Προς το περιεχόμενο

Σας έχει τύχει???

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σήμερα συνέβει το εξής!! Ήμουνα στο μαγαζί και έπαιζα lineage άνετος και χαλαρός, σε κατάσταση λίγο πριν το κώμα.

Και ξαφνικά μπαίνει μέσα ο αδερφός μου (όπως κάθε μέρα άλλωστε για να παίξει Lineage και αυτός) με τη διαφορά ότι σήμερα συνοδευόταν απο μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ κοπέλα της ηλικάς του (17 είναι αυτός 24 εγώ -για να μην υπάρξουν παρεξηγίσεις).

Μένω λοιπόν με το στόμα ανοιχτό και σκέφτομαι "μπράβο μ**** ο αδερφός μου!!!"

Προς μεγάλη μου έκπληξη όμως ενώ ο αδερφός μου στρώθηκε για να λίωσει στο lineage η κοπέλα συνέχισε την πορεία της και ήρθε καρφί σε μένα λέγοντας μου : "Γειά σου Γιάννη! Τι κάνεις? Με θυμασε??"

Ε εκεί βρισκόμουν μεταξύ λυποθιμίας και εγκεφαλικού.

Λεω δεν μπορεί να ξέρω ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΘΕΑ (ΥΠΕΡΜ****) και να το έχω ξεχάσει!!

Αρχισε να μου έλεγε λοιπόν διάφορα για τη θυμιθώ αλλά εγώ τίποτα....

Μου κάνει λοιπόν σε κάποια στιγμη "ο Γιάννης δεν είσαι???" λεω "ναι...εγώ είμαι....εσύ όμως ποια είσαι??"

Εκεί λοιπόν για χιλιοστή φορά μου λέει το όνομα των γονιών της....Και τρώω το φλας....

Έμεινα με το σαγόνι να σκουπίζει το πάτωμα... την κοπέλα είχα να την δω απο τότε που ήταν 8 χρονών (και μάλιστα επειδή ήταν ζοιρή δεν πολυήθελα να κάθομαι μαζί της τότε).

Πως μεταμορφώθηκε έτσι???? Εχει γίνει γυναικάρα!!! Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ να δω κάποια μετά απο τόσα χρόνια! Δεν έχω ιδέα πως έχουν γίνει σήμερα τα κορίτσια που ήξερα σε μικρές ηλικίες.Μετά απο αυτό όμως θα ήθελα να μάθω!!

Ερωτεύτηκα πάλι....

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια ουτε υπερανω θελω να το παιξω ουτε διαχειριστης ειμαι ουτε μου πεφτει λογος αλλα αυτα ειναι προσωπικα θεματα που πρεπει να τα συζητατε με τους φιλους σας, δηλαδη τοση νοημοσυνη απαιτει το να καταλαβεις οτι δεν ειναι προσφορο το εδαφος ενος φορουμ για να τα γραφετε αυτα. απλα μου κανει εντυπωση. τεσπα καντε οτι θελετε.

Δημοσ.
ρε παιδια ουτε υπερανω θελω να το παιξω ουτε διαχειριστης ειμαι ουτε μου πεφτει λογος αλλα αυτα ειναι προσωπικα θεματα που πρεπει να τα συζητατε με τους φιλους σας, δηλαδη τοση νοημοσυνη απαιτει το να καταλαβεις οτι δεν ειναι προσφορο το εδαφος ενος φορουμ για να τα γραφετε αυτα. απλα μου κανει εντυπωση. τεσπα καντε οτι θελετε.

Αναλόγως πως το βλέπει κανείς. Εγω θεωρώ φίλους μου τα μέλη αυτού του forum γιαυτό και δεν έχω πρόβλημα να συζητάω μαζί τους τέτοια θέματα.Εσύ τι θεωρείς τα άτομα που μιλάς καθημερινά μαζί τους?? Αλλωστε το topic το έκανα στο μπλα μπλα που είναι για διάφορα θέματα αρκεί να μην προσβάλουμε κανέναν. Δεν προσβαλα κανέναν, και το θέμα μου είναι άσχετο με τις άλλες κατήγοριες άρα το έδαφος αυτής της κατηγορίας είναι πρόσφορο.

Ρε συ JohhnyDragon πρόσεχε γιατί από τους πολλούς τους έρωτες ψάχνεις ανδρολόγο χεχε.

Αφου δεν κόβοντε οι έρωτες!!! Όπου πάω αγαπάω κι ώρες δύσκολες περνάω!!!

καλως ηρθες στο club!

καλώς σας βρήκα!!!!

Δημοσ.
Γιατί πολλά 24 χρονα μιλάνε σαν 15χρονα??Γιατί μαμά?

Επειδή αρνούμαστε να μιλάμε σαν παππούδες απο τόσο νέα ηλικία :lol::lol::lol:

δε μας ειπες ομως τι συνεχεια.

της πηρες το κινητο? κανονισες καφεδακι?

Τίποτα απο τα δύο....σάστισα πάλι!!! δεν ξέρω όταν μου έρχονται τόσο ξαφνικά σκηνικά κολλάω και δεν κάνω τίποτα! Πάντως όπου να ναι θα ξανάρθουν (πήγαν να φάνε με τις οικογένιες μας) οπότε πρέπει να ραδιουργίσω λίγο :devil::lol::lol:

Δημοσ.

εγω για σενα το λεω ουτε παρατηρηση σου κανω ουτε μου πεφτει λογος. δεν ειναι φιλοι σου τα μελη του φορουμ ειναι απλα ανθρωποι πισω απο μια οθονη που πληκτρολογουν. δεν εχεις ανθρωπινη επαφη μαζι τους ουτε κοινες εμπειριες. απλα δεν θεωρω φυσιλογικο να τα γραφετε εδω. αποψη μου.και δεν μιλας μαζι τους ανταλλαστεις μηνυματα. η ανθρωπινη επικοινωνια κατα 80 τις εκατο ειναι μη λεκτικη . αυτη ειναι και η μαγεια της.

Δημοσ.
εγω για σενα το λεω ουτε παρατηρηση σου κανω ουτε μου πεφτει λογος. δεν ειναι φιλοι σου τα μελη του φορουμ ειναι απλα ανθρωποι πισω απο μια οθονη που πληκτρολογουν. δεν εχεις ανθρωπινη επαφη μαζι τους ουτε κοινες εμπειριες. απλα δεν θεωρω φυσιλογικο να τα γραφετε εδω. αποψη μου.

Ειναι άνθρωποι όμως όπως είπες και εσύ. Δεν μιλας σε ένα κουτί. Σε άνθρωπους μιλάς. Και το γεγονός ότι δεν έχεις επαφή μαζί τους ίσως βοηθάει. Όπως και να χει πάντως ίσως έχουν διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τα forums. Εγώ δεν βλέπω κακό να συζητάω μαζί με τα υπόλοιπα members διάφορα θέματα, δικά μου και δικά τους.

Δημοσ.
εγω για σενα το λεω ουτε παρατηρηση σου κανω ουτε μου πεφτει λογος. δεν ειναι φιλοι σου τα μελη του φορουμ ειναι απλα ανθρωποι πισω απο μια οθονη που πληκτρολογουν. δεν εχεις ανθρωπινη επαφη μαζι τους ουτε κοινες εμπειριες. απλα δεν θεωρω φυσιλογικο να τα γραφετε εδω. αποψη μου.και δεν μιλας μαζι τους ανταλλαστεις μηνυματα. η ανθρωπινη επικοινωνια κατα 80 τις εκατο ειναι μη λεκτικη . αυτη ειναι και η μαγεια της.

ξαναδιαβασε αυτο. τελοσπαντων.

Δημοσ.

Καλα εκανες φιλε μου και εγραψες αυτο που σου συνεβει,αλλα δυστηχως το πολυ σε 5 ωρες ο LUCI θα σου κλεισει το topic οπως εκανε και με το δικο μου που ηταν αισθηματικου περιεχομενου...:mad::mad::mad:

Δημοσ.

εδω θα συμφωνησω μαζι σου αλλα αυτο να το πεις σε γυναικες και αντρες που ερωτευονται απο το msn και chat!

Δημοσ.

Τίποτα απο τα δύο....σάστισα πάλι!!! δεν ξέρω όταν μου έρχονται τόσο ξαφνικά σκηνικά κολλάω και δεν κάνω τίποτα! Πάντως όπου να ναι θα ξανάρθουν (πήγαν να φάνε με τις οικογένιες μας) οπότε πρέπει να ραδιουργίσω λίγο :devil::lol::lol:

εεε οχι ρε!

τι λες τωρα?

εγω λειτουργω αναποδα!

αν ειναι ξαφνικο λειτουργω αψογα γιατι δε καθομαι να το σκεφτω καθολου.

ενω αν κατσω να το μελετησω.... παει χαθηκε η μπαλα!

γι'αυτο πλεον εδω και μερικα χρονια δε σκεφτομαι τιποτα, οτι μου βγει εκεινη την ωρα...

Δημοσ.

Ειναι αναλόγως ρε συ! Αμα η άλλη είναι απλά όμορφη δεν κολλάω! αλλά άμα πέσω σε καμμία υπέρτατη τότε κολλάω τρελά!! Είμαι πιο πολύ του οργανομένου εγκλήματος πάντως! Σκέψη, μελέτη, σχέδιο, δράση!! :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...