1980 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αντε τα σβηνω γιατι εχουμε και θεοσεβουμενους στο φορουμ.
kostetos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ρε 1980 ας κρατησουμε ενα επιπεδο,αφου βλεπεις οτι κανουμε συζητηση υψυλου επιπεδου
kostetos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 pantavouka Συμφωνω,ειναι το καλυτερο για ολους μας,πιστεψε με..
pantavoukas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οπιος θελει να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι διπλα απο το περιπτερο στον εκτο οροφο! να ερθη να τον πληροσω! θελο να βρο και νιφη και μου ηπαν να παρο χρηση εφκερια με 3 εβρο μονο! απο το περιπτερο! εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία?
slipknot Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οπιος θελει να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι διπλα απο το περιπτερο στον εκτο οροφο! να ερθη να τον πληροσω! θελο να βρο και νιφη και μου ηπαν να παρο χρηση εφκερια με 3 εβρο μονο! απο το περιπτερο! εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία? Για νύφη πάνε στον aledjo.Θα σου βρει γαμάτο πιπίνι.
kostetos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οπιος θελει να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι διπλα απο το περιπτερο στον εκτο οροφο! να ερθη να τον πληροσω! θελο να βρο και νιφη και μου ηπαν να παρο χρηση εφκερια με 3 εβρο μονο! απο το περιπτερο! εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία? Η χρηση εφκερια δεν ξερω αν εχει αλλα με 3 ευρω σου καθομαι και εγω αν ειναι...:p:p
antonisid Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 οχι...δεν εχει κανονικες νύφες,μόνο τέτοιες!!!! Σου κάνουν??? Δε γκρινιάζουν παν απ όλα!!!!
pantavoukas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πηρα τι χρηση εφκερια αλα δεν μπορο να βρο νιφη. πηγενο εκι που λει γνωριμιες περνο τηλεφονο και το σηκωνουν αντρες! εχουν κανει λαθος μεσα στις γνωριμιες πουλανε αγαλματα! τζαμπα τα 3 εβρο!
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ...να μου φτιαξη αβαταρ μενο στό παγκρατι ...να ερθη να τον πληροσω!!!!εχη αθηνεες νιφες η χρηση εφκερία? ουριστι, παραι 1 δορεαν
slipknot Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ναι αλλά την εφημερίδα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως κωλόχαρτο.Όχι και τόσο τσάμπα τα 3 ευρώ...
kostetos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ναι αλλά την εφημερίδα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως κωλόχαρτο.Όχι και τόσο τσάμπα τα 3 ευρώ... Δικιο εχεις!Φανταζομαι στο χωριο του δεν θα ξερουν τι πα να πει κωλοχαρτο:p:p
pantavoukas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πεδια εκανα τρομερο λαθος! δεν λεγετε χρηση εφκερια αλα χρυση ευκαιρια το διαβασα στο εξοφιλο τωρα! σηγνωμη!
Fidelio Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ουριστι, παραι 1 δορεαν XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA πω πω πω.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.