Προς το περιεχόμενο

Sharing Folders issues @ Windows Live Messenger

mistakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Έψαξα κάποια θέματα στη βάση δεδομένων αλλά δεν κατάφερα να βρω απάντηση. αν μου διέφυγε ζητώ συγγνώμη.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Ενώ χτες η λειτουργία 'Share Folders' του WLM λειτουργούσε άψογα, σήμερα όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω μου έβγαλε αρχικά το μήνυμα ότι 'ο υπολογιστής αυτός δεν μοιράζεται φακέλους' κι αν ήθελα να τους δημιουργήσω. επιλογές: YES, NO, HELP. ό,τι και να πάταγα με πέταγε στο path που υπάρχει ο shared folder μου με το συγκεκριμένο άτομο (και γενικά το ίδιο έκανε με όλα μου τα contacts) αλλά μέχρι εκεί.

ρώτησα τον φίλο μου τι του βγάζει αυτού και μου λέει ότι το WLM του λέει να μου στείλει Invitation για να ενεργοποιηθεί το 'share folders' και σε μένα. φυσικά ποτέ δεν μου ήρθε πρόσκληση. παρόλαυτα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξεκίνησαν να μου έρχονται μηνύματα με invites για να ξεκινήσω τη διαδικασία sharing από όλα τα contacts μου στα οποία είχα δοκιμάσει να δω αν δουλεύει το όλο σύστημα. σα να προσπαθεί δηλαδή να ξανασυνδεθεί. αλλά όταν πατάω YES μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει '... due to an error' χωρίς να λέει ποιο είναι το error αυτό.

παίζει να φταίει ο server? παίζει να φταίει κανά conflict (αλλά έτσι ξαφνικά χωρίς να πειράξω τίποτα?)? παίζει τίποτα άλλο που δεν έχω πάρει πρέφα?

αν υπάρχει βοήθεια πείτε γιατί το share folders μου είναι πολύ χρήσιμο και ορισμένες φορές απαραίτητο. thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...