forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πηρα ενα iphone 16gb το οποιο δουλευε μια χαρα και το ξεκλειδωσα και εχω το εξης προβλημα ,καποτε οι δυο τελειος κατω γραμμες του πληκτρολογιου δεν ανταποκρινονται και καποτε δουλευουν καποια βοηθεια?
charoui Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το ίδιο και μετά από restart? δοκίμασε και ένα restore, δεν νομίζω να είναι hardware το πρόβλημα
forgotten Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 restart πως κανουμε? δεν νομιζω να ειναι hardware επειδη δεν επεσε ουτε κατω ουτε τιποτα και δουλευε τελεια πριν ξεκλειδωθει
Nearly_God Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλά θυμόμουν ότι κάπου είχα διαβάσει ένα τέτοιο πρόβλημα για τα iPhone (και μάλιστα λέγανε ότι ξεκινάει από το κάτω μέρος γιατί εκεί έχει το "slide to unlock" button και εκ των πραγμάτων είναι το σημείο με την περισσότερη χρήση. http://www.appleinsider.com/articles/07/08/09/apple_addressing_dead_spots_on_iphone_touchscreens.html http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20070810165103.html
forgotten Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δλδ εγω που το πηρα απο εξωτερικο δεν εχω ελπιδα για αντικατασταση? apple ποτε ξανα μολις πεταξα 450 ευρω στον αερα ....
charoui Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 restart εννοώ να το σβήσεις και να το ξανανάψεις. και δοκίμασε ένα restore αν το πρόβλημα συνεχίζει. και μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...
Nearly_God Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Πάντως αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου καλό θα είναι να επικοινωνήσεις και με την apple να δεις τι θα σου πουν και αυτοί για αντικατάσταση κλπ.
forgotten Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 αν δεν λυθει θα το δωσω οσο οσο και ας το χρησιμοποια ο αλλος κανονικα μες στην ατυχια παντα εγω
sotoul Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 φιλε μου μπηκα κι εγω στο ιδιο club. μονο που εμενα μετα το update δεν λειτουργουν οι 2 πρωτες σειρες. καποιος μου ειπε να προσπαθισω να βαλω παλει την παλια εκδοση. πως μπορω να το κανω αυτο? το εχει κανει καποιος?
Angeldust Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Αδικος κόπος, μιλάμε για πρόβλημα στο hardware και όχι στο software οπότε θέλει αλλαγή η οθόνη. Μπορούμε να το στείλουμε με κάποιον τρόπο στην Apple? Γενικώς, τι μπορεί να γίνει εκτός απο το να το σκοτώσουμε για 100ε ?
iced Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και να το σκοτωσεις για τοσο ειναι ακριβα τα κιτς για να φτιαχτει... Σκληρο αυτο που θα πω αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα οι ζημιες αφου δεν παιζει εγγυηση
sotoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Άρα το μόνο που μένει είναι η αντικατάσταση της οθόνης. το digitizer touch panel. Εκτός e-bay γνωρίζει κάποιος πού μπορούμε να βρόυμε οθόνη? αν ναι πόσο περίπου θα κοστίσει?
georgeadams Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 iPaqRepairs - iPhone Screen Complete Assembly - 156 ευρώ iFixIt - iPhone Display Assembly - 250$ (κλέφτες) Brando - iPhone Replacement LCD Display with Touch Panel - 160$ Από το 1ο και το 3ο κατάστημα έχω ψωνίσει παλιότερα και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.
sotoul Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 iPaqRepairs - iPhone Screen Complete Assembly - 156 ευρώ iFixIt - iPhone Display Assembly - 250$ (κλέφτες) Brando - iPhone Replacement LCD Display with Touch Panel - 160$ Από το 1ο και το 3ο κατάστημα έχω ψωνίσει παλιότερα και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. τελικα εδωσα παραγγελεια απο e-bay 125 ευρω με μεταφορικα. για να δούμε τι θα μου ερθει . μολις τα παραλαβω και τα περασω θα σας πω τελικα ποσο μου βγηκε με περαστικα.
harrys23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 τελικα εδωσα παραγγελεια απο e-bay 125 ευρω με μεταφορικα. για να δούμε τι θα μου ερθει .μολις τα παραλαβω και τα περασω θα σας πω τελικα ποσο μου βγηκε με περαστικα. Να μας πεις και με pm αν μπορεις εχω το ιδιο και εγω μονο που εμενα δεν δουλευει καθολου η οθονη στο υψος των εικονιδιων καιρος ,μετοχες ,χαρτες σε ευθεια .εμενα ειναι απο 3-4 πεσιματα δυστηχως εχω το συνηθειο το κακο οποτε βγαινω απο το αμαξι να το κρατω στο χερι και να μου γλυστραει ολες τις φορες ετσι μου επεσε. οποτε ειμαι για αλλαγη οθονης. Βεβαια ο ξα θα κατεβασεει 2 κοματια αλλα δεν θελω να το πουλησω ετσι καμια 100 ευρω μονο, το χαλασμενο θελω να το φτιαξω και να το δωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.