Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη αθηναικι ζωη!!

pantavoukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπιος θελει να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι διπλα απο το περιπτερο στον εκτο οροφο! να ερθη να τον πληροσω!

θελο να βρο και νιφη και μου ηπαν να παρο χρηση εφκερια με 3 εβρο μονο! απο το περιπτερο! εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία?

Δημοσ.
οπιος θελει να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι διπλα απο το περιπτερο στον εκτο οροφο! να ερθη να τον πληροσω!

θελο να βρο και νιφη και μου ηπαν να παρο χρηση εφκερια με 3 εβρο μονο! απο το περιπτερο! εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία?

Για νύφη πάνε στον aledjo.Θα σου βρει γαμάτο πιπίνι.

Δημοσ.

Η χρηση εφκερια δεν ξερω αν εχει αλλα με 3 ευρω σου καθομαι και εγω αν ειναι...:P:p:p

Δημοσ.

οχι...δεν εχει κανονικες νύφες,μόνο τέτοιες!!!! Σου κάνουν???

Δε γκρινιάζουν παν απ όλα!!!!

post-9356-129062966278_thumb.jpg

Δημοσ.

πηρα τι χρηση εφκερια αλα δεν μπορο να βρο νιφη. πηγενο εκι που λει γνωριμιες περνο τηλεφονο και το σηκωνουν αντρες! εχουν κανει λαθος μεσα στις γνωριμιες πουλανε αγαλματα! τζαμπα τα 3 εβρο!

Δημοσ.
...να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι ...να ερθη να τον πληροσω!!!!εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία?

ουριστι, παραι 1 δορεαν

brrrrdr1.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλά την εφημερίδα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως κωλόχαρτο.Όχι και τόσο τσάμπα τα 3 ευρώ...

Δημοσ.
Ναι αλλά την εφημερίδα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως κωλόχαρτο.Όχι και τόσο τσάμπα τα 3 ευρώ...

Δικιο εχεις!Φανταζομαι στο χωριο του δεν θα ξερουν τι πα να πει κωλοχαρτο:P:p:p

Δημοσ.

πεδια εκανα τρομερο λαθος! δεν λεγετε χρηση εφκερια αλα χρυση ευκαιρια το διαβασα στο εξοφιλο τωρα! σηγνωμη!

Δημοσ.
ουριστι, παραι 1 δορεαν

brrrrdr1.jpg

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

πω πω πω.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...