Προς το περιεχόμενο

.::Voice - Video Forum::.

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε μια ιδέα η οποία από ότι βλέπω μου την πρόλαβαν είδη .... (άργησα να το σκεφτώ).

Ένα Voice Forum - Video Forum όπου αντί να διαβάζεις και να πληκτρολογείς με της ώρες να ακούς και να ηχογραφείς - βιντεοσκοπείς για να επεικινωνίσεις με το υπόλοιπο Forum.

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα αλλά θα γούσταρα κάτι τέτοιο στο Insomnia (εάν συμφωνούν και οι Moderators. Ξέρω ότι γενικά δεν πολύ υπάρχει χώρος για κάτι τόσο μεγάλο, (χρειάζονται πολλά Giga - Terra) διαθέσιμα.

Πάντως θα ήτανε κάτι πρωτοποριακό...

Εάν δεν σας άρεσε η ιδέα μου μην αρχίσετε το δούλεμα.... ;) :o

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται.

Αλλά όπως προείπες θα χρειαστεί να διατεθεί αρκετός αποθηκευτικός χώρος.Φυσικά ο γραπτός λόγος είναι πιο προσεγμένος.

Επίσης στον προφορικό λόγο δεν θα μπορείς να δίνεις links ώστε να κάνεις κλικ πάνω τους και να σε πετάνε αμέσως στην εκάστοτε ιστοσελίδα :lol: .

Δημοσ.
Ενδιαφέρον ακούγεται.

Αλλά όπως προείπες θα χρειαστεί να διατεθεί αρκετός αποθηκευτικός χώρος.Φυσικά ο γραπτός λόγος είναι πιο προσεγμένος.

Επίσης στον προφορικό λόγο δεν θα μπορείς να δίνεις links ώστε να κάνεις κλικ πάνω τους και να σε πετάνε αμέσως στην εκάστοτε ιστοσελίδα :lol: .

Φίλε deker εννοείτε πως εάν γίνει ποτέ κάτι τέτοια στο insomnia δεν γίνει όλο αμέσως.

Όσο για το γραπτό λόγο που λες δεν νομίζω ότι ισχύει απαραίτητα (βέβαια ως γνωστών η γλώσσα προτρέχει).

Επίσης δεν είπα να καταργηθεί ο γραπτός....

Πάρε μια ιδέα για το πως περίπου το φαντάζομαι.

voiceforum.jpg

Δημοσ.

Το χώρο ποιος θα τον πληρώνει ρε παιδιά; Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο απευθείας στο forum, εκτός αν κάποιος προσπαθήσει να ενσωματώσει το api του youtube στα forms (που αμφιβάλλω αν μπορεί και να γίνει δηλαδή... )

Και δεν είμαι Ρώσος, απλώς έχω περίεργο nickname και avatar :-P

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεσαι.. πλάκα έκανα που σε είπα Ρώσο μιας και έχεις βάλει τον Πούτιν για avatar και γράφεις το όνομα του στα Ρώσικα.

Επίσης το θέμα με το βίντεο είναι γενικός δύσκολη υπόθεση.

Αλλά ο ήχος είναι πολύ ποιο εφικτό.

Δημοσ.

Ήταν μια έμπνευση της στιγμής μετά από κάτι λιακο-εκπομπές...

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, σε ένα stream με μικρές απαιτήσεις σε ποιότητα, ο ήχος πιάνει περισσότερο χώρο από το video...

Δημοσ.
Ήταν μια έμπνευση της στιγμής μετά από κάτι λιακο-εκπομπές...

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, σε ένα stream με μικρές απαιτήσεις σε ποιότητα, ο ήχος πιάνει περισσότερο χώρο από το video...

Σαφώς και ισχύει αυτό που λες αλλά δεν νομίζω ότι εάν βάλουμε ένα High Definition Audio δίπλα σε ένα High Definition Video να βγει μεγαλύτερο το Audio μιας και το Video περιέχει και τα δύο...

Όσο για της λιακο-εκπομπές δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς αυτά που λέει..

Δημοσ.

κατι ακουσα/διάβασα πως το ίντερνετ ως έχει φτάνει σιγά σιγά στα όριά του (streamingwise, τι λέω αγγλος...) λόγω των πολλών βίντεο που φιλοξενούνται. Η αλήθεια είναι ότι στο youtube κτλ φορτώνεται άπειρη σαβούρα και δεν εννοώ ότι δεν αξίζει κάτι που κάνει κάποιος. απλά πολλαπλά πανομοιότυπα βίντεα, αδιάφορα, επικαιρότητας κτλ κτλ

αλλα αυτό που θεωρώ πρόβλημα είναι άλλο (σε 3 χρόνια θα θυμόμαστε τα δεδομένα χώρου bandwidth που έχουμε τώρα και θα γελάμε)

Η διαφορά ενός forum από ένα ταιράστιο chat room είναι πως κάθε άποψη/post μπορεί και συντάσεται ως μία μεστή κατανοητή τοποθέτηση. Πχ το παραπάνω σου post papahlamidas που έχεις σε παράθεση το post στο οποίο απαντάς, εξηγείς με κείμενο και παραθέτεις μια εικόνα ως παράδειγμα.

Ένα βίντεο ή ηχογράφηση ναι μεν δεν θα στερεί τη δυνατότητα της εικόνας και τα λοιπά, αλλά αυτόματα γίνεται πιο "χύμα". Κάτι μπορεί να μη πεις σωστά, θα το ξαναπεις όλο ή θα λες "σορυ λάθος" σε κάθε αντίστοιχο backspace κειμένου. Κάτι μπορεί να μην ακουστεί σωστά. Το κείμενο το σκανάρεις με το μάτι και μπορεί να δεις κάτι στο τέλος χωρίς να χρειαστεί να το διαβάσεις όλο. Γενικά στηρίζομαι στα προτερήματα του γραπτού λόγου.

Σαν ιδέα είναι πολύ ωραία αλλά μάλλον θα χαονότανε η κατάσταση (σκέψου πόσα topics ξεκινάνε νέοι χρήστες για ψήλου πήδημα ήδη, δωσ' τους και βιντεάκια να τους πάρεις την ψυχη). Ίσως αν υπάρχει ως δυνατότητα εφόσον είναι απαραίτητο (tutorials, οδηγούς ή περιγραφικά όπως πχ "εφόσον έχουμε το ίδιο mp3 κοίτα το περίεργο κουμπάκι να ναι κάπως κτλ" ένα βιντεάκι θα ταν ξεκάθαρο

Δημοσ.

Soturin σωστά τα λες αλλά πιστεύω ότι ποιο γρήγορα μιλάς παρά διαβάζεις και γράφεις.

Είμαστε σε μια εποχή που τα πάντα τρέχουν...

Όσο ποιο γρήγορα γίνεται κάτι δέχεται και μεγαλύτερή ανταπόκριση από τον κόσμο.

Θα πήγαινες πότε να αγοράσεις πιο αργό επεξεργαστή από αυτό που έχεις?

Επίσης θα μου άρεσε πολύ να δω το Insomnia σε στυλ Interactive Forum.

(παράδειγμα το αν και δεν έχει σχέσει με Forum είναι το zoo.gr)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...