zaqxsw Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Καλημερα. Σημερα (και ενω μεχρι τωρα ηταν ολα οκ) καθε φορα που ανοιγω εναν δισκο η φακελο τα αρχεια ειναι μεσα σε deatail μορφη και παρολο που το αλλαζω απο το views σε large icons αυτο καθε φορα που μπαινω γυρναει σε deatails. ξερει κανεισ κατι για που την εχει σπασει πολυ. ευχαριστω
chris2060 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ανοιξε ενα φακελο...πχ my pictures. εκει πανε στο menu καρτελα tools-->folders options πας στην καρτελα view και δες τι εχεις τσεκαρε αυτα που θελεις ...
zaqxsw Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τπτ. το εχω κανει αυτο. καθε φορα που μπαινω το εχει στο auto arange και details
ksessalonikios Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 δοκίμασε να πας στο φακελο που σε ενδιαφέρει, αλλαξε την παρουσιαση των αρχείων στην επιθυμητή μορφή και μετά (βασικό) κλεισε το παραθυρο αμεσως, μην μετακινηθείς σε αλλο φακελο. Εγω ετσι κανω και μου κρατάει τις ρυθμίσεις
zaqxsw Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ουτε και αυτο γμτ. και καλα το μεγεθος βολευεται αλλα το to auto arange ειναι πολυ σπασιμο
zaqxsw Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 τελικα ειναι bag των vista. η λυση ειναι εδω μεσω registry: http://www.mydigitallife.info/2007/11/08/delete-and-reset-windows-vista-folder-views-or-folder-types-settings-to-default-clean-state/ αν θελει καποιοσ mod ασ το βαλει καπου με prob kai λυσεισ για τα vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.