Προς το περιεχόμενο

On Telecoms, Vodafone ή HOL για τηλεφωνία και ADSL????

euoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν στη HOL χρεώνεται ξεχωριστά η υπηρεσία φραγής και αναγνώρισης κλίσεων?

Στην ontelecoms που ρώτησα είναι επιπλέον 4 ευρώ το μήνα και τα δύο και δεν μπορείς ξεχωριστά.

Επιπλεόν ο εξοπλισμός που παρέχεται είναι δανικός για όσο είσαι συνδρομητής στην εταιρία!!!!

Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω τελικά!!!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φραγη κλησεων η hol "προσωρινα" δεν εχει. ομως απο τις ρυθμισεις του ρουτερ μπορεις να κανεις φραγη /εισερχομενων/εξερχομενων σε διαφορα νουμερα. ακομα στη hol ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν αρκει να παραμεινεις 12μηνο στην εταιρεια

Δημοσ.

ελεος αυτο με τον δανεισμο του εξοπλισμου η να τον κραταει ο πελατης οσο καιρο ειναι συνδρομητης.το θεωρω επιοικως απαραδεκτο.και η φραγη θα πρεπε να ειναι διαθεσιμη σαν μια απο τις βασικες υπηρεσιες και η αναγνωριση θα πρεπε να ειναι δωρεαν εκτος αν μια εταιρεια θελει να ειναι σαν τον οτε να χρεωνει τα παντα.φραγη 10 ευρω :P

Δημοσ.

Τελικά έκανα αίτηση μέσω της VODAFONE με τα 17,5 ευρώ το μήνα που βγαίνει γύρω στα 20 ευρώ τελική τιμή (σταθερό και κινητό).

Άντε και καλή μου τύχη! :-)

Δημοσ.

Εννοείται!

Το θέμα είναι ότι θα πάρει από 30 εώς και 60 ημέρες η ενεργοποιήση της DSL γραμής!!!!

Λοιπόν για να γνωρίζετε:

- Δωρεάν εξοπλισμός

- Η DSL γραμμή είναι μέσω των ήδη υπάρχουσων τηλεφωνικών γραμμών που διαθέτουμε στο σπίτι μας μέσω του δικτύου του ΟΤΕ. Δηλαδή το router συνδέεται με την τηλεφωνική μας πρίζα και όχι μέσω της συσκευής που τοποθετείται η κάρτα sim.

- Στη συσκευή που τοποθετείται η κάρτα sim συνδέεται μόνον μια τηλεφωνική συσκευή, για συνδεθούν περισσότερες πρέπει να προμηθευτεί ο συνδρομητής το voice box.

- Ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία είναι 12 μήνες.

- Μέσα σε 30 ημέρες από την ημέρα της ενεργοποίησης έχεις δικαίωμα χωρίς χρέωση να ακυρώσεις τη σύνδεση αν δεν μείνεις ευχαριστημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών.

Αυτά τα ολίγα!!!

Δημοσ.

Λοιπόν,

αυτό που με ενημέρωσαν από VF είναι ότι ADSL θα παίρνω μέσω των χάλκινων συρμάτων του τηλεπικοινωνιακού μου δικτύου.

Οπότε λογικά, εφόσον μέχρι τώρα είχα DSL γραμμή τότε θα "πατήσουν" πάνω σε αυτή και θα ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα Vodafone ADSL X24 (Full) σε συνεργασία με πάροχο ευρυζωνικών υπηρεσιών (π.χ. ΟΤΕ).

Δημοσ.
Την netone γιατι την αποριπτετε ρε παιδια ???

38 ευρω ολα πληρωμενα με δυο γραμμες , ολα τα αστικα και υπεραστικα και σε 18 συγκριμενες χωρες στο εξωτερικο.

Μια χαρα ειμαι εδω και 5 μηνες !!!!

Απο ταχύτητα πώς πάς ? Στόν Πειραιά έχω 3-5 Mbps ....

Δημοσ.

Η κάρτα sim ενεργοποίηθηκε και έχω πλέον σταθερό μέσω της VF.

Σε 12 με 15 ημέρες θα γίνει και η οριστική διαγραφή από τον ΟΤΕ.

Πάντως από ποιότητα σήματος εξαιρετική, μέχρι στιγμής, βέβαια, αφού δεν καταλαβαίνω ότι μιλάω από "κινητό" ή σταθερό τηλέφωνο!

Δημοσ.

1284 από το σταθερό σου χωρίς χρέωση.

Σου δίνει 1000 λεπτά σταθερά (αστικά, υπεραστικά εντό ελλάδος και εξωτερικού σε συγκεκριμένες χώρες), καθώς επίσης και 200 λεπτά προς κινητά vodafone. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...