατεβασει και το mac adress changer αλλα το φοβαμαι!!! κοιτα μεσω απο το router αν ειναι κανενας συνδεδεμενος ασυρματα
daxakas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 κοιτα μεσω απο το router αν ειναι κανενας συνδεδεμενος ασυρματα Που πάμε μετα αληθεια???? βασικα γιατι σερνεται η συνδεση απαντηθηκε μερικως μια και η ταχυτητα DSl ειναι 251/1019 τωρα γιατι ειναι πεσμενη ειναι αλλο θέμα!!!!
koronet Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ηρεμήστε insomniacs. O γείτονας ξέρει και είμαστε φίλοι!!
elis88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Έχω τη δυνατότητα να μπαίνω στο internet με τη σύνδεση του γείτονα, που ανήκει σε πάροχο με triple play (με TV). Μπορώ να δώ μέσω αυτής της σύνδεσης TV στο PC μου; Που μένεις? να μετακομήσω κι εγώ εκεί κοντά
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 δε φτανει που εχεις ιντερνετ τσαμπα..θελεις και τβ.. σαν πολλα δε ζητας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.