euoukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ποιά προτίνετε για τηλεφωνία και internet καταργώντας τελείως τον ΟΤΕ? ON TELECOMS: internet και τηλεφωνία με 27 ? / μήνα. (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και δωρεάν εξοπλισμό) - Τέλος Ενεργοποίησης ?65 - απεριόριστα σταθερά εντός ελλάδος και κάποια εξωτερικού VODAFONE: Απεριόριστο ADSL - ταχύτητες έως 24Mbps 1000' προς σταθερά (εθνικά & διεθνή*) 200' προς κινητά Vodafone Μόνο 35 ? / μήνα + τέλη κινητής τηλεφωνίας Χωρίς πάγιο ΟΤΕ HOL: ADSL Internet και σταθερή τηλεφωνία 39,90 ? / μήνα: Απεριόριστες αστικές, υπεραστικές, διεθνείς κλήσεις και 60ʼ δωρεάν για εθνικές κλήσεις προς όλα τα κινητά Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps Χωρίς πάγιο ΟΤΕ* Διατήρηση του τηλεφωνικού σας αριθμού Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (προσφορά έως 31/05/08) Δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό (Wi-Fi router) Αν κάποιος γνωρίζει ή ήδη είναι συνδρομητής θα ήθελα απαντήσεις και για τα ακόλουθα: Οι τιμοκατάλογοι που αναφέρουν τηρούνται??? Η ποιότητα της γραμμής είναι καλή???
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 εγω απλα θα σου πω οτι η ταχυτητα του adsl εξαρτατε απο τον χαλκο που σε ολες τις περιπτωσεις θα ειναι ο ιδιος δηλαδη του οτε.
user12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σε καποια απο αυτες δεν θυμαμαι το απεριοριστο ισχυει μονο για το ιδιωκτητο της.Δηλαδη πρεπει και ο αλλος να εχει την ιδια εταιρια.Οποια εταιρεια και να διαλεξεις να διαβασεις ολους τους ορους και τα μικρα γραμματα
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σε καποια απο αυτες δεν θυμαμαι το απεριοριστο ισχυει μονο για το ιδιωκτητο της.Δηλαδη πρεπει και ο αλλος να εχει την ιδια εταιρια.Οποια εταιρεια και να διαλεξεις να διαβασεις ολους τους ορους και τα μικρα γραμματα Σοβαρά? Αυτό δεν το γνώριζα!!! Και μέχρι στιγμής κανένας από τους agend δεν με έχει ενημερώσει!!!! thanks!
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μάλλον προς vodafone καταλήγω τελικά! Βέβαια δεν είναι μόνον 35 ? / μήνα είναι 40 ? / μήνα, καθώς έχει και κάποια τέλη!
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Α, επίσης για την ON TELECOMS: internet και τηλεφωνία με 27 ? / μήνα. (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και δωρεάν εξοπλισμό) - Τέλος Ενεργοποίησης ?65 - απεριόριστα σταθερά εντός ελλάδος και κάποια εξωτερικού έχουμε αυτές τις χρεώσεις μέχρι 31/12/2008, από εκεί και μετά έχουμε 32 ? / μήνα, αλλά δεν μπορώ να βρω αν έχει κάποιες χρεώσεις παραπάνω .
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βασικά αυτό που θέλω είναι να φύγω από ΟΤΕ!!!! Πληρώνω γύρω στα 40 ευρώ το μήνα και δεν χρησιμοποιώ καθόλου το σταθερό!!! Όλα τα τηλεφωνήματα προσπαθώ να τα πραγματοποιώ από το κινητό μου, γιατί οι χρεώσεις του ΟΤΕ δεν μου αρέσουν καθόλου!
dimitris2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 vodafone εχει ενας γνωστος μου, αλλα μονο την τηλεφωνια και συχνα στις κλησεις του κανει διακοπες λογω σηματος. για την ον δε ξερω. εγω hol χρησιμοποιω και δεν ειχα κανενα σοβαρο προβλημα. (το μονο ηταν στις αρχες που μου ειπαν οτι θα μεινω για λιγο χωρις τηλεφωο και τελικα αυτο το λιγο ηταν 4 μερες. βεβαια τωρα η ΤΥ εχει αλλαξει παρα πολυ και οποιοδηποτε προβλημα λυνεται πολυ πιο γρηγορα) το ρουτερ συγχρονιζει στα 14 +- απο τα 24 και γενικα η γραμμη μια χαρα. δε σημαινει ομως οτι επειδη σε μενα η γραμμη ειναι οκ η σε αλλον ειναι χαλια οτι ετσι θα ειναι και σε σενα. καλυτερα βρες καποιο γειτονα σου που εχει εναλλακτικο και ρωτα τον
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 vodafone εχει ενας γνωστος μου, αλλα μονο την τηλεφωνια και συχνα στις κλησεις του κανει διακοπες λογω σηματος. για την ον δε ξερω. εγω hol χρησιμοποιω και δεν ειχα κανενα σοβαρο προβλημα. (το μονο ηταν στις αρχες που μου ειπαν οτι θα μεινω για λιγο χωρις τηλεφωο και τελικα αυτο το λιγο ηταν 4 μερες. βεβαια τωρα η ΤΥ εχει αλλαξει παρα πολυ και οποιοδηποτε προβλημα λυνεται πολυ πιο γρηγορα) Ναι, ε! Και εγώ έλεγα να επιλέξω Vodafone, για να μη έχω πρόβλημα με διακοπές, λόγω του ότι έχει καλύτερο σήμα! Και για τη HOL, αλλά και για την ON, έχω ακούσει ότι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα οι συνδρομητές . Τώρα κοιτάω το Double play - TELEFONET της VIVODI, γιατί σαν πρώτη παρουσίαση είναι ΠΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ οικονομικό, αλλά δεν ξέρω τι επιπλέον χρεώσεις μπορεί να έχει και επίσης κατά πόσο είναι αξιόπιστη η γραμμή. Θέλει πολύ ψάξιμο τελικά!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 η vodafone παιρνει σημα απο τις κεραιες της και γιαυτο πολλες φορες υπαρχουν "διακοπες". για μενα το ανεφερα και πιο πανω, αν θελεις για ποιοτητα γραμμης ρωτα καποιον στην περιοχη σου που εχει εναλλακτικο παροχο. αλλιως μονο προσφορες να συγκρινεις στις εταιρειες....
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 η vodafone παιρνει σημα απο τις κεραιες της και γιαυτο πολλες φορες υπαρχουν "διακοπες". για μενα το ανεφερα και πιο πανω, αν θελεις για ποιοτητα γραμμης ρωτα καποιον στην περιοχη σου που εχει εναλλακτικο παροχο. αλλιως μονο προσφορες να συγκρινεις στις εταιρειες.... μμμ... έχεις δίκιο! Πάντως, ήδη έχω ρωτήσει για HOL και On telecoms στην περιοχή μου και είναι ευχαριστημένοι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με χρεώσεις όπως αναφέρονται στις προσφορές. Η προσφορά της VIVODI είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή, αλλά έχω ακούσει από άλλους συνδρομητές της πως έχουν προβλήματα τόσο από ποιότητα γραμμής όσο και με την τεχνική της υποστήριξη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Την netone γιατι την αποριπτετε ρε παιδια ??? 38 ευρω ολα πληρωμενα με δυο γραμμες , ολα τα αστικα και υπεραστικα και σε 18 συγκριμενες χωρες στο εξωτερικο. Μια χαρα ειμαι εδω και 5 μηνες !!!!
euoukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Την netone γιατι την αποριπτετε ρε παιδια ??? 38 ευρω ολα πληρωμενα με δυο γραμμες , ολα τα αστικα και υπεραστικα και σε 18 συγκριμενες χωρες στο εξωτερικο. Μια χαρα ειμαι εδω και 5 μηνες !!!! Δυστυχώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, οπότε για αυτό δεν εξετάζω την προσφορά της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δυστυχώς, στην περιοχή μου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, οπότε για αυτό δεν εξετάζω την προσφορά της. Ατυχια ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.