mixalis-2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 έχω μια εφαρμογή στο κινητό μου το super bluetooth hacking με το οποιο μπορώ να μπω στο κινητό του αλλου .αλλα πριν μπω στο κινητό του του εμφανίζει το μήνυμα k τον προϊδεάζει για αυτό που πάω να κάνω.ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για κινητό που να μην του εμφανίζει τίποτα k να μπορώ να μπαίνω στο κινητό του χωρίς να το καταλαβαίνει μέσο bluetooth?
kostassid Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 το "αυτο που δε θες να σου κανουν, μην το κανεις", το "εισαι παρανομος", "υποκλοπη". γενικα υπαρχουν πολλα και αυτο που θελεις να κανεις ειναι ευκολο κ σωστο.
mixalis-2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 φιλε για χαβαλέ το θέλω k όχι για να βλάψω κανέναν αλλα ίσος να έχεις k δίκαιο
kostassid Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αντι να ασχολεισαι με αυτες τις χαζομαρες, μαθε λιγο ορθογραφια και λεξιλογιο. ισος...ισως δίκαιο , μαλλον εννοεις δικιο.
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Το θέμα δε μπορεί να παραμείνει ανοικτό. Στο Insomnia δε θα βρεις βοήθεια για τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.