pix_lax82 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εχω το εξής πρόβλημα. Εγκατέστησα ενα καινουριο server με windows 2003 Και το σύνδεσα πάνω στο UPS. O Server τώρα κλείνει ανα κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς λόγο. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως είναι το UPS ελλατωματικό το αντικατέστησα. Μου κάνει παλι το ίδιο. Υπάρχει καμια επιλογή απο τα Wιν 2003 Server που να τον κλείνουν αυτόματα μετά απο κάποια ώρα? Η είναι απλά Hardware προβλημα και να ασχοληθώ με τροφοδοτικο και μητρικη? Ο server ειναι σε workgroup και οι αλλοι 2 η/υ μπαίνουν στον κοινόχρηστο δίσκο με user και pas το ίδιο του admin. Οποια βοήθεια και ιδεα δεκτή.
oneofthem Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ιδέα, χωρίς καθόλου ups δοκίμασες?
slaughter Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δες τα logs του server αν έχουν errors . μάλλον hardware πρέπει να είναι
pix_lax82 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, Κοιταξα χωρίς το UPS τα ιδια, κοιταξα τα logs τίποτα, αλλαξα τροφοδοτικο και ελπίζω να είναι αυτό γιατι αν είναι mobo... αντε γεια...
pix_lax82 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ΥΠάρχει περίπτωση να κλείνει επειδη και οι 3η/υ που περνουν data απο τον server συνδέονται πάνω με το ιδιο username και password?
tmjuju Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ΥΠάρχει περίπτωση να κλείνει επειδη και οι 3η/υ που περνουν data απο τον server συνδέονται πάνω με το ιδιο username και password? όχι αυτό δεν φταίει Όταν λες σβήνει… να φανταστώ ότι σβήνει μπαμ και κάτω… και όχι με κανονικό shut down procedure. τσέκαρε θερμοκρασίες και γενικά hardware να φανταστώ από antivirus etc. είσαι οκ? Server Quest… δεν έχει υποστήριξη? για δες μήπως και έχεις Onsite…
pix_lax82 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δυστυχως δεν μπορώ να δω εαν κλείνει με shutdown procedure η μπαμ και κάτω απλά κάποια στιγμή παω να μπώ και ειναι κλείστο, εκατσα και ενα 3ωρο μπροστά του να δω αν κλείνει μπαμ ή κανονικά και δεν εκλεισε εκεινη την περίοδο. Τωρα θα πάρω την Quest Μια και είναι καινούριο το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.