Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την εκκινηση!

lens888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. εχω το εξης συστημα:

Pentium Core2Duo E6750

MSI P35 NEO COMBO-F

2x 1GB kingston Hyper-X 800MHz

Twintech GeForce 8800GT

και σχεδον παντα,αφου ανοιξω το pc και περασουν 2 δευτερολεπτα (τα leds αναβουν,οι ανεμιστηρες ξεκινουν κτλ),το pc κλεινει (σβηνουν τα leds,σταματουν οι ανεμιστηρες,απολυτη ησυχια),περνουν 2 δευτερολεπτα και μετα ξανανοιγει μονο του και συνεχιζει κανονικα με το bios και windows.

καποιες λιγες φορες αυτο που περιεγραψα το κανει 2 φορες και καποιες φορες καθολου,δηλαδη οταν το ανοιξω για πρωτη φορα συνεχιζει κανονικα μεχρι να μπει στα windows.

απο το καταστημα που μου το συναρμολογησαν (συνοικιακο),μου ειπαν οτι απολυτα φυσιολογικο και οφειλεται σε καποιο τεστ που κανει στην αρχη ο επεξεργαστης.

ειναι οντως ετσι? υπαρχει κινδυνος να καει κατι με τοσες διακοπες?

βεβαιωθηκα οτι ολα τα εξαρτηματα (καρτα γραφικων,ram...) εφαρμοζουν σωστα, το pc λειτουργει απολυτα φυσιολογικα οταν το χρησιμοποιω στα windows με προγραμματα και παιχνιδια, οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες και Overclock δεν εχω κανει.

βεβαια η ram ηταν αρχικα χρονισμενη (spd) στα 667MHz και εγω την πηγα στα 800MHz με 2.0V αλλα και στα 1.8V ή 1.9V την δοκιμασα και παλι τα ιδια.

Δημοσ.

steile kana minima stin msi an einai fysiologiko afto pou kanei.. an sou apadisoun arnitika pigaine sto magazi pou sto eftiaksan kai na doun ti exeis allios na tous baleis fotia kai na tous kapseis.. :-)

Δημοσ.
steile kana minima stin msi an einai fysiologiko afto pou kanei.. an sou apadisoun arnitika pigaine sto magazi pou sto eftiaksan kai na doun ti exeis allios na tous baleis fotia kai na tous kapseis.. :-)

συμμφωνω...

αν ειναι δυνατον να γινεται αυτο.:confused:

και να σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο απο πανω...

κατι βρωμαει...

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. εχω το εξης συστημα:

Pentium Core2Duo E6750

MSI P35 NEO COMBO-F

2x 1GB kingston Hyper-X 800MHz

Twintech GeForce 8800GT

και σχεδον παντα,αφου ανοιξω το pc και περασουν 2 δευτερολεπτα (τα leds αναβουν,οι ανεμιστηρες ξεκινουν κτλ),το pc κλεινει (σβηνουν τα leds,σταματουν οι ανεμιστηρες,απολυτη ησυχια),περνουν 2 δευτερολεπτα και μετα ξανανοιγει μονο του και συνεχιζει κανονικα με το bios και windows.

καποιες λιγες φορες αυτο που περιεγραψα το κανει 2 φορες και καποιες φορες καθολου,δηλαδη οταν το ανοιξω για πρωτη φορα συνεχιζει κανονικα μεχρι να μπει στα windows.

απο το καταστημα που μου το συναρμολογησαν (συνοικιακο),μου ειπαν οτι απολυτα φυσιολογικο και οφειλεται σε καποιο τεστ που κανει στην αρχη ο επεξεργαστης.

ειναι οντως ετσι? υπαρχει κινδυνος να καει κατι με τοσες διακοπες?

βεβαιωθηκα οτι ολα τα εξαρτηματα (καρτα γραφικων,ram...) εφαρμοζουν σωστα, το pc λειτουργει απολυτα φυσιολογικα οταν το χρησιμοποιω στα windows με προγραμματα και παιχνιδια, οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες και Overclock δεν εχω κανει.

βεβαια η ram ηταν αρχικα χρονισμενη (spd) στα 667MHz και εγω την πηγα στα 800MHz με 2.0V αλλα και στα 1.8V ή 1.9V την δοκιμασα και παλι τα ιδια.

παντως υπαρχει μια περιπτωση να οφειλεται στην καρτα γραφικων...

δοκιμασε και χωρις την καρτα αν εχει chipset γραφικων η μητρικη αλλιως με καποια αλλη καρτα...

Δημοσ.

παιδια,τελικα απο οτι διαβασα σε καποια ξενα forums και απο την ιδια την MSI,ειναι φυσιολογικο και οφειλεται στο οτι κανει reset την μνημη και την συχνοτητα επεξεργαστη..κατι τετοιο...οφειλεται στο chip P35 και εχει παρατηρηθει και σε αλλες μαρκες motherboards...

δοκιμασα να κανω ενα reset ολες τις ρυθμισεις απο το CMOS RAM που ειναι πανω στην motherboard και τωρα παει καλα...

ανακουφιστικα παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...