BUBLEBEE Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 το λαπτοπ μου βρισκει 2 -3 συνδεσεις γειτονων οτενετ και φορθνετ αλλα στην προσπαθεια μου να ....μπω θελει κωδικους. Μηπως τους γνωριζει καποιος γιατι νομιζω οτι ειναι ιδιοι για ολους τους χρηστες...Ευχαριστω εκ των προτερων
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι σοβαρά τώρα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-WISE- Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 τωρα γτ με αγχωνετε ρε?εχω ασυρματο ρουτερ και μπαινω με το λαπτοπ μου...μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι παραξενο...παει σφαιρα..αλλα οπως μπαινω εγω χωρις κωδικους ετσι μπορει να μπει και ο απεναντι απο μενα ε?οχι τπτ αλλο αλλα ειμαι στα μαχερια με τους γειτονες!!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 αν δεν το εχεισ κλειδωσει με κωδικο θα μπαινει οποιος θελει.χαχαχα
-WISE- Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αν δεν το εχεισ κλειδωσει με κωδικο θα μπαινει οποιος θελει.χαχαχα με βλεπεις να γελαω?? ρε συ πως μπορω να βαλω κωδικο?ουτε καν εχω επιλογη στο πισι να πειραξω το ρουτερ.με το που εβαλα ιντερνετ δεν ρειαστηκε να αλλαξω καποια ρυθμιση!!χελπ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.