anark Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Παντρεύομαι το καλοκαίρι και αυτή την εποχή ετοιμάζω τα προσκλητήρια. Έχω βρει κάποια δείγματα στο internet και έχω πάρει ιδέες. Θέλω να προσθέσω τα ακόλουθα στο τέλος αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ακούγονται καλά όπως σκέφτομαι να τα γράψω. «Για τυχών απουσία σας θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω τηλέφωνα... μέχρι τις…» Επίσης ο γάμος θα γίνει σε άλλη πόλη οπότε θα υπάρχουν και λεωφορεία για την μετακίνηση των καλεσμένων. Πως να το γράψω ώστε να ακούγεται καλά? Μήπως είναι καλή ιδέα να βάλω και μία σημείωση για όσους σκοπεύουν να πάρουν λεωφορείο να μας ενημερώσουν για να έχω μια ιδέα αν θα φτάσουν οι θέσεις, κάτι σαν «Σημείωση(?): Για την μετακίνηση των καλεσμένων από την ʽπόληʼ θα υπαρχουν 2 λεωφορεία. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων» Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ευπρόσδεκτο. Sorry αν το topic είναι λίγο ασχετο αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στο εξωτερικό και είναι λίγο δυσκολο να ρωτήσω κάποιον εδώ οπότε σκέφτηκα το insomnia. Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Στο "μπλα μπλα" και να είναι άσχετο;;; Εμένα δεν θα μου κακοφαινόταν αν ένα προσκλητήριο έγραφε αυτά ακριβώς που γράφεις αρκεί πιο μπροστά να μην έχει κανένα από εκείνα τα δακρύβρεχτα ποιηματάκια με ομοιοκαταληξία. Από την άλλη βέβαια εγώ είμαι από χωριό, όποτε περίμενε να απαντήσει και κάνας άλλος.
anark Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Κάποιος άλλος?
frenzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ ένα προσκλητήριο που να μην φαίνεται επιτηδευμένο και το δικό σου φαίνεται μια χαρά σαν όλα τα άλλα. Μην ανησυχείς, μόνο εσύ θα το προσέξεις και η κουτσομπόλα η θεία της γυναίκας σου. Αν δεν την καλέσετε όλα καλά...
ata1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλά στέφανα, μη σκας για αυτό, γράψε ότι θέλεις όσο πιο απλά-τυπικά μπορείς. Αν δεν θέλεις να χαλάσεις το κύριο μέρος της πρόσκλησης με αυτά μπορείς να βάλεις μια εξτρα καρτούλα μέσα με τις πληροφορίες αυτές, να μη χαλάσει και το ποίημα!!
platongr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν το προσέχει κανένας το προσκλητήριο παρα μόνο οι νεόνυμφοι. Οι υπόλοιποι απλά διαβάζουν την ημερομηνία. Εννοείται πως μην περιμένεις να σε πάρουν όλοι όσοι δεν θα έρθουν, οπότε κράτα καλή καβάτζα για το τραπέζι. Εγώ στον δικό μου είχα βάλει να πάρουν τηλέφωνο όσοι θα ερχόντουσαν, βγάζοντας από την δύσκολη θέση τους υπόλοιπους που έπρεπε να βρουν δικαιολογία. Σχετικά με τα λεωφορεία, μην γράψεις "για την μετακίνηση των καλεσμένων..." αλλά "για την μετακίνησή σας..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.