Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα κολήματα στα κάνει συνέχεια? Δλδ όταν τα κάνει μήπως έχεις και άλλα αυτοκίνητα δίπλα σου? Τέλος φαντάζομαι ότι είσαι με τους τελευταίους driver της nvidia ε? Και δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που να σου βγάζει τα fps στην οθόνη. Για μένα το πρόβλημα μου φαίνετε σαν να ζορίζετε η κάρτα σου να τρέξει το παιχνίδι.

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά τα κολήματα στα κάνει συνέχεια? Δλδ όταν τα κάνει μήπως έχεις και άλλα αυτοκίνητα δίπλα σου? Τέλος φαντάζομαι ότι είσαι με τους τελευταίους driver της nvidia ε? Και δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που να σου βγάζει τα fps στην οθόνη. Για μένα το πρόβλημα μου φαίνετε σαν να ζορίζετε η κάρτα σου να τρέξει το παιχνίδι.

Μαλλον κατι τετοιο παιζει.

Δημοσ.

Αν και δεν είναι καθόλου δικαιολογημένο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τόσο έντονο βαθμό γιατί το σύστημα είναι αρκετά καλό που έχεις.

Δημοσ.
Μαλλον κατι τετοιο παιζει.

Εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την προσπαθεια βοηθειας...

Χωρις να προσβαλω δεν ηταν κατι απο αυτα που ειπατε...:-)

Ειδικα εσυ stratigos24 εχεις ακριβως την ιδια καρτα με εμενα.... εσενα παιζει????:mad:

Επισης η καρτα γραφικων μου (GTS - 250 cuda 1Gb) εχει τον τιτλο... "Recommended" απο την codemasters.:mrgreen:

Η λυση ειναι στο αρχειο που ονομαζεται "REPLAY" και βρισκεται σε hidden folder... το link που παραθετω εχει την απαντηση.

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-technical-help-1343/428996-regarding-frame-skips-low-fps-lags-game-14.html

Now the steps:

1. I've installed the game in drive C:, where Win7 is located.

2. Start the game, and when first logo appears, alt+tab it. Find this replay file (where? Already mentioned in many posts before).

3. Copy the replay file (it should be 0kb) to anywhere. Make your copied replay file "read-only".

4. Quit the game when main menu appears.

5. Delete the original replay file.

6. Make a new partition of the HDD. (I left 220GBs to Win7 partition, and created a 100GB new partition) There are several free programs on the internet that can do this work for you. This may result to restart your computer to apply the new partition for your PC. You can skip this step if your HDD is already separated to several partitions.

7. Create a map in this new partition called "replay".

8. Create a symbolic link (how? Already mentioned in many posts before) from the game's original replay map, to this new "replay" named map on your new partition. (My new partiton is H:, and now the game writes the replay file to this partition)

9. Now, copy your 0kb, read-only replay file to this new map, what you made during step 7.

10. Start the game, and enjoy!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ας ελπίσουμε...

Ναι,γιατί αυτό που έγινε χτες δεν είχε προηγούμενο!Απογείωσα το μονοθέσιο !Χτύπησα πάνω σε ένα κολωνάκι,και δεν ξέρω τί έγινε,πρέπει να κόλισε από κάτω μου,και έκανα σούζα!Και έσκασα πάνω στα προστατευτικά!Μόνο αεροτομές έσπασαν και αριστερός τροχός καπούτ .Πάω στα πιτ,και εκεί που με έβαζαν μέσα,έρχεται μια hrt νομίζω και σκάει πάνω μας!Δηλαδή ούτε στην πραγματικότητα αυτά!Ε αφού έπεσε στο μπροστινό μέρος,μου το έφαγε,αλλά απότι είδα,δεν μπορούσα να κάνω flashback !Ποο νεύρα! retired ..

Και μου κολάει κάποιες φορές στα πιτ μου μέσα..Αν και φεύγουν οι μηχανικοί όταν κάνω τις δοκιμές και δεν περνάει αμάξι,κααααθομαι,αράζουν όλοι εκεί και μόνο με ρεσταρτ σεσιον νοιώθει ..

Και έχω περάσει το 1.01 !

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 7 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 7 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Αποκλειστικά σημερα για το INSOMNIA έμαθα απο την Crapmasters οτι ετοιμαζεται νεο patch για το formula το οποιο ονομαζεται FORMULA 1 2011 :P και θα είναι 7,5gb

Αυτα που εχω δει στο game ουτε σε game του YAMAUCHI :P

Δημοσ.

Καλά ρε συ, δεν πήρες ένα replay να μας δείξεις; :P

Να ξέρα πως γίνεται..:unsure:

χαχαχα νέο παιχνίδι,για να χει τους νέους κανονισμούς..Αντί να το υποστιρίξουν αλλιώς το παιχνίδι με patchακια..τί κάθονται και κάνουν μωρέ!:huh:

Δημοσ.

ας ελπίσουμε...

Δεν υπάρχουν σχέδια για δεύτερη βελτίωση του παιχνιδιού. Μέσα από την επίσημη κοινότητα όλες οι απαντήσει είναι του τύπου, δουλεύουμε σκληρά για το 11 και δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε σε 2 παιχνίδια ταυτόχρονα και άλλα διάφορα "πλάγια" λογάκια. Να'ναι καλά το διαδικτυακό F1, γιατί η καριέρα είναι χάλια.

Δημοσ.

Μετα την αγορα του απιστευτου Netkar pro, το F1 2010 εφαγε υπερταχεια απεγκατασταση. Βρειτε φιλο που να το εχει αγορασμενο και με τιμονιερα με αναδραση και πειτε του να σας δωσει μια βολτα με την Formula KS2 κ θα με θυμηθειτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...