alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ρε παιδια μια βοηθεια σε μενα τον αμοιρο!!!! Επειδη εχω μεινει λιγο πισω στα παιχνιδια του ΧΒΟχ τι μου προτεινετε να παρω? Τωρα εχω το Assasins,NBA,PRO,FORZA . Κ σκεφτομαι κατι μεταξυ VEGAS 2 ,Mass Effect ,Devil May Cry κ δε ξερω κατι αλλο καινουριο Οποια γνωμη δεκτη . θελω κατι να περναω την ωρα μου, καμια προτιμηση σε ειδος απλα κατι καλο κ οχι βαρετο οπως το Assasins ....
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οχι δεν εχω παιξει αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μικρο .Κ επισης ειναι σχετικα παλιο αλλα η τιμη του στο ebay δεν εχει πεσει. Το ξερω οτι ειναι πολυ καλο κ πριν κανα 3μηνο ηθελα να το παρω αλλα μου εφυγε . Λες να παω προς τα εκει? Δεν τελειωνει γρηγορα?
deus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 mass effect + GTA4 + viking μόνο αν το βρείς φθηνά γιατί είναι μικρό, αξίζει. + lost oddysey
jowl_tnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Τη μεγάλη ευχαρίστηση που σου δίνει το COD4 θα τη βρεις στο Live, και όχι στο (όπως σωστα λές) μικρό Single.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 GEAR OF WAR πολυ καλο παιχνιδι,εχει πεσει και η τιμη του
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μολις παρηγγειλα gears of war με 25Ε απο play.com . Ειπα να αρχισω απο τα βασικα κ πιο παλια κ μετα να ανεβω κατηγορια . To GTA δεν με ελκυει τοσο βεβαια ποτε δε ξερεις . To Vegas 2 το επαιξε κανεις?
Mr_Terror Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 κριμα εγω το εχω καινουργιο σφραγισμενο με την ζελατινα του.Θα σου το εδινα 20 ευρω
alexmor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 θα μου το φερνες κ σπιτι? πλακα κανω οποτε η 1η αγορα εγινε ,εντυπωσεις απο την αλλη βδομαδα . οταν το βαρεθω θα επανελθω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.