Προς το περιεχόμενο

Aλβανική διαφήμιση!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έ όχι ρε συ insomniaK "προσωπική επίθεση"...

δηλαδή εσύ μόνο τον Lucifer είδες να προσβάλλει, και την garnele (ψιλό) ;

Επειδή δηλαδή είχε να πει 5 ιστορικο-πολιτικά τσουρούτικα μόρτικα που έλεγε κι ο Ηλιόπουλος, έπρεπε να αφεθεί να συνεχίσει ;

Προσωπικά θα τον είχα μπανάρει πολύ πιο πριν, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ από ευθιξία για προηγούμενες ρατσιστικές του κουβέντες, αλλά και για ΑΛΛΟΥΣ χαρακτηρισμούς.

Πού δηλαδή έπρεπε να το φτάσει, για πάψει να "επιβιώνει" με την ανοχή των υπευθύνων, λόγω του ότι ΕΙΧΕ πράγματα να πει, και για να μην "κακοφανεί" το σουτάρισμα ;

Να πει κάτι για καμμιά μάνα κανενός ;

Θ' αρχίσουν μετά κι άλλοι να λένε "α για κάτσε, αυτός κοπανάει ό,τι γουστάρει και από ban πίπες, εγώ να κάνω τον μακάκα;Για κάτσε να χώσω και 'γω".

Θα γίνουμε βρισόmnia.[...]

Θα ήμαστε δύο διαφορετικοί mods...

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χέσε μας ρε όμνη.
Επειδη η πρωτη γενια των Αλβανων που εχουν γεννηθει εδω ειναι ηδη 12-17 ετων θα αρχισουν να ασχολουνται και με τα Internet κλπ....

Αν θελησουν να μιλησουν Αλβανικα εδω μεσα θα τους κανετε παρατηρηση ή θα αλλαξετε τους κανονες και θα λετε απαγορευεται να μιλατε αλλη γλωσσα εκτος των Ελληνικων?

Kι ας αφησουμε το Συνταγμα και τους κανονες για τους 300 του Λεωνιδα.

Γιατι σε μερικα χρονια με την εξελιξη του δημογραφικου θα ειμαστε μειονοτητα οσοι λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.

Απλα μια παραθεση κανω κι απο οτι ειδα βιαστικα στο thread ειπωθησαν πολλα βαρια και γιαυτο δε θελησα να παρω γνωμη.

Υ.Γ.

Να αλλαξω κι αβαταρ LOL....

καλα η αλβανικη διαφημιση σας πειραξε στην ελληνικη τηλεοραση???
Εδω εχουν κι εφημεριδα η διαφημιση δε μου λεει κι εμενα τιποτα.

Πληρωσαν (και καλως εκαναν) και τελος.

Ο επιχειρηματιας ειναι επιχειρηματιας και θα μπορουσε να βαλει διαφημιση στα Τουρκικα τι τον νοιαζει τις τσεπες του θα κοιταξει.

κατα την γνωμη μου καλα κανουν και την βαζουν αν σκεφτουμε οτι απευθυνεται σε μια πολυ μεγαλη μεριδα μεταναστων
Ακριβως διοτι ενας χρηστης ειπε περι Αγγλικης διαφημισης.

Αγγλοι μεταναστες LOL σιγα μην ελθουν εδω στην Ψωροκωσταινα να πλουτισουν.

Τουριστες ναι παω πασο που λεμε και στην GR-Πρεφα.

Μαλλον θα πρεπει να την μεταγλωττισω και στα Αλβανικα LOL...

το γεγονος ομως οτι δινουμε του κ* λου τα λεφτα στην ερτ για να παει ταξιδια η καλομοιρα και να αγοραζει ρουχα αλα jennifer lopez δεν πας πειραζει....
Kαλα να ητανε μονο η Κακομοιρα που τρωει λεφτα απο τον προυπολογισμο.

Κατι 35χρονες ποσα φαγανε, οι αρσιβαριστες μας στροφιασαν κι αλλα, κατι υπερβαροι που πηδαγαν απο μπαλκονια και τις 35χρονες ταπες εφαγαν κι αυτοι κι αλλοι κι αλλοι κι αλλοι κι οι παπαγαλοι LOL και παλι...

οι αλβανοι εχουν προσφερει παρα πολλα στην ελληνικη οικονομια. και μην ακουσω κανεναν να μου λεει οτι πιανουν δουλειες και εχουμε ανεργια γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους κανουν δουλειες που ο περηφανος ελληναρας θα προτιμησει να ζητιανεψει παρα να κανει την ιδια δουλεια.
Επειδη εγω το ξερω πολυ καλυτερα το θεμα σε πληροφορω οτι αν ζητησεις εναν Αλβανο (γιατι μονο τετοιους θα βρεις στο χωριο που μενω αλλα και στα υπολοιπα) να σου κανει μια ψιλοδουλεια στο χωραφι για 2-3 ωρες θα σου παρει 20Ε.

Για συγκρινε τους περηφανους Ελληνες που μου μαντρωθηκανε σε Αθηνα και Θεσ/νικη για να λενε οτι δεν ειναι χωριατες αλλα δουλευουν σε κατι κ*λοεπιχειρησεις τυπου LIDL και Security με 500Ε μηνιαιως....

Ο Αλβανος με 2-3 ωρες την ημερα εχει ανετα 600Ε το μηνα.

Αυτα και τα λεμε αλλη μερα αν δε κλειδωθει το θρεντ.

Δημοσ.

ρε κομαντουλη... το οτι ο συνδικαλισμος στην ελλαδα εχει παει περιπατο γιατι ολοι κατα βαθος θελουμε να γινουμε αφεντικα και να καταπιεσουμε και εμεις καποιους πινοντας τους το αιμα (μισθολογικα) δε σημαινει οτι ο ανασφαλιστος μεταναστης εργατης για μια δουλεια 2ωρη, που δεν ειναι σιγουρη αν θα εμφανιστει και αυριο δεν πρεπει να ζητησει λιγα ευρω παραπανω απο τον ελληναρα ο οποιος παιρνει 600 το μηνα, και ολη του η ζωη ειναι 6 μερες γαμισι και το σαββατο μπουζουκια...

Δημοσ.
Επειδη η πρωτη γενια των Αλβανων που εχουν γεννηθει εδω ειναι ηδη 12-17 ετων θα αρχισουν να ασχολουνται και με τα Internet κλπ....

Αν θελησουν να μιλησουν Αλβανικα εδω μεσα θα τους κανετε παρατηρηση ή θα αλλαξετε τους κανονες και θα λετε απαγορευεται να μιλατε αλλη γλωσσα εκτος των Ελληνικων?

Προφανώς. Όπως και τα αγγλικά.

Για τους ξένους ακόμα περιμένω ανάλυση από την κοπελιά, από εσένα μάλλον μπα...

Δημοσ.

Σημείωση/Ερώτηση:

Ποιο το πρόβλημα που υπάρχει αλβανική εφημερίδα στην Ελλάδα;

Για παράδειγμα, στη Γερμανία υπάρχουν τουλάχιστον 4 ελληνικές εφημερίδες με ακραίο (εθνικιστικό κατά την άποψη μου) περιεχόμενο.

Δημοσ.

insomniaK , δεν ξέρω τί σόι μοντς θα είμασταν, αλλά ξέρω ότι ΔΕΝ πέρασε το όριο μόνο με τον L και τη g .

Θα είχα (είχα) και ΄γω "πρόβλημα", κι αν δεν γινόταν κάτι (όχι βεβαίως να τον παρακαλέσουμε) θα ζήταγα και 'γω "επέμβαση", και φαντάζομαι και άλλοι.

Τί δηλαδή, να φέρνουμε βόλτα τον λύκο στο χωριό καμμιά 'βδομάδα, για να μάθει ο κόσμος ;

Η ευθανασία είναι πολιτισμός στο κάτω-κάτω.

Και ποτέ μου δε συμφωνούσα με το "μπορεί να μην συμφωνώ με το θράσος σου να με βρίζεις - αλλά θα το υποστηρίζω ως δικαιώμά σου μέχρι θανάτου".

MrSeanKon , μ' αυτή τη λογική (την των 20?/2-3h) , αν δεν τους αρέσει (των χωραφατζήδων) ας πάνε να βρούνε φτηνότερα (όπως με τη λογική του άμα δεν τους αρέσει των μεταναστών, ας πάνε να βρούνε ωραιότερα). Δεν ξέρω αν σ' έπιασα καλά...

Επίσης, ξαναρωτάω, κανείς που να ξέρει το ΑΚΡΙΒΕΣ μήνυμα της "περίφημης" διαφήμισης ;

(...που ήταν και το "αρχικό ζόρι")

Δημοσ.

I am back again.Γράφτηκαν πολλά και απο όσα είδα κυρίως λυπάμαι για τον αρρωστημένο ψευτοπροοδευτισμό μια μερίδας νεοελλήνων.

Καταρχάς δεν με απασχολούν οι προσωρινές συνέπειες της λαθρομετανάστευσης γιατί αν έχεις καρκίνο δεν σε νοιάζει ένα κρυολόγημα.Έτσι η εγκληματικότητα και οι οικονομικές επιπτώσεις(είτε θετικές είτε αρνητικές) δεν με απασχολούν καθόλου.Σε 40-50 χρόνια δεν θα υπάρχουν.

Άρα το μόνο που μένει ειναι να μελετήσουμε την κοινωνική δομή της Ελλάδας σε 30-40 χρόνια και αν θα μας αρέσει.ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω στα χέρια μου μια επιστημονική μελέτη καθώς δεν υπάρχει απ όσο ξέρω.Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να σκεφτώ όπως ακριβώς δεν εμποδίζει και κάποιον που διαφωνεί μαζί μου.Αν χρειαζόμασταν επιστημονικές μελέτες για να μιλήσουμε, (όπως κάποιοι ζήτησαν)δεν θα μιλούσαμε σχεδόν ποτέ αφου τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης δεν ευννοεί την χώρα μας καθώς μαζί με τους Έλληνες (που λόγω υπογεννητικότητας κτλ που τα έχουμε πει) θα οδηγηθούν στον εθνικό αφανισμό, θα δημιουργηθεί μια νέα, εύαλωτη κοινωνία χωρίς ταυτότητα.

Σε μια κοινωνία μωσαϊκό ο μόνος πολιτισμός που θα υπάρξει και θα κυριαρχήσει θα είναι ο πολιτισμός των mac donalts και της coca cola, ο πολιτισμός δηλαδή που επικράτησε στις ΗΠΑ και οι προοδευτικοί τον χρησιμοποιούν ως πρότυπο για να μας δείξουν ότι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καλές.

Αλήθεια κύριοι προοδευτικοί σας αρέσει η κοινωνία των ΗΠΑ?

Εκτός απο τις ωραίες ταινίες που βλέπετε η ζωή στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετική με μια γκετοποιημένη χώρα χωρίς συνοχή που όλους τους ενώνει η coca cola.

Αν αυτό τον πολυπολιτισμό θέλετε να εξυπηρετήσετε εγώ δεν θα σας ακολουθήσω.

Θα μου πείτε αυτό το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, εμείς θα μείνουμε απέξω?

Ναι δεν λέω.Ας αποφασίσουμε λοιπόν τι θέλουμε.Νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε

(καποιοι πιστεύουν πως δεν το έχουμε γιατι όλα ανήκουν σε όλους.Αυτοί ας πουλήσουν όλα τους τα υπάρχοντα και να τα μοιράσουν τα λεφτά στους φτωχούς και μετά μπορεί να τους πιστέψω ότι το πιστεύουν.Αλλά την καλοσύνη τους τολμάνε να την δείξουν μόνο με κοινόχρηστα πράγματα ενώ άνετα θα σκότωναν για να κερδίσουν στην προσωπική τους ζωή.Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου)

και όταν με το καλό αποφασίσουμε ας κανουμε την κοινωνία μας πολυπολιτισμική η όχι.

Αν από την άλλη θεωρούμε τους Έλληνες άξεστους, πολιτικά ανώριμους και ανίκανους να αποφασίσουν σωστά, τότε προέχει να αλλάξουμε πολίτευμα. Είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι υποτίθεται πως αποφασίζουμε στις μέρες μας.

Κι εγώ λυπάμαι τους μετανάστες.Αλλά θεωρείτε πως είναι η μετανάστευη είναι η λύση τους προβλήματος της φτώχιας στις χώρες του 3ου κόσμού?Απορροφόντας το 5% των φτωχών πληθυσμών δεν λύνεις το πρόβλημα.Απλά δημιουργείς ανίσχυρες ανομοιογενείς κοινωνίες που δεν αντιστέκονται.

Ας αποφασίσουν οι Ελλήνες που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Δημοσ.

Εφ' όσον γνωρίζουν Ελληνικά και τα Αλβανικά δεν είναι η διεθνής γλώσσα -γιατί αν κάποιος θέλει κάποιες πληροφορίες και μιλάει Αγγλικά, δεν θα του σβήσουμε και τα ποστ- ναι, θα απαγορεύονται, όπως θα απαγορεύονται τα Ρώσσικα, τα Ισπανικά, τα Κορεάτικα και τα Πορτογαλικά όταν γίνεται κατάχρηση -δηλαδής σε ένα άσχετο με την εκάστοτε γλώσσα/χώρα θρεντ.

Γιατι σε μερικα χρονια με την εξελιξη του δημογραφικου θα ειμαστε μειονοτητα οσοι λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.

Σε μερικά χρόνια οι άνθρωποι θα έχουν φτερά.

Υ.Γ.

Να αλλαξω κι αβαταρ LOL....

LOL!!!!

Δημοσ.
Αλλά την καλοσύνη τους τολμάνε να την δείξουν μόνο με κοινόχρηστα πράγματα ενώ άνετα θα σκότωναν για να κερδίσουν στην προσωπική τους ζωή.Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου)

Και των ζώων ποια είναι?:rolleyes:

Δημοσ.

Βρε katerina_a_86 πες ότι ανησυχείς για την φυλετική καθαρότητα ημών των ελλήνων και άσε τον πολιτισμό των mac donalts και της coca cola

Δημοσ.

Νταξ κάπου έχει δίκαιο η katerina_a_86 …λογικό να ανυσηχεί για τον κόσμο που θα μεγαλούσουν τα παιδιά της και έχει το θάρος να το λέει…

Εσείς οι υπόλοιποι όμως δεν γουστάρετε μαύρους, Ασιάτες, Αλβανούς κτλ και είστε με τον τρόπο και την συμπεριφορά σας οι χειρότεροι ρατσιστές απέναντι τους, αλλά όταν συζητάτε για μετανάστες μειονότητες κτλ κάνετε τον πολιτισμένο τον καλλιεργημένο τον δήθεν κουλτουριάρη…τα ίδια σκ@τα είστε και σεις ή μάλλον χειρότεροι από την Κατερίνα…

Νομίζω το μέτρο στην υπόθεση το έχουν αυτοί που δεν ασχολούνται με το θέμα…και ένας από αυτούς ευθαρσώς το λέω είναι και η αφεντιά μου.Είτε έρθουν είτε τους διώξουν δεν με νοιάζει … εγώ την δουλειά μου και αυτοί την δική τους..και τους μιλάω και μου μιλάν. Οι περισσότεροι από εσάς εδώ μέσα δείχνετε πασιφανέστατα ότι δεν είχατε ποτε επικοινωνία με τον απλό μετανάστη διότι τον αποφεύγεται σα να χει λέπρα…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...