Swimmer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παιδια....μολις εβαλα skype...ολα καλα, πολυ καλο προγραμματακι αλλα δεν εχω επαφες!! Αν γινεται Postαρετε καμια Skype-διευθυνση η στειλτε την μου σε Pm... Ευχαριστω Το Skype-name μου ειναι nickritikos
o_larissaios Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε φίλε έλεος..στο insomnia ψάχνεις για γκόμενα/ο.... Και ύστερα λέτε για τον Aledjo.
Swimmer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 loooool.... γκόμενα/o???? Ρε συζητηση θελω να κανω γιατι βαριεμαι....αλλωστε το insomnia δεν φημιζεται για το πληθος των γυναικων
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Όποια ενδιαφέρεται για sex μαζί μου ας μου στείλει με pm το msn της. j/k. Φίλε Swimmer21, στο control pannel έχει επιλογή να βάζεις το skype σου κι αν δεις έχουνε και μερικά μέλη εμφανή το skype τους
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Για αυτό έγραψα και γκόμενο... Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για γκόμενα άλλο ένα τόπικ πάει στράφι
kostetos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ρε φίλε έλεος..στο insomnia ψάχνεις για γκόμενα/ο.... Και ύστερα λέτε για τον Aledjo. ΣΩΣΤΟΣ.... Ωραιο nick...Ο larissaios-κορυφη!!!!:-D:-D ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!! http://www.youtube.com/watch?v=mI5Hmhzwe2g
antonisid Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεε ερχεται ο Luci έρχεται να το κλειδώσει !!!
livewire Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ...δεν έχετε πάρει πρέφα ότι ο Lucifer λείπει εδώ και μερικές μέρες? Ο paredwse κρατάει τα κλειδιά του μπλαμπλα και, μα το Δία, στο "thread locking" ρίχνει του Lucifer στ'αυτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.