kostetos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 αυτο ειναι μεγαλη ιστορια. αν ησουν καιρο μελος θα ειχες διαβασει μπολικα για μενα.οχι δεν εχω γκομενα ουτε χρησιμοποιω ποτε αυτη τη λεξη. 1. σχεση = δεν εχω κανει γιατι δε βρικα τη καταλληλη (θα ηθελα ομως) 2. περιπετεια = ειμαστε καλα, περναμε μια χαρα, μη με πριζεις με τα προσωπικα σου- προβληματα σου και δε θελω ελεγχο! απο αυτο εχω κανει μπολικα και σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες γυναικες που ξερω, αυτο θελουν! ειναι μυθος αυτο που λενε για τις γυναικες οτι και καλα "ααα θελω να με δει σοβαρα κτλ".... Ωραια ολα αυτα αλλα θες να πεις οτι δεν εχεις κανει ποτε σοβαρη σχεση?
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ασε...ξέρεις τι είναι εκει που κάθεσαι με τον κολητο σου λιωμμενος 3 ώρες στην καφετερια...να σε χτυπαει απ το διπλανο τραπέζι μια γυναικαρα γύρω στα 35...και να σου λεει μα καλα δε με θυμασαι???Θα σε μαλώσω!!και να σαι σιγουρος οτι δε την ξέρεις,και να σε ξαναρωταει!! Τελικα ήταν η καθηγητρια αγγλικών μου,παράλληλα και φίλη της μητερας μου, που κανε ιδιαίτερα οταν πηγαινα τρίτη δημοτικού,αλλα τοτε που να δινα σημασια στην εμφάνιση.Φανταστείτε τοτε ήμουν 10 κι εκεινη κοντα στα 23. Τελικά καταλήξαμε να βγουμε βράδυ και την αλλη μερα να παμε για μπάνιο....με 3 φίλες της...Αυτό ήταν,νομιζαμε οτι κάποιος μας κάνει πλάκα,δε παίζει αλλιώς!!! Ωχχχ.... δεν έμεινες στην αρχή??? δεν μου έχει τύχει πάλι να δω κάποια απο τα παιδικά μου χρόνια!! Μια χαρά τα κατάφερες όμως!! :lol: τώρα που το είπες έκανα και εγώ ιδιαίτερα αγγλικά με μία 20άρα τότε που όμως έδινα πολύ σημασία στην εμφάνιση της!! Ήταν τούμπανο η κοπέλα!!!
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ωραια ολα αυτα αλλα θες να πεις οτι δεν εχεις κανει ποτε σοβαρη σχεση? ναι αυτο λεω στο 1. δεν ετυχε να βρω αυτο που θελω....
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 οι moderator εχουν ρεπο σημερα? απορω γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα το τοπικ αυτο.
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Έτσι ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ:lol::lol: Όχι βέβαια!!!!
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 οι moderator εχουν ρεπο σημερα?απορω γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα το τοπικ αυτο. ''μπαχαλεψετο'' τώρα που μπορείτε..
slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 οι moderator εχουν ρεπο σημερα?απορω γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα το τοπικ αυτο. Είναι πρωτομαγιά,τα συντρόφια συμμετέχουν στον αγώνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Είναι πρωτομαγιά,τα συντρόφια συμμετέχουν στον αγώνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! σωστά..γιατί η πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία!
kostetos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 οι moderator εχουν ρεπο σημερα?απορω γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα το τοπικ αυτο. Ελα μου ντε...
slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 σωστά..γιατί η πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία! Οι πραγματικοί αγωνιστές δεν κάθονται σαν να ήταν αργία.Εμείς είμαστε ψεύτικοι,οι μοντς το κρατάνε αληθινό.
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 και πάλι σωστά πράγματα λες..εμπρος στο δρόμο που χάραξαν οι μοντερειτορς.
bibibo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εμένα μπορείται να μου πείτε γιατί οι γυναίκες που βλέπετε εσείς μετά απο κάποια χρόνια γίνονται μουν@ρ3ς ενώ οι άντρες γίνονται π@π@ρ3ς? τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενυχτια.... όπως και να χει καλά έκανες και μας το είπες.. και γώ λέω τον πονο μου εδώ μεσα πρώτον γιατί κανείς δεν με γνωρίζει και μπορώ να πώ ακριβώς τι σκέφτομαι και δευτερόν γιατί μπορώ να ακούσω τη γνώμη πολλών ανθρώπων
wert Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 και γώ λέω τον πονο μου εδώ μεσα πρώτον γιατί κανείς δεν με γνωρίζει και μπορώ να πώ ακριβώς τι σκέφτομαι και δευτερόν γιατί μπορώ να ακούσω τη γνώμη πολλών ανθρώπων Ακριβώς επειδή δεν σε γνωρίζουν , ετοιμάσου ψυχολογικά για τα επόμενα ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.