Προς το περιεχόμενο

ποια να αγορασω?panasonic vs canon!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα!θελω ν'αγορασω μια καλη compact ψηφιακη και ειμαι αναμεσα σε δυο μια canon ixus των 260ευρω και μια panasonic lumix fx33 στην ιδια τιμη.ειναι και οι δυο φοβερες μηχανες και δεν ξερω ποια να παρω....κλινω προς lumix πιον πολυ γιατι εχει καλυτερο φακο αλλα απ΄'την αλλα η canon μου φαινεται πιο αξιοποιστη...ξερετε τι παιζει με εγγυησεις και service panasonic στην ελλδα?περιμενω απαντησεις!ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά είχα το ίδιο δίλημμα πριν από λίγους μήνες και αγόρασα την Panasonic. Σε σχέση με μια Canon ενός φίλου θα έλεγα ότι είναι λιγάκι πιο καθαρές οι φωτογραφίες. Το μόνο αρνητικό που της βρίσκω είναι η αργή μεταφορά αρχείων προς τον υπολογιστή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα με ενα φιλο μου ειχα αποφυγει την αγορα lumix επειδη δε μας αρεσε το αποτελεσμα που βλεπαμε στην οθονη της καμερας.

 

Παντως αν και η panasonic ειναι πολυ καλη στα ηλεκτρονικα και ο Leica φακος(αν αυτους εχει ακομα) δινει εναν αερα εμπιστοσυνης, κατι μου στραβωνε στο αποτελεσμα. Βεβαια δεν τις ειχαμε περασει σε pc να τις δουμε καθως ημασταν σε καταστημα.

 

Καλυτερα να πας να τις τσεκαρεις απο κοντα και να διαλεξεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μας είπες ακόμη ποιά IXUS!!! πως θα συγκρίνουμε τη μια με την άλλη? η τιμή που δίνεις δεν λέει κάτι για το είδος της μηχανής (πέρα από το δικό σου budget) αφού ο καθένας πουλάει όσο γουστάρει. έτσι γενικά είναι και οι δύο πολύ καλές μάρκες (εγώ βέβαια ψηφίζω Canon, και για τον λόγο που αναφέρεις) και διαφέρουν μόνο στα σημεία, άσε που αφού θέλεις compact δεν θα έχουν και τρελή διαφορά έτσι κι αλλιώς.

 

όταν λες "καλύτερο φακό" τι εννοείς? να θυμάσαι ότι αν ο φακός δεν είναι πλαστικός (όπως σε κάτι μηχανούλες "ευκαιρίες" μάρκα-μ'εκαψες), μόνο σε DSLR ή σε ελάχιστες UltraZoom compact μιλάμε για ουσιαστική δοαφορά σε ποιότητα φακού. Η ποιότητα εικόνας στις compact ΔΕΝ είναι (βασικά) θέμα φακού.

και ο Leica φακος(αν αυτους εχει ακομα) δινει εναν αερα εμπιστοσυνης

η canon έχει τους δικούς της φακούς canon που είναι πολύ καλοί και brand name επίσης. όπως έχει και η sony φακούς Carl Zeiss, αλλά και η Kodak φακούς Schneider-Kreuznach αλλά σαν μηχανές οι τελευταίες δεν λένε τπτ

 

Καλυτερα να πας να τις τσεκαρεις απο κοντα και να διαλεξεις

 

+1 αυτό να κάνεις από μένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...